Şimdi Ara

Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
8
Favori
6.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Valla hocam ben 2-3 ay sadece kartı verebilecek firma araştırdım hepsini öğrendim artık ne olduklarını. Şuan piyasada Profix ve Enigma'dan başka güvenilir adam yok. Aslında bir tane daha var ama onu bilerek önermiyorum çünkü biraz egoist bir insan prensibim gereği 2GB ve altı kartları yapmıyorum demişti bana onun da youtube kanalı var oradan görmüştüm onu sırf tavırları yüzünden muhattap olmamıştım daha. İsmini vermediğim kişi ile birlikte Profix ve Enigma dediğimiz kişiler aslında arkadaşlar birbirlerini tanıyan hepsi de birbirlerini öneren kişiler.


    Enigma dediğim arkadaşların kanalı bu ;



    Bu da Profix ;


    Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi
    Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesiyoutube
    NOTEBOOK VE MACBOOK ONARIM SERVİSİ PROFESYONEL ONARIM ÇÖZÜMLERİ KADIKÖY / İSTANBUL WhatsApp: 0541 430 98 79 www.profixelektronik.com www.profixelektronik.net
    https://www.youtube.com/c/ProfixElektronik/videos


    İkisiyle de görüş benim kartıma Enigma 50₺ daha ucuz fiyat vermişti. Hangisiyle anlaşırsan ver kartını yapsınlar. 3 ay da garanti veriyorlar yaptıkları iş için. Diğerlerini salla hepsi çakal sürüsü. Özellikle de Ensa'dan uzak durun. Onun da youtube kanalı var Ercan Salurlu diye tam üçkağıtçı :)





  • Tamam anladım sağ ol bilgiler için yazacağım 2 önerdiğine deEkran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi 

  • tam mesajı güncelleyecektim sen yazmışsın bu enigmanın videoda hiç adres iletişim yazmıyor diğerinin var daEkran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi 

  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Var hocam videonun altında.


    0552 614 5962 - 0537 987 3637


    Bu numarası.

  • her videosunun altında yok demek ki ben 2 videosuna baktım yoktu.


    Bu arada yanlış anlama ama enigma pek güvenli gelmedi o yüzden profix e yazdım daha profesyonel gibi sitesi olsun iletişim tercihleri olsunEkran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mayıs 2022; 5:19:27 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

    Sen bilirsin. İkisi de arkadaş zaten bu arada. Enigma ile görüştüm ben normalde youtube ile işimiz yok öylesine kanal açıp video atıyordum demişti bana genç arkadaşlar kendileri.

  • yotube şart değil de sitesi de yok whatsapp falan yazmamışlar

  • chipseti bozuk ekran kartı var elimde chipset tamiri yapabiliyor mu bu arkadaşlar

  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt

    yapan varda riskli işin ehli olması gerek

  • chipset bozuk olup fırına atan sonra kullananlar var davul fırına atıp denesem mi Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi 

  • Cihan4292 kullanıcısına yanıt

    kimisinde işe yarar kimisinde çöp olur kart sen bilirsin

  • Bu Kişi Enigma Bilgisayarın kendisi Sosyal medyanın her yerinde bizi Ve Ensa Bilgisayarı kötüleyip, enigma diye bir firmanın Reklamını yapıyor. Burası denk geldiğim kaçıncı forum allah bilir. üstteki mesajların da profixle Enigmanın Arkadaş olduğunu bilecek kadarda bilgi sahibi bir kullanıcı yersen. Buraya hakkımızda yaptığı Bizimle hiç bir iş yapmadığı halde silinen kötü yorumunu bırakıyorum, sırada yargı önünde hesaplaşma var Marka tescilli Bir firmayı Sosyal medyada kötülemek İftira atmak neymiş kimmiş çakal sürüsü göreceğiz. Sizi daha önce avukatımız aracılığı ile uyarmıştık şimdi gerekeni yapacağız. Siz dürüst iş yapın insanlar takdir ederse zaten iş gönderirler . başkalarına iftira edip saldırmakla anca kendinizi rezil edersiniz böyle.


    Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 1 Temmuz 2022; 17:12:40 >




  • Ya dostum Allah aşkına yazdıklarına kendin inanıyor musun acaba? Profix ile Enigma'nın arkadaş olduğunu bilmek için alim olmaya gerek yok ki. Piyasa da 500 tane tamir videosu izledim kartların üstün de ya efor bilgisayarın yada ensa'nın kağıtları var. Adamlara bu kart olmaz artık yapılamaz diyorsunuz sözünü ettiğin enigma servis kartı yapıp çalışır şekilde teslim ediyor. Ben kimsenin reklamını yapmıyorum enigma falan da değilim ben bu forumda 10 seneden beri aktif olarak takılan bir kullanıcıyım. Sizin kartlarını bozduğunuz insanlar mala zarardan sizi mahkemeye verse emin ol sizin başınız daha çok ağrırdı. Ben bir kullanıcı olarak öneri veriyorum insanlara. Bana insanlar tamirci sordukları zaman iki servis haricinde önermiyorum. Siz işinizde iyi olun 2 servis öneriyorsam 3. olarak efor'u önereyim. Benim çevremde ki arkadaşlarım bile size ulaşmış kart yaptırmak için piyasa da en yüksek rakamı da siz veriyorsunuz zaten bunu da bilmenizi isterim.


    Ha bu arada ben enigma olmadığımı da söyledim. Beni bir başkasıymış gibi forumlarda yada sağda solda reklam ederseniz bende kendi avukatımı devreye sokmak durumun da kalacağım bilginiz olsun.


