Şimdi Ara

En çok Aranan 50 Ücretsiz Android Uygulama !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
22.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende samsung galaxy fit var . acaba samsung wave 2 mi almalıyım ? onda da bada işletim sistemi var. Bada mı android mi iyi . birde antivirüs yüklemeli miyim ? ve hangi anti virüsü yüklemeliyim ? Adobe flash player yüklenemiyor mu ? Denedim ama olmadı :( Herkes skyfire indirin demiş ben indirdim ordan hiç açmıyo youtube da ki videoları neden indirin deniyor ?
  • ya birde doğru düzgün birşey indiremiyorum :( sonuç bulunamadı diyor.arama ipuçları : yazım denetimi . daha az anahtar kelime deneyin vs. gbi şeyler geliyor. nedn acaba ?
  • İlk olarak Bada işletim sistemi, henüz çok yeni bir işletim sistemi ve şu anda Samsungun kendi makinelerinde bile tek tük kullandığı bir yazılım.. IBMin İOS yazılımını andırıyor ancak Android şu anda pek çok üretici tarafından yoğun olarak kullanılmakta ve yine bu sebeple kullanımı daha yaygın.. Tüm uygulamaları Android apk sı olarak bulabiliyorsunuz.. Öncelikle benim tavsiyem androidden yana olur..

    2. olarak Antivirüs yüklemeniz telefonunuzu güvende tutar, çünkü android gibi yazılmış ancak free olarak etiketlenmiş virüslü dosyalardan korunmanız açısından faydalı olacaktır. Arama motorlarında, En çok tercih edilen android antivirüsler diye aramanız yeterli olacaktır..

    3. olarak Androidli cihazınıza flash player indirmekte zorlanmanız normal çünkü bu birazda Android sürümünüzle ilgili.. Android versiyonunuz 2.2 den aşağı ise Flash içerikleri desteklemekte zorlanır.. Dolphin browser yükleyip (Altta imzamdaki Popüler uygulamalar listesinden, "D" başlıklı uygulamalardan bu programa ulaşabilirsiniz.) bu şekilde flash içeriklere tekrar ulaşmaya çalışın derim.. Ama bu söylediklerim Android destekli cihazlar içindir, bada işeltim sistemi ile ilgili bilgim olmadığını tekrarlamam gerekir..

    Saygılarımla..




  • teşekkür ederim. Fakat google a en çok tercih edilen android anti virüs programı dediğimde avast çıktı. onu indirmek istedim iki siteden de indirilemiyor. içerik desteklenmiyor diyor :(
  • galaxy fit in işlemcisinin 2.2 froyo olduğu yazıyor.Anti virüs için bi isim verseniz çok makbule geçecek ne bulduysam inmedi :( birde nokia larda bi kaç tuşa birden basılı tutunca kendniz format atabiliyorsunuz. ben daha önce hiç samsung kullanamadım samsung galaxy fit için nasıl format atacağız ? sadece sd karta atacaksak onu nerden belirleyeceğiz? Çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.
  • güzel çalışma
  • Merhaba,

    Bana 3g watchdog uygulaması lazım ama bulduklarım hep ingilizce, acaba hangi versiyonunda türkçe dil seçeneği var. Bilgisi olan var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galaxy fit

    galaxy fit in işlemcisinin 2.2 froyo olduğu yazıyor.Anti virüs için bi isim verseniz çok makbule geçecek ne bulduysam inmedi :( birde nokia larda bi kaç tuşa birden basılı tutunca kendniz format atabiliyorsunuz. ben daha önce hiç samsung kullanamadım samsung galaxy fit için nasıl format atacağız ? sadece sd karta atacaksak onu nerden belirleyeceğiz? Çok teşekkürler.Emeğinize sağlık.



    Bu verdiğim sayfadaki uygulamaları incele, hoşuna gideni bilgisayarına indir ve bluetooth yada usb yoluyla telefonuna aktarıp kur.. işine yarar diye düşünüyorum..

    Antivirüs



    Bu aşağıdaki sayfadan da Samsunga format atma şekli anlatılmış..

    Samsung Format



    Diğer konularda Donanım haber forumunda arama kısmından telefonunun modelini yazıp arattırarak cevaplardan sorunlarınla ilgili açıklayıcı bilgilere ulaşabilirsin..

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 26 Mayıs 2011; 21:01:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: blacktower01

    Merhaba,

    Bana 3g watchdog uygulaması lazım ama bulduklarım hep ingilizce, acaba hangi versiyonunda türkçe dil seçeneği var. Bilgisi olan var mı?



