Şimdi Ara

Ek Tercih Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ek tercihlerde şansımız ne kadar var . Söylenenlere göre eylülün ortalarına doğru ek tercihler yapılıyormuş , buda geç bir zaman dilimine denk geliyor . Şuan kendimi ek tercihe kenetlemiş bulunmaktayım ders çalışamıyorum yanlış bir tercih değerlendirmesinde bulundum gidebilirdim ama fanteziye kaçtım . Ek tercihte nerdeyse 30da 30 doldurup gitmek istiyorum ancak orada ne kadarlık bir şansım var fazla bölüm açıkta kalıyormu tecrübeleriniz ne diyor . Depresyona girdim nerdeyse ders çalışmak içimden hiç gelmiyor keşke garanti bir tercih yapsaydım malesef olmadı 2. tercihimde şansımın düşük olduğunu söylerseniz mecbur derslere asılmak zorunda kalıcam.



  • upupupupupupupuppu
  • Bende aynı durumdayım tek umudum ek tercihler
  • up
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

    http://auzef.istanbul.edu.tr/
    http://www.atauni.edu.tr/#birimler=acik-ogretim-fakultesi

    Birader reklam yapıcak başka yer bulamadın mı ?
  • elorsa E kullanıcısına yanıt
    ne reklamından bahsediyorsunuz siz reklam yapmıyeorum mesaj eksik çıkmış,
    ek kontenjanda herzaman şans vardeır.
    ek tercihlerde ben deeeeeee dersaneden yardım almış 1. tercihime yerleşmiştim. sayın elorsa size de aynı yolu tercih ederim.
  • Anladım teşekkür ederim yorumunuz için . Bir önceki attığınız mesajın içeriğindeki linkler doğrudan 2 ayrı üniversitenin profiline yönlendiriyor o açıdan reklam yapmayın diye söylemde bulundum anlayış gösterirsiniz umarım kusura bakmayın.

    Ayrıca merak ettiğim bir konu daha var siz ya da başka arkadaşlarda yardımcı olabilirse ek tercih yaparsam şayet gitsemde gitmesemde okul başarı puanım yarı yarıya düşüyormuş bu kesin birşey kurallarda gördüm bu riskli değilmi beni tercih yapmam konusunda baya bir caydırdı bi aksılık çıkar gidemezsem iş çıkartmış olucam seneye hazırlandığımda büyük negatif etkisi olucak .
  • elorsa E kullanıcısına yanıt
    gerçekten gitmek istediğiniz yada okumak istediginiz bölümü yazıcaksınız anlamındadır. bu puan kesme açıköğretim yazdığınız kontenjansızları yani atatürk ün.ve anadolu aööfteeki 2 yıllıklardan adalet ,ilahiyat(2si kontenjanlı) hariç yazarsanız puan seneye düşmeyecek böyle bir yöntem de var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.