Şimdi Ara

Efe Aydalı takip edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Efe Aydal denen adamı takip eden insanlar bir süre önce attığı e-dilencilik ile ilgili podcastini dinlemişlerdir. Malesef benim karşıma çok geç çıktı bu podcast. Dinledikten sonra tamamen kıskançlıktan çektiğini düşündüm bu podcasti, çünkü söylediği ya da eleştirdiği her şeyi kendisi de yapıyor. Twitch yayıncısı değilim(1-2 günlük yayın açma maceramı saymazsak)her hangi bir yayıncıyı da yakından tanıdığım falan yok. Fakat e-dilenci diye adlandırdığı tüm twitch yayıncılarının kazandığı parayı aynı şekilde farklı bir platformda farklı bir makyajla kazanmaya devam ediyor. Kendisinin patreon hesabında 2 dolardan 100 dolara kadar çeşit çeşit abonelik sistemi var. Hatta 2 dolar üstü abone olanlar ''film tavsiye etme hakkına'' erişebiliyor. Bitmedi 2 dolar üstü üyelerin isterse tıpkı twitch yayıncıları gibi nickini okuyabiliyor.. Bunca zamandır takip ediyorum fakat hiç bu kadar salak yerine koyulmamıştım.

    Kendisinin paylaştığı video:https://www.youtube.com/watch?v=njxnLdvCziQ

    Benim paylaştığım video:https://www.youtube.com/watch?v=ne7IXt4T9Ws&t=180s







  • Videonun hepsini izledin mi ? Twitch yayıncılarına e-dilenci demesinin sebebi onların içerik üretmeden para kazandığını düşünmesi. Videoda da zaten başkasının yaptığı oyunu oynarken küfretmek içerik üretmek değildir diyor. Kendisi içerik üretiyor ve bu yüzden aldığı desteği de dilencilik olarak görmüyor.
  • Kendisi çok boş birisi.
    Ateistlere intihar etmemeleri öğütleyen bi videosu var. Çok komik.
    Hele şu soramazsın videosunda ki cevaplarıda berbat. Bu adam tam ergenlikte problemler yaşamış ateist olmuş, kendini birşey zannedenlerin kanalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın h.o furkan can

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fikrim, çok boş birisi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    O videonun sadece ahlak kısmını izlemiştim ve öyle bir zırvaladıki nietzsche üstadın din yoksa ahlakta yoktur vargısına katılıyorum eğer öyle olmasaydı paganlar kızlarını ve karısını cinsi tatmin icin gelenek haline getirerek mahremlerini paylaşmazdı bu sadece bir örnek semavi din ulaşmamış toplumların halini esefle acıyla izliyoruz valla Allah A şükür hidayet etmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videonun hepsini izledin mi ? Twitch yayıncılarına e-dilenci demesinin sebebi onların içerik üretmeden para kazandığını düşünmesi. Videoda da zaten başkasının yaptığı oyunu oynarken küfretmek içerik üretmek değildir diyor. Kendisi içerik üretiyor ve bu yüzden aldığı desteği de dilencilik olarak görmüyor.
  • Pamuk dededen beri sıkı takipçisiyiz reyisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanalın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dsaewq

    Videonun hepsini izledin mi ? Twitch yayıncılarına e-dilenci demesinin sebebi onların içerik üretmeden para kazandığını düşünmesi. Videoda da zaten başkasının yaptığı oyunu oynarken küfretmek içerik üretmek değildir diyor. Kendisi içerik üretiyor ve bu yüzden aldığı desteği de dilencilik olarak görmüyor.
    Kendisi içeriği ''daha önce başkasının çekmediği yapım veya belgesel çekmek'' olarak nitelendiriyor. Şimdi soruyorum Efe Aydal'ın yaptığı şeyleri daha önce kimse yapmadı mı? Ha yoksa yaptı ama kamera o sırada o açıda değildi veya videoda o anda o cümle kurulmadı falan gibi küçük ayrıntılar yüzünden mi ''içerik'' sınıfına giriyor yaptıkları?

    İçerikten bahsettiği kısım:https://youtu.be/njxnLdvCziQ?t=213

    Bu arada twitch içerik üretme platformundan çok entertainment yani eğlence platformu ki bu da kaliteli içerik mevzusunu oratadan kaldırıyor. Ayrıca videoda sürekli kendisini övüyor ve kendi yaptığı şeyleri çok özelmiş ve diğer insanlardan üstünmüş gibi bir dille anlatıyor. Yok aikido dersleri veriyormuş da yok geceleri laptop ile uyuyormuş da..Ben videoyu izledim ama siz izlediniz mi gerçekten objektif olarak?

    Ben kendisinin düşmanı falan değilim hatta desteklediğim bir sürü düşüncesi var, ama takip eden çoğu insanın yaptığı gibi hatalarını veya yanlışlarını görüp görmemezlikten gelmek istemiyorum. Kendisi nasıl herkesi rahatça eleştirebiliyorsa ben de onu eleştirme hakkını kendimde görüyorum. Ayrıca yazdıklarım size karşı değil genel düşüncemi belirttim.

    Ben haksızsam bunu bana anlatırsanız ve ben mantık süzgeçimden geçirip onaylarsam bunu kabul eder ve özür dilerim. Sonuçta hepimizin fikri değişiyor ki değişmesi de gayet normal asıl mantıklı açıklamalar karşısında fikirleri değişmeyen insanlardan olmak yanlış öyle değil mi?




  • Mini podcastlerini dinlerim. E-Dilencilik konusunda yanlış hatırlamıyorsam zaten kıskandığıno söylüyordu. Şuan dinleyemediğim için hatırladığım kadarıyla böyleydi. Genel olarak gayet mantıklı konuşan aklı başında bi adam. Neye göre boş diyorsunuz bilmiyorum ama genel olarak youtube mecrasında takip edilebilir birisi bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açık konuşayım 4-5 seneden beri takip eder dinlerim o zamandan bu zamana gerek bilinirliği gerekse de nispeten eskiye göre daha fazla ünlü olması sebebiyle söylemlerini ve tutumlarını bu sebeple değiştirdiğini görüyorum. ben ünlüyüm rehavetine kapılmış gibi.
  • dersim podcastinden sonra hiçbirini dinlemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 19 Temmuz 2019; 15:49:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 190 sarışın kaslı yakışıklı dh üyelerine göre her şey boş zaten

    Kendileri ne takip ediyorlar

    İnternet üzerinden ders anlatan profesörleri mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.