Şimdi Ara

Ebay kulaklık audio technica acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.ebay.com/itm...ones-Black/281529028308

    Bu kulaklık 165$ bunu alacağım.Ürünü satan kişi kargoya verirken ürünü 42$ olarak göstereceğini ve bu şekilde gümrükten ben gümrük ücreti ödemeden geçeceğini söyledi.Ödeme ekranındada herhangi bir gümrük ücreti koymuyor.Sizce ödeyip ürünü satın almalı mıyım ? Ve'de bu ürünü 42$ gösterme durumu eBay politikasına aykırı falan değil değil mi ? Yani eğer bu kişi bana bu ürün yerine farklı birşey yollarsa eBay benim yanımda durup ürünü ücretini iade eder öyle değil mi?

    Ayrıcada ödeme ekranında bir ücret çıkmadığına göre kargoya verirken gerçek fiyatı olan 165 dolar olarak göstersede gümrükten geçip bana gelir mi yoksa gümrükten geçerken gelin alın bilmemne para istiyoruz falan der mi türkiye cumhuriyeti ? Teşekkürler..

    Çünkü eğer 165 dolar olarak kargoya gösterip yine geçebiliyorsa farklı bir satıcıdan alacağım eBay üzerinden daha fazla puanı bulunan bir satıcıdan ne yapmalıyım alacağımda acil cevap verebilir misiniz eğer biliyorsanız.Teşekkürler.

    Yani yoksa bu satıcıdan mı almalıyım ?http://www.ebay.com/itm...ff43:g:xM4AAOSwMpZUojRO







  • up!
  • 69 dolara japonyadan audio technica kulaklık aldım gümrük kontrolune girdi ve orada japon parası olarak değeri hesaplandı. Büyük ihtimal gorevliler ürünün ortalama fiyatına bakacaklardır. Olası bir vergi çıkabilir bu durumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riske atma. Sana %30 vergi çıkarırlar. Kar yapcam diye, daha fazla ödemek zorunda kalırsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.