Şimdi Ara

Elektrikten ve sudan tasarruf...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikten ve sudan tasarruf...

    Mevcut olan çamaşır makineler ve temizleme cihazlarından farklı olarak, “VOLCANO” akustik dalgalar yaratıp, yıkama yapılan ortamda kavitasyon yaratarak, temizler ve dezenfekte eder.

    Cihaz çalışır vaziyette iken, iki farklı dalga yoğunluğu (düşük ve yoğun) alanları oluşmaktadır. Düşük dalga yoğunluğu olan alanda, her bir damla suda milyonlarca, gözle görülmeyen mikrokabarcıklar oluşmaktadır ve bu kabarcıklar yuksek dalga yoğunluğu alana girince hızlanmakta ve yıkama ortamında mikro hareket yaratıp kumaşlardan kiri ayırmaktadır.

    Buna ek olarak kavitasyon yoluyla, yıkama işlemi başladığında su en az + 65 º C ise çamaşırların % 100 dezenfektesini de sağlamaktadır. Mekanik yıkamada temizlik yüzeysel anlamda gerçekleşmekte, kavitasyon metoduyla çalışan “VOLCANO” ise derinlemesine temizlik sağlanmaktadır. “VOLCANO” cihazı Avrupa, Asya ve Amerika’da toplam 25 ülkede patentlidir.

    Temizleme ve dezenfekte cihazını Volcano kullanarak birden fazla avantaj sağlamaktasınız. Yıkanan kumaşlar mekanik sürtünme (elde yıkama) ve döndürme (bilinen çamaşır makinesi) olmadığı için yıpranmaz.

    % 100 dezenfekte eder. Bunu dünyada hiç bir çamaşır makinesi sağlayamaz. “Volcano” kullandığınız sürece çamaşır suyunu unutabilirsiniz. Sizin giyisileriniz ilk günkü rengini ve sağlamlığını her zaman koruyacaktır.

    Elektrik, deterjan ve su kullanımında büyük ölçüde tasarruf sağlarsınız. Zamandan tasaruf sağlarsınız, çünkü kullanım süresi ve sıklığı tamamen size bağlıdır. Cihazın çalışır vaziyette unuttuğunuzda telaşlamanıza gerek yoktur, çünkü “VOLCANO” güvenli elektrik sisteme sahiptir.

    Cihazın bozulma ve yıkanan çamaşırları yıpratma olasılığı yoktur. “VOLCANO” tamamen zararsız ve tehlikesizdir.+ 65 º C ısıda % 100, daha düşük ısılarda ise % 98 dezenfektan özelliğine sahiptir. Bu dezenfektan özelliğini içme sularında, mutfakta sebze, meyve v.b. için kullanılabilir.

    Miniatür ve taşınabilir olması özelliği ile iş gezilerinde, tatil ve seyahatlerde sürekli yanınızda taşıyabilirsiniz. Alışa gelen çamaşır makinelerde olduğu üzere ses, titreşim ve suda gözle görülmeyen su hareketi yaratmadığı için belli bir kullanma sürecine ihtiyacınız vardır.

    Kullanma kuralları
    Elde yıkama yapılacakmış gibi hazırlıklar yapılır. Çamaşırlar rengine, kirlilik derecesine ve kumaş cinsine göre ayrılmalıdır. Çamaşırın yıkamdığı leğen, kova ve örn. küvetin büyüklüğü önemli değildir. Dikkat edilmesi gerek nokta bol su kullanılmasıdır. Unutulmaması gereken diğer bir nokta i se fazla su kullanıldığında, fazla deterjana da kullanılmasıdır. Örn. 1.5 kg kuru çamaşır = 10 l su, maksimum 2 kg kuru çamaşıra = 20 l su kullanılmalıdır.