    Al bakalım.. ücretsiz indirip kullanabilirsin..

    3G Watch türkçe..


    ama indirmek isteyince üye olman gerektiğini söylüyor.. üye olup indiriver bir zahmet..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 26 Mayıs 2011; 21:10:07 >
  • çok teşekkür ederiim çok yardımcı oldunuz. Ama galiba bu telefonda bi sorun var . dediğiniz siteye girdim barcode scanner istiyor indirmek için onu indirdim telefondan giriyorum antivirüs için tam download diyorum . Ekrana söyle bir uyarı geliyor :

    Ara - Sonuç bulunamadı

    Sonuç bulunamadı

    Arama ipuçları :
    * Yazım denetimi
    * Daha az anahtar kelime deneyin
    * Farklı anahtar kelimeler deneyin diyor.
  • samsung galaxy fit de istemediğimiz bir numaranın aramasını engellemek için kara listeye alma gibi bir özellik yok mu ? Yoksa onun için de mi bi program indirmem gerek ? hangi program bilen var mı ? Teşekkürler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galaxy fit

    samsung galaxy fit de istemediğimiz bir numaranın aramasını engellemek için kara listeye alma gibi bir özellik yok mu ? Yoksa onun için de mi bi program indirmem gerek ? hangi program bilen var mı ? Teşekkürler .



    Bence bunu Galaxy fit kullanıcıları bölümünde sormalısın.. onlar daha çok yardımcı olurlar..


    İşte buradan konuya geçebilir ve kullanıcılara sorabilirsin.. görüşürüz..

    http://forum.donanimhaber.com/m_48085700/mpage_1/key_galaxy%2Cfit/tm.htm




  • beyler facebookforandroid ne ise yarıor normal wireless ile facebooka giriliyor zaten.Bi anlam veremedim bi acıklayabilcek varmıdır
  • çok teşekkür ederim. Mobishield ı indirebildim sonunda :) Ama film izlemek istedim sd kartıma film attım. Real player yüklemiştim. Açılmadı :( film izleyemiyor muyuz ? En çok kullanılan her tür video , film açan hangi player ıyüklemeliyim ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galaxy fit

    çok teşekkür ederim. Mobishield ı indirebildim sonunda :) Ama film izlemek istedim sd kartıma film attım. Real player yüklemiştim. Açılmadı :( film izleyemiyor muyuz ? En çok kullanılan her tür video , film açan hangi player ıyüklemeliyim ?



    Buradan inceleyip download edebilirsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ImBlindNotDeaf

    beyler facebookforandroid ne ise yarıor normal wireless ile facebooka giriliyor zaten.Bi anlam veremedim bi acıklayabilcek varmıdır



    Malesef.. en azından ben bilmiyorum.. belki başka arkadaşlar cevap verebilir..
  • çok teşekkürler:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxy fit -- 28 Mayıs 2011; 13:10:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: galaxy fit

    asparuh kurtarıcım gibisin çok teşekkürler :)



    Faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.. Kullandığın, faydalandığın , beğendiğin, beğenmediğin android programları, uygulamaları, playerları, antivirüsleri vb. şeyleri bu sayfada paylaşırsan diğer arkadaşlarımızda faydalanır ve güncel bir kaynak olur. Amacımız paylaşmak.. başka bişey değil.. Kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 28 Mayıs 2011; 1:52:36 >
  • Arkadaşlar android telefonu için antivirüs programı arayan varsa ücretsiz mobishield gerçekten çok iyi bir program.Herhangi bi bişey indirdiğinizde dde tarama yapıyor otomatik. Navigation compass da güzel bi pusula . Rock player da film izlemek isteyenler için çok yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü ben başka bi program indirdim fakat açmadı filmi. Bu gayet başarılıydı.
    Barcode scanner da indirdim fakat neyi okuttuysam açamadı . Bulunamadı dedi. Bi program indireceğim zaman barkod okuyucu yüklü değilse yükleyin dediği için yükledim . Fakat yinede bi program indireceğim zaman sitede barkot mevcutsa hiçbi faydası olmadı. Yine yükleyemedim . Ne faydası var bu programın ? Acaba benim yüklediğim program mı kötü o yüzden mi bi işe yaramadı ? Bilgisi olan varsa paylaşsın . Teşekkürler.
  • Arkadaşlar interneti kotalı olarak kullanırken kotayı aşıp aşmadığımızı öğrenmek için 3g wathcdog programı için bi adres önerilmiş orda üyelik istiyordu ben 3g watchdog pro v1.0.3.apk yükledim bir farkı var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.