Şimdi Ara

Elektrik hattından internet için ilk adım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CeBIT Eurasia 2006'da, ev ve iş yerlerinde ana dağıtım ünitesine bağlı mevcut tüm elektrik prizlerinden internet erişimi sağlayabilen Yaksuplug'u kullanıcıların beğenisine sunacak.

     Elektrik hattından internet için ilk adım


    Türkiye’de bir ilk olan elektrik hattından internet bağlantısı sağlayan YAKSUPLUG, BIT Eurasia 2006’da adından söz ettirecek.

    5- 10 Eylül 2006 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan CeBIT Eurasia 2006 Bilişim Fuarı’ına katılacak olan Yaksu; yüksek performans ürünlerini bireysel ve kurumsal kullanıcıların beğenisine sunacak.

    Türkiye’de geniş bant internet erişiminde bir ilk olan elektrik hattından internet bağlantısı sağlayan YAKSUPLUG/ APA- 2000-DB çözümlerinde; elektrik dağıtım panosuna veya alçak gerilim trafosuna monte edilen bir ana dağıtım ünitesi tüm ağı kontrol ediyor. 205 Mbps geniş bant hızına ulaşabilen YAKSUPLUG, ev ve iş yerlerinde ana dağıtım ünitesine bağlı mevcut tüm elektrik prizlerinden internet erişimi sağlıyor.

    YAKSUPLUG’ta bulunan VLAN desteği sayesinde, aynı bina içerisinde kullanılan farklı ağ bağlantıları birbirinden ayrılabiliyor ve her çeşit kullanıcının kolayca bağlanabilmesi için Ethernet arayüzü bulunduruyor. YAKSUPLUG; VoIP özelliğiyle istenirse analog olarak istenirse IP telefonlara bağlı olarak kullanılabiliyor.

    Yaksu; ADSL Modem alanında S400 VE SW550 Wireless Modem’in yanı sıra iki yeni ürünü olan SW600 ve SW800 MIMO ile kesintisiz ve sorunsuz bir şekilde kablosuz internet erişimi sağlamayı amaçlıyor.

    Internet üzerinden sınırsız ve bedava görüşme imkanı sağlayan Skype yazılımın desteklediği YP200 Yaksu Phone ve YP600 Skype Santral ile yüksek ses kalitesinde VoIP görüşmeleri yapılabiliyor.

    Fuarda tanıtılacak diğer bir VoIP ürünü olan Yaksu YX112 VoIP Adaptör ile sabit telefonunuzu telefona dönüştürüp VoIP görüşmeleri yapabiliyorsunuz.

    Yaksu; YPS2200 Mobil Uydu Anteni içerisinde yer alan GPS Modul ve 60 derece/ saniye reaksiyon hızı sayesinde sahip olduğu geniş bir kapsama alanıyla; karayolu seyahatlerinde kesintisiz ve net bir şekilde uydudan televizyon izleme imkanı sağlıyor.







  • bu epeydir var die biliyordum
  • sanırım türkiyeye ilk gelişi
  • Bizim trafolar bunu kaldıramaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jackal73

    Bizim trafolar bunu kaldıramaz

  • quote:

    Orjinalden alıntı: jackal73

    Bizim trafolar bunu kaldıramaz








  • Bize yıllardır uyarı yapılıyordu (rehberlerde falan)
    telefonunuzun fişini prize sokayın die bize ters...!
  • 205 Mbps mi?

    nası ya
  • arkaşlar bakmayın yaksunun fırtına koparacağı yok

    biz bu tür ürünleri zaten 2 yıldır satıyoruz homeplug adı altında yazıcıoğlu iş hanında hemen her dükkanda var
  • Ben kullandım trafonun ana şalteri bu ağırlığı kaldıramadı trafo havaya uçtu tabii bunlara mutakiben mahallede havaya uçtu....
  • Eskiden kaçak elektirik olurdu. tellere kanca atarlardı.şimdide kaçak internet olur artık..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.