Şimdi Ara

EA Avrupa Baskani:Xbox360 sinira dayandi;Ps3 daha yeni cozuluyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yado1907


    quote:

    Orjinalden alıntı: rapture


    quote:

    Orjinalden alıntı: kassatura


    quote:

    Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

    Sony büyük bir firma ama oyunlarda bu kadar pasif kalma nedeni Ms'in oyun kısmına çok daha fazla para ayırması.Ms daha Xbox 360 cıkmadan once oyun firmalarına vermek için çok büyük rakamlar ayırdığı haberleri zaten yayınlanmıştı.Ms'in sahip olduğu yazılım pazarı ve para gücü Ms'i çok daha avantajlı bir duruma getiriyor.

    Sony hatırlarsak 1 milyar dolar zarar açıklamıstı ve birçok analizde ileridede Sony'nin ciddi zarar rakamları açıklayacağını söylüyordu.

    Ms elindeki para gücünü çok iyi kullanıyor.Bu böyle devam ettikçe Sony hakaten kıvranır durur.


    Ms in kazanmasını sağlayan tek şey 3k.Alan bi daha alıyor oda 3k görüyor bölece ms para kazanıyor.


    Cahillikte sınır yok.Avrupada ve Amerikada bozuk konsolu evinden alıp, yenisini veriyolar garanti kapsamında siz hala konuşuyorsunuz.Sadece Türkiyede yok Xbox 360.

    ama çip takmazsan alıyorlar Türkiyede alanların nerdeyse tamamı çip taktıracaği için Türkiyede satışı olsa dahi garanti kapsamında olmaz


    Benim yerime cevap vermiş.Ayrıca nerden biliyorsunuz korsanın olmadığını.Geçen ebay da adamın biri xbox 360 artı 20 tane korsan oyun satıyordu.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: kkratoss

    quote:

    Orjinalden alıntı: Miex

    Bu cümleler 2006 da kullanılıyordu halada kullanılıyor 2009 u bitireceğiz.

    Sonuç var mı? Yok.

    e3 teki sony oyunları dediklerini doğruluyor zaten.uncharted ve gow kalitesinde grafik 3 yıl öncesinde hiçbir oyunda yoktu.ama xboxta 3 yıl öncesinde ne ise şimdi de aynı grafikler var.sadece forza bayaa bi gelişmiş ama gt5 in yanında forzanın grafikler daha kötü kalıyor

    Kibarca bir kaç örnek vereceğim.

    Splinter Cell(E3 teki videoyu izlemedin galiba), Gears of War 2, gelecek olan Metal Gear Rising(Xbox kaldırmaz denilen)

    3 yıl önce ne varsa hala o var demek çok komik kaçıyor.

    3 yıl öncede multiplatform oyunlardada öndeydi, şimdide önde o zaman PS3 ün durumu çok daha vahim 3 yıldır grafikler aynıysa.

    Size şöyle bir ipucu vereyim 2011 de 2 konsolda çoşacak.

    PS3 ün neler yapabildiğini zaten görüyoruz oyunlar tanıtılıyor hoşta çıkmıyor bir türlü bu 2010 ve 2011 de bayram edecek. Xbox 360 ın DVD-Romu tahmin ettiğinizden çok daha fazla Xboxı kısıtlıyor bu arada. PS3'ün müthiş bir avantajı var bluray ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 5 Haziran 2009; 23:11:41 >




  • sony xbox ı tarihten sildiği gibi 360 ı da silecektir buna eminim,
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jamez

    sony xbox ı tarihten sildiği gibi 360 ı da silecektir buna eminim,



    nasıl bu kadar eminsim arkadaşaım, anlatta bizde bilelim
    yalnız sebeplerini anlatırken mantıklı sebepler olsun :)
  • mümkün olsada herkes iki konsolu alabilse ikisinide güzellikleri var birinin kötü olması bize birşey kazandırmayacak ki sonuçta oyun oynayanlara yarıyor rekabetleri
  • Hikaye ya aynı şeyi playstation 2 içinde söylemişlerdi oyun yapmak çok karmaşık emotion engine çok güçlü diye ne çıktı sonunda?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: THX

    Hikaye ya aynı şeyi playstation 2 içinde söylemişlerdi oyun yapmak çok karmaşık emotion engine çok güçlü diye ne çıktı sonunda?


