Şimdi Ara

EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [B]Herkese merhabalar öncelikle şunu belirteyim scripti 2 yıldır kendim kodluyorum herhangi bir eksik ya da hata yok bir çok kez test edildi. Güvenlik açıkları yok hepsi kapalı son derece sağlam oyunda 5 tane dil mevcuttur, Türkçe ingilizce poland romence portekizce. Ve aşağıda örnek olarak göstereceğim harika bir panel mevcuttur. örneklerde panelin güzelliğini farkedeceksiniz..[/B]

    [B]Script demosu[/B] : [url]www.sucsehri.com[/url]

    Ayrıntılı bilgi veya İletişim;

    Telefon no; 05443910853
    Skype; xziwistanx

    Whatsaaptanda yazabilirsiniz.


    [B][SIZE="4"]Nedir ?[/SIZE][/B]

    Script, profesyonel olarak 2 senelik tecrübeyle kodlanmış, açıksız, sorunsuz, kazandırdığı kanıtlanmış ve özgün bir multiplayer mafya oyunu scriptidir.

    Özellikler ve Ayrıntılar

    - Script, 2 sene boyunca binlerce oyuncunun oynamasıyla adım adım geliştirilerek, oyuncuların yapabileceği tüm hile çeşitleri engellenmiş, tüm bug ve açıklar kapatılmış tam anlamıyla profesyonel ve tercübelerle yapılmış bir oyundur.

    - Yazılım açısından bant genişliği harcaması minimuma indirilmiş PHP ve MYSQL optimasyonları en iyi şekilde yapılmıştır. Başlangıç olarak 40-50 aktif oyuncuyu 40 tl lik bir VPS sunucu ile rahatlıkla kaldırır düzeydedir.

    - Oyunda geliri Kredi ve VIP satışlarından elde edeceksiniz. Oyuncular hızlı güçlenmek, ekstra özellikler elde etmek, acil ihtiyaçlarını karşılamak ve kayıplarına karşı hırsla oynadıkları oyundaki rakiplerine karşı kullanmak için bir çok alışveriş yapmaktadır. .

    - Script tamamen kur bırak kazandırsın şeklindedir. Siteyle aktif olarak ilgilenerek günlük bir zaman harcamanıza gerek yoktur. gelecek maillere havale/eft ödemelere bakmanız ve boş zamanlarınızda göz atmanız yeterli olacaktır.

    - Admin panelinde, üyeleri kontrol edebileceğiniz, kredi vb aktarabileceğiniz seçenekler bulunuyor.

    - Oyunda bir çok işlev ve bölüm bulunmaktadır. Site içi mesajlaşma sistemiyle ve bölümleriyle oyuncular sürekli yapacak bir işlev bulmaktadır. Bu sebepten oyun, oyuncular için kendine bağlayıcıdır. Yine oyun içi mesajlaşma sistemiyle bir çok iletişim ihtiyacını giderir ve arkadaşlıklar edinirler.

    - Oyun kendine bağlayan bir oyun olması sebebiyle oyuncular gece gündüz başında, açacağınız forumda aktif olarak yazışacak ve bir yenilgi sonrası telafi etmek için yukarda bahsettiğim ürünlerden alarak alışveriş yapacaktır.


    Not : Satış esnasında ve sonrasında teknik destek sonuna kadar verilecektir. Kurulum ve siteniz için stabil hale gelecek tüm düzenlemeler tarafımca ücretsiz yapılacaktır. Ayrıntılı tüm bilgiler ve özel tavsiyeler ilgiyle anlatılacaktır. Asla satıldı bitti durumu yoktur. Sürekli Skype'den sorularınız cevaplanarak ilgiyle bilgi yardımı sağlanmaktadır.

    Script fiyatı : 500TL







     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!

     EFSANE MAFYA OYUNU SCRIPTI!







  • e bu thecrims resmen çalmışsın scripti
  • Bedava bu scprit zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bu thecrims cok saglam oyundu eskiden oynardik. Calinti bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.