Şimdi Ara

DOTA 2 SORULARIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR HAYATIMDA İLK KEZ OYNICAM FAKAT YAVAŞ İNİYOR :)

    DOTA 2 Yİ ARAKDAŞLARIMDAN ÖĞRENDİM ONLAR OYNARKEN İZLİYODUM AMA ÇOK KARIŞIKTI ANLAMIYORDUM ŞİMDİ BEN İNDİRİYORUM AMA ARKADAŞLARIM DAHA NOOB OLDUGUM İÇİN DALGA GEÇİCEKTİRLER NAPMAM LAZIM ? YANİ BU OYUN NEKADAR SÜRE İÇİNDE ÖĞRENİLİR ? ARKADŞLARIM 1 YILDIR OYNUYOR ONLARI GEÇMEK İÇİN NELER YAPMAM LAZIM



  • Emin olun arkadaslarinizdan bisey ogrenememissinizdir. Sadece heroyu oraya buraya cekmekle bitmiyor. Her heronun kendine has ozellikleri. Her skilin kensine has ozelligi var. cooldownlar farkli.itemler de cabasi. Taktiklari. Haritanin gizli noktalari var daha.6 yillik dota oyuncusu olarak dota 2 ye gectim. Bazen ben bile sikinti cektim.

    Dota 2 oyle kolay ogrenilicek bi oyun degildir. Oynayarak ogrenebilirsiniz. Acemiliginizi atlatmaniz aylar surebilir. Ogrendiginz zamanda oyuna doyamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WonLt

    Emin olun arkadaslarinizdan bisey ogrenememissinizdir. Sadece heroyu oraya buraya cekmekle bitmiyor. Her heronun kendine has ozellikleri. Her skilin kensine has ozelligi var. cooldownlar farkli.itemler de cabasi. Taktiklari. Haritanin gizli noktalari var daha.6 yillik dota oyuncusu olarak dota 2 ye gectim. Bazen ben bile sikinti cektim.

    Dota 2 oyle kolay ogrenilicek bi oyun degildir. Oynayarak ogrenebilirsiniz. Acemiliginizi atlatmaniz aylar surebilir. Ogrendiginz zamanda oyuna doyamazsiniz.

    yok zaten dota2 dıye bı oyunun oldugunu arkadaşlardan öğrendım oynamasını değil :D onlar konuşup duruyorlar bende sap gibi kalıyorum yanımda oynuyolar bana çok karmaşık gelıyor nedense
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.