    Ben söyleyeyim;

    Çözdüler ve muhteşem grafikli oyunlar gördük,gözlerimiz bayram etti.
  • sağlam bir tartışma konusu olmuş bu yaf hele o başlığın ayrı bir kışkırtıcılığı mı var ne?
  • Xbox 360 sınıra mı dayanmış, Ps3 yeni yeni mi çözülüyormuş?Ya bu adamda bir problem var ya da bu işlerden anlamıyor.
  • @kassatura
    Her ülkede azda olsa korsan kullanan olacaktır bide ebay gibi sahte ürünlerin fink attığı yerde görmen normaldir.Abd'de yaşadığım dönemde benim gözlemlediğim komşularım arkadaşlarım hepsi orjinal kullanıodu.Zaten birçok ülkede korsan ürünler konusunda baya caydırıcı yasalar var kaldı ki aynı şekilde gelir seviyeside yüksek olduğu için insanlar kolay kolay korsana yönelmiyorlar.Ayrıca oyun kiralama yada 2nci el oyun alma çok yaygın.Yakın zamanda Abd'ye gidersen blockbuster,bestbuy tarzı oyun satan yerlerde 2 platformunda oyun reyonlarına bak göriceksin ki xbox360 ın oyunları peynir ekmek gibi satılırken ps3 oyunları yerli yerinde duruo.
    @jamez
    arkadaşım dikkat ediorm attığın mesajlara genelinde hep xbox düşmanlığı.Azıcık mantıklı şeyler sölede saygı duyalım sölediklerine.
  • Bizde ikiside var.Kim hangi konsola sahipse ona iyi diyor,dıgerını vuruyor yerden yere.PS3 GT5, Xbox tada Gear of War kendıne ozgü oyunlar.
  • ps3 deniliyorda deniliyor tartışma konuları açılıyorda açılıyor efendim ama gel gelelimki sony nin playstation 3 üne donanım gücüne hiçbir konsol aşık atamaz oyunuda geçtim donanım olarak diyorum buraya dikkat !
  • X360da korsan çok az kullanıyor.Bizim ülkemize bakarak genelleme yapmayalım
    X360ın orjinal satan en çok oyunu ps3ün en çok satan oyunun 2katı civarında.Taha abiyle konuştuğumda Abdde olduğunda x360a bir oyun çıktığında anında tükendiğini ama ps3de ise durumun çok daha kötü olduğunu söyledi.(Kendisinde ps3-x360 ve wii var)
    Aynı şekilde livemde arkadaşım olarak bulunan ve fransa,almanya gibi ülkelerde yaşıyan kişilerdende aynı duyumu aldım
    X360 türkiyeye resmen gelse kopya kullanan bazı kısım orjinale geçer.Şuan Trde x360da orjinal kullanmak kolay değil.Çünkü oyunları trde bulamıyorsunuz.Yada örneğin ps3e Resident evil 5 aldın bitirince satabilirsin veya takaslıyabilirsin ama x360da öyle değil orjinal bile alsan trde satma şansın çok az.Keşke x360 resmen satılsa ve x360dada takasçılar vs olsa.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: THX

    Hikaye ya aynı şeyi playstation 2 içinde söylemişlerdi oyun yapmak çok karmaşık emotion engine çok güçlü diye ne çıktı sonunda?

