Şimdi Ara

EMO(elektrik müh.odası) Hakkında tartışalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EMO bünyesinde bulunan mühendisleri koruma işlevinden çok siyasetle uğraşmak hoşlarına gidiyor.Hakkımızı özel sektöre karşı korunmuyor. Örnek vereyim :
    -İMO(inşaat müh. odası):İMO(inşaat müh. odası): autocad kursu 150 tl miş. 4 hafta sürecek haftada 2 gün.son 3 yıl içinde mezun olan uyeler %50 indirim var. Ödemeler taksitlendirilebiliyor. Peki EMO ne yapıyor mühendis adayına destek olacağına!!! PLC eğitimi 5 gün 30 saat 400lira!!! indirim var mı yok? işssizsin onada indirim yok. kredi kartına taksit o da yok...ayrıca güncel autocad e-plan cofaso caddy program eğitimleri var mı YOK. dışarıda bu kurslara gitmek 500lira en az. Her muh. öğrencisi babadan zengin değil.Oda siyaset yapacağına mühendislerin ortak gelişimine yardımcı olsun. yolladığı dergilerde bir bilimsel makale olsun .Bilim teknik dergisi oku daha iyi. Dinozorlaşmış zihnıyetten vazgeçmek gerek...yoksa bunları öğrenmek isteyen müh yapı denetimlerde 800-1000 iraya çalışır yaptığı işi anlamaz bişeyde öğrenmez şantiye şantiye gezer 2 kurs öğrenicem bilgisayar kullanıcam diye çalışır başkaları zengin olur diplomasını işletir en az muh. maaşı 1800 lira denir ama emo 800 lira çalışılmasına göz yumar ...Odaymış peh Dİnozorlaşmışlar







  • Öğrencilere hiç yardımı olmuyor. Ve aşırı derecede solcu bir kuruluş. Elektrik Elektronik Mühendisliği okumama rağmen işim düşmez oraya umarım.
  • emin ol düşecek.... hiç bir desteği yok bence . bir odanın siyasetle ne alakası olabilir ki.benim maaş ve sosyal haklarımı dahi savunamayacaksa bu kurum olmasın daha iyi ama işte tüm odalar böyle değil verdeğim örnekteki gibi çalışıyorlar .
  • Türk tabipler birliği böyle mi? Hükümet yeni tıp fakültesi açalım dediler ayağa kalktılar.
    Her yeri mühendislik fakültesiyle doldurdular adamlarda tık yok. Varsa yoksa muhalefet.

    Üye olmayıp bunun gibi kuruluşları cezalandırın bence. Arkadaşlarınıza da söyleyin üye olmasınlar, para kazandırmasınlar.

    IEEE var onun yerine ona üye olun verdiğiniz her kuruşu hak ediyor adamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.