Şimdi Ara

Dreambox dm800 hdse büyük bir sorunum var. Lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle hayırlı günler. Dm800 hd se cihaz kullanmaktayım. Cihazımdaki sorun şu;cihazım bi eklenti yüklemek istediğimde,daha önce indirmiş olduğum arayüzlere geçmek istediğimde yada ağ bağlantılarını değiştirmek istediğimde yeşil bir ekran geliyor ve software error yazısı geliyor. Cihazıma wifi ile internet bağlantısı var.ağ bağlantısını kablolu yapamıyorum. Bu nedenlede ethernet üzerinden ip alamıyorum. Cihazım internete bağlı fakat cccam bir türlü etkin olmuyor. Dün fabrika ayarlarına geri döndürdüm fakat sorun yine devam ediyor. Ethernet kablosunu pc ile cihaza bağıyorum,açma düğmesine basılı tutuyorum fakat ip yazması gereken yerde dhpc yazıyor. O yüzden cihaza ftp üzerinden ip alamadığım için bağlanamıyorum.bu durum eklenti indirip arayüz değiştirmek istediğimde oldu

    Cihazım e-star 3.0 sim,openpli ve new enigma 2 yüklü. Şimdi arkadaşlar benim yapmam gereken nedir. Bu şartlar altında hangi programı ve nasıl yükleyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden telekürler.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenturk1750

    Öncelikle hayırlı günler. Dm800 hd se cihaz kullanmaktayım. Cihazımdaki sorun şu;cihazım bi eklenti yüklemek istediğimde,daha önce indirmiş olduğum arayüzlere geçmek istediğimde yada ağ bağlantılarını değiştirmek istediğimde yeşil bir ekran geliyor ve software error yazısı geliyor. Cihazıma wifi ile internet bağlantısı var.ağ bağlantısını kablolu yapamıyorum. Bu nedenlede ethernet üzerinden ip alamıyorum. Cihazım internete bağlı fakat cccam bir türlü etkin olmuyor. Dün fabrika ayarlarına geri döndürdüm fakat sorun yine devam ediyor. Ethernet kablosunu pc ile cihaza bağıyorum,açma düğmesine basılı tutuyorum fakat ip yazması gereken yerde dhpc yazıyor. O yüzden cihaza ftp üzerinden ip alamadığım için bağlanamıyorum.bu durum eklenti indirip arayüz değiştirmek istediğimde oldu

    Cihazım e-star 3.0 sim,openpli ve new enigma 2 yüklü. Şimdi arkadaşlar benim yapmam gereken nedir. Bu şartlar altında hangi programı ve nasıl yükleyeceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden telekürler.

    Yüklemeye çalıştığın eklenti yazılımla uyumlu değil, çalıştırdığınızda windowstaki mavi ekran gibi yeşil ekran verip cihazı tekrar başlatıyor.

    Cihaza yeni fw atma isitorsanız, öncelikle kablo ile direk olara modeme bağlayın, power tuşuna basılı tuttuğunuzda ip alacaktır ve ekranda u ip numarasını örebileceksiniz.

    Yalnız fw yüklerken klon cihazlara uygun olanını yükleyin, orjinal yüklerseniz cihazınız tekrar çalışmayabilir.




  • teşekür ederim cevabınız için.ben yeni okudum mesajınızı.daha önce halletmiştim.tekrar teşekürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.