    Şaka yapıyosun herhalde?Playstation 2 den bahsediyosun.Ne çıkmadı ki?
  • O bunu yemiş bu bunu yemiş beyler başka işinizmi yok??Playstation a sallayanlar dünyada en çok satan konsolu yapanlara saygısızlık etmeyin....vardır bildikleri...Ps3 ün de ps2 gibi yavaş ve uzun uzun satacağını ve yine rekorlar kıracağını sizde bende biliyoruz....360 korsan oynatıyor diyenler sizde düne kadar sony nin çip üretimini desteklediğini biliyorsunuz hatta ps2 si olan kaç arkadaşımız burada tüm oyunlarını orjinal almış??Yani manasız tartışmalara girmeyelim.....Çünkü sonu gelmez.....Ps3 Ps3 tür xbox...xbox....gears of war da müthiştir uncharted da......Parası olan ikisinide alır bide üstüne 4890 (seko aldın mesajı) ekran kartı alır forumda kavga edenlere sadece güler.....İmkanı olmayan anca birini alır elinden geldiğince keyfine bakar....(Alamadığı diğerine sallamaz!!)...Kardeş kardeş geçinin biraz makul olun...saygılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 6 Haziran 2009; 2:53:59 >
  • Bana olur olmaz yerlerde mesaj gönderme.
  • quote:

    gelecek olan Metal Gear Rising(Xbox kaldırmaz denilen)



    dam üstünde saksağan...

    Kim MGS Rising'i kaldırmaz demiş? bi bul PS3'ü kırıp atıcam...
  • buradan xbox fanlarna sesleniyorum.bana xbox 360 aldırtacak oyun yada oyunları yazarmasınız.ama sizden ricam önce ps1 ve ps2 de olan klasikleri oynamanız ve bu klasiklerin ps3 de de gelecegini bilmenizi isterim.bana o klasiklere rakip olabilecek xbox oyunları yazın lütfen.ben size ps3 aldırtacak oyunları yazayım.
    1.grand turismo 5
    2.the lost guardian
    3.god of war 3
    4.metal gear solid 4 (çıktı)
    5.LittleBigPlanet(çıktı)
    6.m.a.g (massive action game)
    7.Uncharted 2: Among Thieves
    8.Killzone 2 (çıktı)
    9.Resistance 2(çıktı)
    bu örnek şimdilik aklıma gelen sadece ps3 e özel oyunlar ve başka hiç bir platformda oynanamayacak oyunlardır.oynamadan bu oyunları küçük görmek büyük yanlıştır.ps2 sahibi olan ve god of war serisini , shadow of clossus,ıco,garnd turismo 4,mgs serisini oynayanlar gerçekten sony oyun konusunda ne kadar kararlı olduğunu ve bir dev olduğunu bilirler.
    misal şöyle örnek vereyim gamespot sitesinde,The Orange Box xbox 360 platformunda aldığı not:9.5 pc platformunda notu9.5 playstation 3 platformunda ise 9.0.bunun nedeni ps3 de oyun farklı oluşumu?!hayır.ps3 ün standart oyunlarının arasında bu oyunun verdiği zevk bukadar.yani mgs4 pc de ve xbox360 da olsa ona verecekleri not :10.5 olurdu.
    yani kısacası bu oyunlara notu üyeler veriyor.xbox 360 da adam akıllı zevk veren oyun olmadığı için The Orange Box notu 9.5 vermişler.ama ps3 de okadar keyifli oyunlar var ps3 kullanıcıları diğer oyunlarla kıyasladıklarından The Orange Box notu:9.0 vermiş.
    uzun lafın kısası bana xbox 360 aldırtacak oyun söyleyin?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: THX

    Hikaye ya aynı şeyi playstation 2 içinde söylemişlerdi oyun yapmak çok karmaşık emotion engine çok güçlü diye ne çıktı sonunda?


    ne cıktıdan kastın olumsuz bişeyse burda şok geçirmek lazım...
  • evet başlık güzel Ps3 ün yeni nesil bir blu ray oynatıcıdan ibaret olduğu daha yeni yeni anlaşılmaya başlandı...Bundan önce bi kaç oyun denediler kaldırırmı diye olmayınca artık onlarda bir bluray player dan ibaret olduğunu anladılar...

    Sonuç

    Xbox 360 : Yeni nesil bir oyun makinesi

    PS3 : Blu Ray player
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.