Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , 200 Tl civarı bir ekran kartı önerisi istiyorum. Görsel açıdan estetik duran birşeyler olursa daha iyi olur :) bir de pcı*16 girişli her anakarta her pcı*16 kart takılır mı ?
    Anakartım GA-M61PME-SP2 . Buna R7 240 olabilir mi ? görsel açıdan çok güzel bir ekran kartı ya :D Teşekkürler ...



  • Oyunları karta bakarak mı oynuyorsun? Ekran kartında estetik açı nedir
  • Deniz135 D kullanıcısına yanıt
    r7 240 gibi bir karta para vermek çok saçma hocam. Sisteminizdeki işlemciyi falan bilmiyorum ancak şu ilandaki kartı alırsanız işinizi çok rahat görecektir; https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-powercolor-hd-6950-2gb-356309038/detay

    Belki sisteminiz darboğaz yapar. Öyle bir durum varsa 180-200 TL'ye R7 240 alacağınıza elinizdeki sistemi satıp üzerine ekran kartı bütçenize ek olarak 150 TL falan koyup Skylake Pentium'lu G4400(ya da biraz daha bekleyip Kaby Lake Pentium ile sistem yapabilirsiniz) ekran kartsız bir sistem toplarsanız dahili grafik yongası olan hd 510 dahi r7 240'a yakın bir performans gösterir.




  • Ya neden düzgün durmasını istiyorum çünkü led falan bağlamayı düşünüyorum kasaya o yüzden hoş dursun . Neden ki saçma r7 240 ? Ya günümüz piyasasına göre yeni bir sistem toplayamam çünkü param yok. Zaten kendi gelirim olan biri değilim. PYBS diye bir MEB bursu var . onunla alacağım ve max. Bu kadar ayırabiliyorum. Durum bu. İşlemci : AMD athlon ×2 2.70 ghz. 3gb RAM.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha verdiğin linke daha yeni baktım abi mükemmel. Param olsa 1 haftaya direk alıcam fakat bir sorunum var . nereden parayı vb. Şeyleri halledecez ki .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz135 D kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Genelde alışveriş elden yapılıyor şehir aynıysa. Neredesin bilemiyorum... Ayrıca maalesef heveslenme çünkü o kartın senin işlemcinle çalışması mümkün değil. Muhtemelen PSU da yetmez. Sistem yenilemen gerekiyor. Sisteminin Upgrade kaldıracak bir hali yok. Toplamda 600 TL civarına G4400-Skylake anakart-8 GB DDR4 Ram alabilirsin. Eski sisteminin parçalarını 70-80 TL'ye ikinci ele verirsin 520 TL'ye mal olur. Ondan sonra paranı denkleştirdiğinde uygun bir ekran kartı alırsın. Şu anda sana çok az da olsa bu işlemcinle bile oyun oynatacak tek kart GT 710'dur. İkinci elini sahibinden veya forumun ikinci el kısmından 75 TL civarına sıfırını ise 113 TL'ye vatan bilgisayardan bulabilirsin. İkinci eline en fazla 80 TL verip pazarlık yapmanı tavsiye ederim. Bu kartla Fifa 15-Diablo 3-Starcraft 2 gibi oyunları orta ayarlarda, 2010 yılından önce çıkmış birçok oyunu da yüksek ayarlarda oynayabilirsin.
  • Teşekkürler öneriniz için fakat hangi anakartı söylediniz anlamadım ?
  • ?? pls
  • Peki öbür sistemim de şu :
    G41MXE anakart
    E6500 intel işlemci 2.93 ghz
    2GB 1333 MHZ

    RAM alsam ve hangi ekran kartını alsam daha etkili olur ? yeni sistem topluycak param yok . Ama ileri de yeni bir sistem topladığımda da buna aldığım (örn: Ekran kartı ) kullanabileyim. Bu pcde tam performans da olmasada olur . yardım lütfen.
  • 92 kişiden kimse mi bilmiyor -.-
  • O bilgisayar lar oyun haricinde her isini görür ( aaa oyun) bahsediyorum lol cs minecraft oynasın anca her iki sistemde rem takviyesi ile 4 gb seviyesi yükseltmek ve r7 240 gibi bir ekran karti alabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.