Şimdi Ara

Elektirk Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben 2003 girişliyim ama okula doğru düzgün devam edemedim hem sağlık hem de maddi sebeplerden ötürü.Birde bölüme bir türlü ısınamadım. En son verdiğim ders 2009 yılında devre teorisi dersiydi.devre lab dersim bile hala duruyor.Yani 2.5-3 yıl lazım bitirmem için.Tabi bu zamanda boş geçmedi.Birçok bilgisayar firma ve mağazasında satış ve teknik bölümde çalıştım.Her sene harcımı yatırıp kayıt yeniledim ama bir türlü okula gidemedim.Şimdi bana elektirk mühendisliği alanında bir iş imkanı çıktı ama gel gör ki benim elektirk bilgim sıfıra yakın sayılır.Yaş olmuş 30.Adamlar biz seni yetiştireceğiz diyorlar. Ben de diyorum ki acaba buraya başlasam bu işi sevip okuluda bitirirmiyim. Sizce bu saatten sonra benden elektirk mühendisi olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi svsdgn37 -- 2 Kasım 2015; 14:23:24 >



  • Abi is azimli olmana bakiyor.suan af yasasindan yararlanan kisiler var adam yas olmus 50 60 ama bizimle ayni sirada ders goruyor.ve gercekten azimliler.
    Ama usta yani ilerde ben.niye muhendislik diplamasi almadim diye yakinacagina bence oku yani.neden isinamadiginida soyleyim sana.cunku duzgun takip etmediginden anlamadin.ve sana sıkıci gelmeye basladi.ama anlayinca ogrenince gercekten zevklidir elektrik muhendisligi.burda yapman gereken cebime para gecsin diye calistigin o islerden tamamen vazgecip kendini okula vermen olacak.bence ikisi bir arada gitmez.en azindan senin icin gitmemis.anlasilan.
    Benim tavsiyem bu yonde olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.