Şimdi Ara

Elektrotekno üyelerinden ricamdır??[Acil]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • **** üyelerinden ricamdır??[Acil]

    Merhaba arkadaşlar.Üniversite son sınıf Elektrik Mühendisliği öğrencisiyim.Aramın pek iyi olmadığı mikrodenetleyici dersi gereği PIC 16F84A ile Assembly dilini kullanıp 0-99 arası sayan bir sayıcı tasarlamam isteniyor.Decoder olmayacak vb. bir takım kısıtlamalar yüzünden elektro tekno da bulunan bir devre semasını incelemem gereken bir duruma geldim.Onca yıl geçti şu siteye üye olamadım.Umarım içinizden birileri yardımcı olabilir. Link aşağıdadır o sf daki tasarım,kod vb. her şey bana lazımdır. Şimdiden teşekkür ederim hepinize.

    0-99 SAYICI SAYFASI LİNK TIKLA GİT
    ****.com/about3017.html
    elektro-tekno.com/about3017.html

    aradaki - işaretini kaldırın arkadaşlar ssf.ya ulaşmak için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannazimuslu -- 29 Aralık 2013; 20:30:34 >







  • Bende aynı şekilde yardım istedim forumdaki arkadaşlardan fakat bi arkadaş siteyle kimsenin ilgilenmediğini bildirdi bana.
  • Bana yalnızca üye birinin bu linkteki dosyayı indirip bana yollaması yeterli :) Siteye almasınlar boşver :P Resmen elektrofaşistler yahu :) Neredeyse okul bitecek 4 yıl oldu bir türlü ne davetiye ne yönetici onayi hiçbir şey alamadık. :) hiç kimse ilgilenmiyorsa yıllardır domain hesaplarinin ücretlerini kim ödüyor merak ediyorum açıkcası :D o kadar büyük bir forumun başı boş olmasına imkan ve ihtimal vermiyorum.
  • Benimde aklıma gelmedi değil domain hakkındaki soru işaretleri fakat ilgilenmedikleri hakkındaki doğruluğa şahit olabilirim çünkü lise öğrencisi olduğumu belirten ve sitedeki bilgilere ihtiyacım olduğunu bildiren mail yolladım.bugun 8.gün oluyor 6. gün tekrar yazılı bir bilgilendirme mesajı alamdaığım için tekrar mail gönderdim haala cevap alamamış durumdayım :)
  • Şu siteyle uğraşmayın artık. Büyük ihtimalle mühendislerin kurduğu bir site ama gel gör ki "mühendis" olup bilgiyi aktarması gerekirken kendini bulunmaz hint kumaşı gibi saklama çabası içindeler.

    Şunları bi inceleyiver;

    http://forum.allaboutcircuits.com/showthread.php?t=15024

    320 Volt'ta da çıkmış.

    http://320volt.com/en/pic16f84a-09999-sayici/

    Modifikasyonla 0-99 yapabilirsin sanırım.

    Bu da var :http://320volt.com/en/00-99-ileri-ve-geri-sayici-devreleri-pic16f84-asm-pbp/

    Ama bunda 7447 kullanmış. Decoder istenmiyordu sanırım.




  • Forumu kötülememenizi rica ediyorum. Madem yanıt bulamayacaksınız açmayın kardeşim konu.
    Lütfen 2 arkadas, kelimelerinize dikkat edin.
  • valla sadece ilk mesajın olsa indirebilirdim, ama bu kadar ukalalık olunca insanın uğraşası gelmiyor, niye herkesi üye yapmıyorlar görün işte
  • Hangi cümlemde ukalalık yapıp siteyi en ufak biçimde kötülediğimi söylermisiniz?Nedir bu çok mesajı olanların az mesajı olanları küçük düşürme kompleksi içinde olması?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akorukmez

    Hangi cümlemde ukalalık yapıp siteyi en ufak biçimde kötülediğimi söylermisiniz?Nedir bu çok mesajı olanların az mesajı olanları küçük düşürme kompleksi içinde olması?

    senin için demedim elektrofaşistler hint kumaşı falan gibi şeyler çıkınca vazgeçtim kasmaktan

    ayrıca oraya iş başvurusu gibi metin yazmayanı başvuru için genelde almazlar, bir de okul mailin ile almak zorundasın yoksa sallamazlar en son üyelikler 7, 11 ve 12 aralıkta kabul edilmiş yani ilgilenilmiyor değil
  • akorukmez kullanıcısına yanıt
    Neden küçük düşürelim ?
    Peki sen sor hep düşük mesajlılar bizi faşist yerine koyuyor?
    Tabi düşük mesajlıların hepsine demiyorum, faşist yerine koyanlara diyorum.
    Tanımıyorsunuz o yuzden tanımamalığınıza veriyorum bu tavrınızı.
  • Merhaba arkadaşlar :) Bu tarz siyasi esprileri kaldıramayacak bir toplum olduğumuzu tekrar anladım sayenizde :) Neyse ki gülüp geçiyorum.Üstünüze alınmanız beni çok şaşırttı.Yazdığım başvuru e-postalarını kronolojik olarak talep eden arkadaşa yollayabilirim bana e-posta adresini yollarsa :) Okul e-postası olduğunuda , nasıl bir metin yazıldığınıda denetlersiniz artık her zamanki egolu tavrınızla :). Her neyse elektrofaşist kelimesinin şahsınıza değil üyelikleri ağır ağır kabul eden veya bazı iddialara göre hiç etmeyen site yönetimine ithaf etmiştim.Üzerine alınan arkadaşlara nezaketen kusura bakmamalarını söylüyorum. Size forumunuzda iyi günler dilerim :D Ben yardımcı olan arkadaşlar vesisiyle sayıcımı tasarladım sağolsunlar.

    NOT: Bu kadar alıngan olmayın lütfen :) Bu ülke bu yüzden çok kaybediyor..
  • Acil dosya lazim okul maili ile mail attim 4-5 gun oldu hala onaylayacak adamlar.ne haber var ne bir sey.

    Usttede savunma yapilmaya çalışılmış. Adamlar gayet haklı madem kapalı devre iş yapacaksın (ki bu kapali devreye giriş çok çok zor ) mesajlarida gösterme googlede. Kendi aranizda takilirsiniz.

    bir üye alımı bu kadar saçma olabilir ancak...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.