    Şunu da ekleyeyim. Ensa dediğin yer zaten profesyonel değil. Şansı dönerde yapabilirse bir tane kartı tamir edip onun da videosunu çekip atıyor zaten video yüklenme aralıklarından da belli oluyor. Forumlarda ve youtube videolarının altında mağdur ettikleri insanların yorumlarını da görebilirsin. 1 değil 2 değil sürekli bir kişi çıkıyor benim kartımı çöp etti diye. Bu forumda da vardı adamın kartının çalışan chipi kırıp geri vermişlerdi. Ahkam kesene kadar biraz kendinize bakın önce. İnsanların kartlarını deney aracı olarak kullanmak yerine çözüm odaklı iş yapın mağdur etmeyin insanları..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByKayseriLi38 -- 2 Temmuz 2022; 1:40:6 >




  • O kadar pişkin ve Profesyonel yalancısın ki 2 yıllık üyeyken bile 10 yıldır forumda aktif olduğunu çok rahat yazabiliyorsun İnsanların okurken bunu da dikate alacağını düşünüyorum bu kadar rahat yalan söyleyen birinin sözüne ne derece güvenilir görmüşlerdir.


    Videoada izledim gördüm yalanını söylüyorsun Ayda yüzlerce kart yapıyoruz Videoya xxx Bilgisayardan yapılamayan kartı yaptık diye 10 tane video çekersem Kartı bozmuşlar içine sıçmışlar desek bu etik olur mu, firmaları karalamak çok kolay yapmak istesek en kralını yaparız. Ama ihtiyacımız yok.


    Sen kullanıcı değil iftiracısın. İnsanların kartını bozduğumuzu idda ediyorsun ispat edemezsen eğer Şerefsizsin. Konumuz bu forumda 1 yıldır açık kimse şikayetçi değil Ama sen bunda ısrar ediyorsun . Bize karşı bu kadar kinli olmanının nedenenini biz biliyoruz. burdakiler de bilsinler Geçen sefer youtube da firmamızı karalayıcı videounuz için avukatımız aradı uyardı sizi kaldırmak zorunda kaldınız ordan beceremeyince bu şekil bizi karalayacağınızı zannediyorsunuz, ama hata yapmışız o zaman direk yasal işlemleri başlatmamız lazımdı. bu sefer hata yapmayacağız.


    yukarda youtube kanalızın reklamını yapmışsın son video da adamın biri yer tavsiyesi yapar mısınız yazmış, Gerçek hesaptan tavsiye yapılmış kimbugamzeliden girip direk bizi kötülemişsin gene Ne alaka? bu nasıl bir korkudur. Hemen hemen her videonun altınada Yorum yazmışsın. İnsanlar aptal değil iş yapmadığın bir firmanın bu kadar fanatik savunuculuğunu hiç bir insan evladı menfaatsiz yapmaz ,insanların Zekasını kendi küçük beyninle karıştırma istersen. kimsenin senden tavsiye istediği yok her konuya atlayan yorum adı altında reklam yaptığını sanan bir zavallısın. Ama emin ol bu iftiranın bedelini mahkeme önünde sana ödeteceğim artık şeref meselesi oldu bu.


    Seni her yerde ifşa edeceğim iftiranı yalanlarını her yerde yazacağım, sende haklıysan verirsin mahkemeye orda görüşürüz.


    Böyle esnaflık olmaz Firmalara bu kadar kolay iftira edip kendi reklamınızı yapmak acizliktir. Her yerde Bizi kötülemenin nedenini herkes biliyor, gerçekten sizinle aynı sektörde iş yaptığımız için utanıyoruz. Bizimle ilgili yorumu bizimle iş yapanlar yapabilir senin gibi iftiracılar değil utanmaz herif konumuz orda açık. Bu kadar kuyruk acınızın olması normal ama Böyle iş toplayamazsın bizim işlerimizi de baltalayamazsın Sektörde en çok bilinen firmaları böyle ucuz oyunlara iftiralarla durduramazsın.



    Ekran kartı tamiri yapan yer tavsiyesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 2 Temmuz 2022; 15:46:3 >




  • extreme kullanıcısına yanıt

    Reklam falan yaptığı yok asıl sizin yaptığınız reklam. Üye aldığı hizmetten memnun kalmış insanlarıda oraya yönlendiriyor. Sizin patlamış gümlemiş chipset kırılmış dediğiniz kartları ayağa kaldırıyorlar mı kaldırmıyorlar mı ondan haber verin.

  • Firmalara ne güzel iftira ediyorsunuz ? Biz kimsenin reklam yapmasına yada istediği firmayı övmesine karşı değiliz, Senin gibi Bizimle herhangi bir iş yapmamış iletişim dahi kurmamış birilerinin iftira etmesine Karşıyız. Arkadaşına destek olacaksın diye bilmediğin bir firmaya iftira atmadan duramıyorsunuz . Yukarda o arkadaşına da yazmıştım senin içinde geçerli iddanı ispat edemezseniz şerefsizsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extreme -- 4 Temmuz 2022; 10:21:30 >
  • Ben Enigma Bilgisayara GTX 760 gönderdim kartı bilgisayar görüyor kod 43 hatası veriyordu. Kartı yapıp parasını aldılar, gönderdiler. Bu sefer bilgisayar kartı hiç görmedi. Geri gönderdim. 2-3 ay oldu ne mesajıma cevap veriyorlar ne de karttan bir haber var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.