    Değişik ürünlere göre suyun sıcaklığı ayarlanmalıdır. Tam dezenfekte için + 65 º C su sıcaklığı yeterlidir. Yıkanan ürüne göre uygun deterjan seçilmelidir ve yıkama işleminden önce deterjanı suya iyice karışmasını sağlayınız. Biodeterjanların kullanılması önerilmemektedir.“VOKCANO” cihazını çamaşır ikanan kabın merkezinde ve dibinde yerleştiriniz. Daha iyi conuç almak için, “VOLCANO” ile yıkama işlemine geçmeden önce yaka, manşet ve lekeleri elde çitilenmesi önerilir.

    Prize takınız. Gerektiğinde uygun uzatma kablosu kullanabilirsiniz. 30-40 dakikadan az olmaması koşuluyla yıkama süresi sınırsızdır. Daha az süre tavsiya edilmemektedir. Uzun süre yıkama yapmaktan korkmayınız. Yıkama süresi nekadar uzun ise, sonuç okadar iyi olacaktır.

    Çamaşırlarının yıkandığından emin olduktan sonra, yıkama işlemini durdurunuz. Hafif ses ve yanan lamba, yıkama işleminin göstergesidir. “VOLCANO” çamaşırlarınızı yıkarken zamanınız size kalır.
    Derinlemesine temizlik sağlamak için, yıkama sürecinde bir kaç kere çamaşırların karıştırılması önerilir. Unutkanlık nedeni ile yıkama süresi uzamış ise endişelenmeyin çünkü “VOLCANO” yanmaz ve elektrik sayacınız fazla kilovat/saat yazmaz, sadece çamaşırlarınızın daha iyi yıkanmasını sağlar.

    Faydalı bilgiler
    En iyi sonuç almak için, fazla çamaşır yıkamaya çalışmayınız. Unutmayın ki, çamaşır bol suda yıkanmalıdır. Aynı zamanda gereğinden fazla su kullanıması da önerilmemektedir. Küvette yıkıyorsanız, su seviyesi 10-15 cm’den fazla olmamalıdır.

    Eğer çamaşırlarınız çok kirli ise, ikinci defa yıkama işlemine tabii tutunuz. Bu durumlarda birinci ve ikinci yıkama sürelerini uzatabilirsiniz. Gerekiyorsa daha fazla deterjan kullanabilirsiniz. Alınacak sonuç, beklentileriniz ötesinde olacaktır.

    Eğer cildiniz hassas ise veya çıplak elle suya dokunmak istemiyorsanız, lastik eldiven kullanmanızı öneririz. Unutmamanız gerekiyor ki “VOLCANO” cihazını sudayken dokunabilir, yerini değiştirebilirsiniz- “VOLCANO” güvenlik ve hijyenik tüm standarlara uygun olarak üretilmiş, tamamen zararsız ve güvenli olduğu sertifikalarla belgelenmiştir.
    Ütü işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Yıkama bittikten sonra, kullanılan suyu boşaltınız, ve yılanan çamaşırların üzerine duşu çalıştırarak tazyikli su veriniz. (“VOLCANO” cihazını çalıştırmayınız.)10-20 dk sonra ütüleme işlemine gerek kalmadığını göreceksiniz. Size sadece kurutmak için çamaşırları asmanız kalmıştır.
    Tecrübeleriniz ve “VOLCANO”’yu kullanma alışkanlıklarınıza bağlı olarak, önerilen yıkama metodu dışında da farklı yöntemler kullanabilirsiniz.

    Önemli hatırlatmalar
    Kullanılacak deterjan miktarı: Üretici firmalar, deterjan kullanma miktarını, ambalaj üzerinde göstermektedirler.
    Her bir yıkamada, su sıcaklığı, yıkanan kumaşın cinsine göre ayarlanmalıdır.
    İsteğe bağlı olarak, beyazlatıcı eklenebilir.

    Yıkama bittiğinde
    VOLCANO cihazını elektrik prizinden çıkartınız.
    VOLCANO cihazını sudan dikkatli bir şekilde çıkardıktan sonra yıkayıp, kurulayınız.
    VOLCANO kuru temizleme cihazı değildir. Çamaşırda lekeler bulunduğu durumlarda, ilk önce lekeleri tespit edip, onlara uygun bir ön işlem uygulamalısınız.









  • herkes okusun,onay çıkana kadar gerilerde kaldı konu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.