Şimdi Ara

Elektrikli scooter kiralama servisi Martı, kazaya karıştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dün de burada bir kaza oldu. Mercedes'in biri kadının birini onlarca metre fırlatıp hayatını yoketti. Yalnız bunu yapan Martı değil. Hayır, Mercedes de değil. Dünya'yı ve insanlığı kurtarmak zorunda olduğundan tabakhaneye son hız giden bir insan evladı!
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Biraderin avisin scooter’ı diyen yok zaten. Avisin kiralık araçlarının bulaştığı kazalardan bahsetmiş arkadaş yukarıda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberi yazan arkadaş DH tarafından hangi unvanla işe alınmış? Editör mü? Haber yazarı mı? Yoksa çaycı falan mı? Haber içeriğinde o kadar çok Türkçe yazım ve imla hatası var ki bu hataları yapan kişi herhalde editör olarak falan işe alınmamıştır. Öyle alınmış olsa herhalde yazdıklarını göndermeden önce bir kez daha okuyup hatalarını bulur ve anlam bozukluğu var mı diye kontrol ederdi. Herhalde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 27 Şubat 2020; 9:42:58 >
  • Bmw sürücüsü normal hızında gitse ve martı sürücüsünü görünce, abi önüme falan atlar diyip dikkat ederek gitse hiçbir şey olmaz.

    Istanbul trafiğinde araba kullanıyorum, her an her şey olabilir gibi davranarak araç kullanmak zorundayız zaten. Istanbul trafiği, para almak için milletin yaya olarak aracın önüne atladığı, asla kurallara uymayıp bir sağa bir sola giden ve aracın ne tarafında olduğunu bir türlü anlamadığınız motorcuların olduğu ve 3 şerit birden milleti sıkıştırarak asla yola aynaya bakmayan otobüs, minibüs ve taksi şoförlerinin olduğu bir yer.

    Azıcık dikkatli davranın ve hırsınıza yenik düşmeyin. Tonla para verdiğiniz aracı hızlı sürmenize gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Severek takip ettiğim bir site ama Martı kazaya karıştı demek, nerden baksanız şirket hakkında algı oluşturma çabası gibi, Ferrari araç kaza yapınca Ferrari kazaya karıştı, porsche kazaya karıştımı oluyor.Başlığı düzeltmelisiniz

  • Turkiye'de altyapisi olmadan bu tur girisimleri ovmek tam bir cehaletliktir. Olayin bir de yaya yuruyus bolgelerinin de isgal edilmesi ve engellilere engel olmasi da cabasi :/ .

    Haber'de soforun hata payi dusurecek bircok detay vardir : Bir kere olay aksam meydana gelmis ve bu tur scooter kullananlarin hic olmazsa ustlerinde farlarla belirecek bir aksesuar takilmalidir. Hatta kask bile . Dizlik te ... Scooter larin kendisi ufacik olmasi ile o araclarin kendisine uzerine hicbirsey yapilamaz etkili de olamaz anca kullanan kisilerin uzerinde olmalidir ... Hatta lamba fasli da olmali ... Veya hava karardiginda veya karanlik olabilecek mekanlarda kullanimi yasaklanmalidir ...

    Bisiklet Yolu kulturu yaygin ve bilincli olmayan bir Turkiye'de bu tur kazalar olacaktir... Trafikte derhal bir duzenleme getirilene kadar bu MARTI denen seyler yasaklanmalidir. Sansa yasaniliyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: progernetter

    Biraderin avisin scooter’ı diyen yok zaten. Avisin kiralık araçlarının bulaştığı kazalardan bahsetmiş arkadaş yukarıda.
    Onu demiyorum hocam. Haberde denmiski artik araba kiralama sirketleri bile elektrikli scooter kiraliyorlar. Onu diyorum.
  • Martıyı da kullanan bir insan sonuçta, bu kadar içerlenmenin ne anlamı var, martıya binen kaza yapamaz mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • admin kimin ..... kılı

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.