Şimdi Ara

Duyuru : Özgür Yazılımlarla serbest çalışacak arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Değerli arkadaşlar,
    webpazar.biz Özgür Yazılım Çözümleri olarak başlangıç için serbest olarak iş ve proje bazlı çalışack her seviyeden Özgür Yazılım kullanıcısı arkadaşlar arıyorum

    İlke olarak sadece Özgür Yazılımları kullanarak çözümler üreten bir şirket kurmak amacıyla webpazar.biz i kurdum. Başlangıç olarak iş ve proje bazlı çalışacak Penguen Team adıyla bir ekip kurmaya çalışıyorum.

    Amacım 5 ay sonra sadece Özgür Yazılımlarla web tasarımı, hosting, ev-ofis kullanıcısı çözümleri üreten bir şirkete dönüşecek bir çalışma yapmak. Bu amaçla kendime ait olan ve sadece özgür yazılım kullanılarak yapılan sitelerimizi(web sitemizde görebilirsiniz)referans olarak kullanarak bu yola koyulmak ve bir serbest iş proje bazlı çalışacak Penguen Team ile bashsettiğim çözümleri insanlara sunmak istiyorum

    Bu amaçla gimp kullanıcısı grafiker, php-mysql kodcusu ve web tasarımcısı, ve suse başta olmak üzre linux işletim sistem operatörleri ve linux ağ çözümleri üretecek ekip arkadaşları arıyorum. Her seviyeden arkadaş iletişime geçebilir bizimle önemli olan ilke, dürüstlük ve inanç.

    Yerel ve global ölçekte çok önemli sayılabilecek web projelerimiz bulunmaktadır. Bunları yapmak ve iyi bir ekiple önemli işler yapmak istiyorum. webpazar.biz ismi aslında çok önemli bir web projemizin ismi, fakat başlangıç olarak bu ismin avantajlarını kullanmak için bu isimle başlıyoruz.

    benimle özel msjdan veya sitedeki mail adresimizden iletişim kurabilirsiniz. Teşekkürler


    http://www.webpazar.biz/







  • güzel bir girişim, şimdiden başarılar...
  • web siteniz pek aktif gibi durmuyor, ama ileride lazim olabilir...

    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.