Şimdi Ara

ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN ŞARJ İSTASYONU BAYRAM KAMPANYALARI ANA KONU (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
37
Favori
12.384
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • en son kaca birakirsiniz?

  • deepshadowz D kullanıcısına yanıt
    Son 15000 tl
  • Arkadaşlar türk malı cihaz kullanıp yazılım ve teknik servis desteği olan cihaz satın alın.
  • Vestel 22kw şarj aletinde %40 indirim. 16.800 TL
    Satıcıyı vestel kurumsal olarak seçin

    Vestel Elektrikli Araç Şarj Istasyonu EVC04 22KW Kablolu
    https://www.hepsiburada.com/vestel-elektrikli-ara-arj-istasyonu-evc04-22kw-kablolu-p-HBCV00004KOB8O?magaza=Vestel+Kurumsal+Ma%C4%9Faza&url_src=ios-product-detail

    ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN ŞARJ İSTASYONU BAYRAM KAMPANYALARI ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatogun -- 1 Mart 2024; 0:27:43 >




  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    Sabah baktım bitmiş fırsat. Güzel fiyattı. Avrupa'da daha ucuza satıyor sağolsun, kendi vatandaşına pahalı satıyor.
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Linke tıkladıktan sonra aşağıda diğer satıcılar yazar, tümüne tıklayıp vestel kurumsalı seçmeniz gerekiyor indirimi görebilmek için
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt
    ELEKTRİKLİ ARAÇLAR İÇİN ŞARJ İSTASYONU BAYRAM KAMPANYALARI ANA KONU
  • Arkadaşlar Vestel'in bu cihazının akıllı hiçbir özelliği yok bilginiz olsun. Ben aldım ve iade ettim. Normal priz gibi düşünün. Tak şarj et, çıkar şarjı bitir gibi. Zamanlayıcı kurma, uygulama üzerinden takip, şarj hızı limitleme vs. gibi şeyler yok bilginiz olsun. Onun dışında fiyat iyi baya.

  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Ben de hala görünüyor indirim, kişiye özel mi acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kk35

    Son 15000 tl

    ok Benim için çok uzak bir rakam. Enflasyonu düşünürseniz o paranın değeri düşecektir harcayıncaya kadar. Teşekkürler.

  • deepshadowz D kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum üstelik Trugo bir tık da pahalı.
  • Merhaba,


    Sitede kapalı otopark yerime 22kW şarj istasyonu alacağım ama, hangi marka, hangisi nasıl özelliklere sahip pek bilgim yok. Tecrübeli arkadaşlar fikir verirlerse sevinirim.


    Site yönetimi ile birlikte kişisel şarj istasyonu kurulumu için genel kurul kararı aldık. O kısımda sorun yok.


    Mümkünse vestel gibi tak çalıştır şeklinde bir şarj istasyonu değil de, böyle blutooth ile telefon ile bağlanarak şarj planlaması yapabileceğim bir cihaz istiyorum. Wifi bağlantım ya da ethernet kablosu ile internet çekme şansım çok zor. Dairem ile otopark yeri arasında 40-50m mesafe var. İnternet şart mı bu tarz uygulamalı cihazlar için, böyle blutooth ile kullanılabilen internet ihtiyacı olmayan şarj istasyonu var mı açıkçası onu da bilmiyorum.


    Tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim her tür fikre öneriye açığım.

  • Architect_16 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle kapalı park yeriniz ile kabloyu çekeceğiniz, siteye ait trafo merkezi arasındaki mesafe önemli. 22kw kullanacak iseniz, benimde tercih ettiğim Hes N2xh Kablo 5x6 Mm kabloyu tavsiye ederim. Alternatif olarak Öznur kablo da iyidir. Benim aldığım yanma gecikme özellikli. N2xh özellikli kablo alırsanız alev iletme özelliğinden dolayı daha güvenli olur. Kesit olarak mutlaka 5x6 mm kullanın.

    Bir adet pano ihtiyacınız olacak. Içerisinde sigorta, kaçak akım sigortası süzme sayaç olacak. Bunları elektrikçiniz halleder.

