Şimdi Ara

Efsane Telefonlar 'Gelmiş geçmiş en unutulmaz 10 telefon' video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
16
Favori
32.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlık "90'lı yılların efsane telefonları" olsa daha iyi olurmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoda bahsi geçen telefonların hepsi anılarımda bir yere sahip :) Yine harika bir iş çıkarmışsınız ellerinize sağlık.

  • bahsedilmeyen telefonlardan Nokia 6230... bence V3 yerine bu model yer almalıydı... almak isteyipte bir türlü fırsatını bulamadığım telefondur 6230
  • 6600 ne telefondu ya. O kadar istememe rağmen aldıramamıştım :)

  • Babamin SMS atabilen (337 atamiyordu) GH 388'ini yazlikta mermere dusurup mermerin kirildigi gozumun onune geliyor eski telefonlar denilince :)


    Benim vazgecilmezim, abimin binlerce dolar vererek aldigi 8810'dur, metal pil ve yedek olarak siyah plastik pilli + hem telefon hem yedek pili ayni anda sarj edebilecek standi, kumas tasima kilifi vs. unutamam.

    Suanda olsa kullanirim diyebilecegim 8850 ve 8890
  • 3310 ilk çıktığında babam almıştı rahmetli amcamda da t28 vardı o zamanlar ayfondan daha havalı cihazlardı. hey gidi günler.
  • 3210 ve 3310 vardı 6600ı almak için çok uğraşmıştım ama bir türlü nasip olmamıştı
  • Vay be bu telefonlardan 5 tanesini kullanmışım. Ama en çok severek kullandığım telefon t28 idi. Üniversite zamanında kullanmıştım. Anakartı kırılmıştı anteni yüzünden cebimde taşırken. Baya üzülmüştüm.

  • 7610 u ilk çıktığında almıştım, 1 mp li ilk telefon diye geziyordum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fushia -- 14 Ocak 2013; 19:20:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cep telefon devri kapanalı milat oldu !
    artık yeni nesil tablet PC devri başlıyor !

    ( bu mesajı seni ikna etmek için değil ! gerçekleri hatırlatmak için yazıyorum !! :)

  • eski daha doğrusu ilk çıkan cep telefonları denilince aklıma pederin ilk cep telefonu geldi sanırım orta okul son sınıf öğrencisiydim o zamanlar (yada lise 1) 1500 dolar verip türkcell faturalı hattı ile almıştı. (ericcson gh388)
    bu arada t28'ide çok beğenirim
  • Mükemmel bir video. Vay bee.. ortaokul, lise döneminde yolculuk edip geldim. :D

    Nokia 3210:Yılan oynamak için elimizden düşürmezdik. Hanginiz bu telefonda ekranın tamaını yılanla doldurmaya kasmadı?

    Ericsson T28:Dershaneye giderken Kızılay metrosunda reklam afişini görürdüm hep. Yassı tasarımı çok hoşuma giderdi. Her oradan geçtiğimde dikkatli dikattli süzerdim tasarımı.

    Nokia 8210: O dönem herkesin hayali. O dönemde kimse ekran boyuyla ilgili hayaller kurmadığı için, bunun gibi küçücük telefonlar gözdeydi. Benim için ulaşılamaz bir telefondu.

    Nokia 7110: Orta okulda arkadaşımda vardı. O zaman içimden "ulan öküz gibi telefon" diye geçirirdim ama kapağını açmak da bir o kadar zevkliydi.

    Sony Ericsson T68i: Lisede liseler arası basketbol takımındaydım. Maçlara giderken bir arkadaşın sahip olduğu bu telefondan erotik fotoğraflara bakıp gaza gelirdik. O tadı bir daha alamadım.

    Nokia 7650: Döneminde hayal gücümüzü aşmış, "bir telefon daha neler yapabilir" şeklinde düşünmemize sebep olmuş mükemmel cihaz. Çok pahalıydı. Günümüz trendi akıllı telefon olduğuna göre ve bu telefon da akıllı telefonlara giriş 101 olduğuna göre, lkesinlikle listenin başında olması gereken bir cihaz.

    Nokia 6600: Tombul hatları, kamerasının etrafının belirginleştirilmesi sebebiyle mükemmel bir tasarımı vardı. O dönem kim sahip olmak istememiştir ki? Yetenekleri zaten tartışılmaz.

    Siemens SX1: Ulan ne çektim bu telefondan ya. İnanılmaz bir hevesle alıp kullanmaya başlamıştım. Ekranı, yetenekleri, vs.. itibariyle dönemine göre sahip olduğum en iyi cihazdı; fakat çok bozuluyor ve takılıyordu arkadaş. O tuş takımına da satana kadar asla alışamadım. Ayrıca; whatsapp yokken bu teledonda msn kullanarak acayip hava atardım arkadaşlara.

    Nokia 3310: Ekrana koymak için logo indirmekten kontör dayanmıyordu. Beğenmeyip yenisini indire indire bir hal oluyorduk. Çok zararı dokundu bu telefonun bana. Hayır, eski indirdiklerimiz kullanılmıyordu da.

    Motorola Razr V3: Tasarımı enfesti. Babamı aldırmaya ikna etmek için akla karayı seçmiştim ama çabalarım sonuçsuz kalmıştı. Neyse ki; bir süre sonra çıkan Motorola L7'yi larak gönlümü almıştı. Çok ince ve kaliteli gözüken bir cihazdı. Bütün arkadaşlarım eline hayranlıkla alırdı telefonu ve tasarımın güzelliğinden bahsederdi. Dönemine göre çok ince ve şıktı gerçekten. Ama çektiğimiz fotoya yakınlaştırma yapamamak deli ediyordu beni. Bir süre sonra abim el koydu telefona, çok üzülmüştüm.

    Ya o değil de; Nokia neydi be.. diğer bütün markalar yanında hikayeydi. Nokia resmen başroldü. Hey gidi günler.

    Teşekkürler video için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 15 Ocak 2013; 3:55:35 >




  • 10 yıl sonra telefon kullanan kalmaz vücuda entegre etmeye çalışıyolar ilk olarak gözlükle başladılar(google)

  • Açıkcası mesut abi ben bu prpgram turunu hic beğenmedim. Sunum tarzinda sanki power pointten izliyoruz ayrica kisik sesli bir anlatim. Hic canlilik yok Ne bi roportaj ne bi inceleme boylesine buyuk bi teknoloji platformunda boyle gereksiz programlara yer vermemelisiniz

  • 3310 çok fazla satmış
  • 6600 kız arkadaşımda vardı o onu kullanırken ben simens a 55 kullanıyordum çok acı vericiydi :s
  • Abimde beyaz 3330 vardi,3310 un wap ozellikli olaniydi.Siyah beyaz internete girilebiliyordu tabi o zamanlar bu ozelligi hic kullanmamistik sanirim :) Ablamda ise sari 2100 vardi ve hala kullaniyor telefonu :) Telefonun tus takimi isiklari cok guzeldi. 1. Siradaki motorola v3 tarz sahibi kisilerin kullandigi bir telefondu hala alip kullanmak isterim dogrusu bu modeli. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi yanlışlık olmasın gsm türkiyede 1994 te başladı 1998 de değil

  • Arka plan müzikleri için;
    http://www.youtube.com/watch?v=f9qavey27Kc

  • birde ilk gizli anten 8810 daydı hiç araştırmadanmı laf olsun diyemi çekim yapıyorsunuz anlayamadım ???

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.