    Wi-fi özellikli alırsanız muhtemelen evinizden internet çekmeyecektir. O sebeple illa uzaktan kontrol edeceğim diyorsanız kendi üzerinde 4g modülü olan bir cihaz almanız gerekiyor. Yada Alternatif olarak wifi özellikli alın, yanına bir adet 4g basit internet paylaşan hublardan koyacaksınız. 1 tane de 60-70 TL'ye internet barındıran bir hat alacaksınız. İnternet paylaşımı yapıp cihazı bununla internete çıkaracaksınız. Bluetooth ile bağlantı olmaz. Şahsi fikrim uzaktan kontrolün bir önemi yok. Bir zaman sonra zaten ne hızda şarj olduğunu anlayacaksınız. Örneğin benim aracım saatte %15 şarj oluyor. Ona göre şarjı sonlandırmaya gidiyorum. Arkadaşın paylaştığı Vestel'i o fiyata alabiliyorsanız, hiç kaçırmayın. Hemen alın.

    Bu arada aracınız nedir? Hayırlı olsun.




  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Araç sahibi ile anlaştım. Kısmetse önümüzdeki hafta seres alıyorum.

    İlk paragrafta anlattıklarınız bende şuan hazır 5*6 Nhxmh kablo çekildi ayrı panosu içine kaçak akım rölesi vs herşeyi hazırladık. Hatta uzaktan kumandayla kontrol edebilmek için panonun yanına kontaktör bile koydurdum.

    Benim sadece modeli seçip almak yerine asıp kablolarını bağlamak kaldı. Asılda derdim şu… eğer şarj planlaması yapabilirsem, mesela aracı akşam 18’de eve geldiğimde istasyona bağlayacağım ama şarjı başlatmayacağım. Tarifeli elektrik kullandığım için saat 22:00 de planlayarak şarj başlatacağım örneğin sabah 6:00 a kadar şarj sürecek. Saat 6:00 Otomatik kendisi kesecek. Ben sabah 8:00de gelip kabloyu söküp arabayı alıp işime gücüme gideceğim. Yani eve gelince 1 kere kabloyu takıp çıkarkende 1 kere sökmek istiyorum. 7. Katta oturuyorum. İn aşağı otoparka şarjı başlat çık yukarı.. bi daha in şarjı bitir akşamın bi vakti sürekli bu işleri yapmayım istiyorum.

    Bir de evimde internet için powerline adaptör kullanıyorum odalar arası interneti taşımak için. Acaba 40-50m mesafede elektrik hattından interneti gönderebilir miyim ondan da emin değilim.. denemeden öğrenemeyeceğim sanırım…

    Bir de bu bahsettiğiniz 4g modüllü ya da internet özelliği olan cihazlara örnek olarak önerebileceğiniz marka model var mıdır ?




  • Architect_16 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Seres distribütörünü iyi araştırın. Bildiğim kadarıyla 0 sattıkları araçlar dahil 2022 model en son gelen araçlar. 2 yıldır yeni model gelmiyor.
    Araç ise çok güzel. Araçta muhtemelen zaman ayarlı şarj özelliği vardır. Onun için sizin ayrıca bir şey yapmanıza gerek olacağını sanmıyorum.
    Şarj işini çok fazla bence sorun etmeyin. Günlük ne kadar km yapıyorsunuz bilmiyorum ama muhtemelen 5-7 günde 1 şarj edersiniz. O sebeple inmek çıkmak çokta önemli değil. En azından benim için.
    Siz sanırım panoda kendi evinize çıkan yerden bağlantı yaptınız. Direk evinize yazıyor elektrik. Güzelmiş. Bizim sitede süzme sayaç koyduk. Sayaçlar dairede. Yinede şarj edebiliyor olmak büyük nimet.

    https://www.hepsiburada.com/sunshinee-mf800-4g-srm-tainabilir-mifi-cep-wifi-kart-ynlendirici-150-mbps-yurt-diindan-p-HBCV00005F1ZCR?magaza=Sunshinee&url_src=and-product-detail

    Şu tarz bir cihaz ile 4g interneti, wifi ile şarj aletine bağlayabilirsiniz.




  • Architect_16 kullanıcısına yanıt
    Şarjı başlatma ve bitirme bazı arabaların menüsünde de var, önce arabanızın özelliğini kontrol edin ona göre şarj aleti alın bence.
  • serhatogun S kullanıcısına yanıt

    Çok iyi fiyatmış gerçekten. Black friday de Almanya'dan AEG 22kw almıştım 200 euroya onun gelmesini bekliyorum. Almamış olsam vestel kovalardım.

  • Merhabalar, 2 aracı aynı anda 22kw şarj edebileceğim bir cihaz var mıdır?

  • elimde bu cihazdan mevcut

    almak isteyen olur ise kapalı kutu 2 adet.



    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C594FVQZ

  • Trugo 10 Nisan 00.00 - 12 Nisan 00.00 arası şarj işlemleri %50 indirimli olarak yapılabilecek. Bilgilerinize.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.