Şimdi Ara

!!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
13
Favori
375.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • getdata kulllandım ama garip garip isimler buldu easy kullanmadım bir deneyelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    getdata kulllandım ama garip garip isimler buldu easy kullanmadım bir deneyelim

    Yanlışlıkla sildiğim harici hardiskimden belge ve resimlerimi R-Studio Network Edition ile eksiksiz kurtardım, ama 2 gün sürdü, denemekte fayda var. Diğer birkaç program daha denedim, onlarda buldu ama kurtarılan dosyalar açılmadı.
  • Tşekkürler.Silinen dosyaları bende çokca kurtarmıştım,ama kesilen dosyaları hiç kurtarma gereğini duymamıştım..Kesmek ile silmek aynı şey mi acaba
  • Kullandım R-STUDİO progmramını.Dosyaları geri getirdi ama fotoğrafları falan göstermiyor, hepsi sağlam değil yani.Sonra Word belgelerinin içeriği yok. görüntü var ses yok gibi bir şey yani.Ama programın Demo sürümünü kullandım şifre istedi,bulamadım
  • Kesme işleminin şöyle bir mantığı var.Eğer kesme işlemi yarıda kalmışsa kesilen dosya silinmemiştir.Kesme yapılan dosya karşı tarafa tam olarak kopyalanmadan silinmez.Eğer işlem bir şekilde yarım kalırsa orjinal dosya durur.Fakat siz format atmışsanız veya dosya sistemi zarar görmüşse kör tarama yaparak anacak dosyaları kurtarabilirsiniz.Benim partisyon ve dosya sistemi hasar görmüştü.Bu konuda ben "ontrack easy recovery" programı ile baya dosyamı sağlam biçimde kurtarmıştım.
    Resimdende görüleceği üzere farklı senaryolar için farklı kurtarma çözümleride sunuyor.
     !!! Dosya Kurtarma Yazılımları !!!




  • Demo sürümlerini kullanmak sonuca etki ediyor mu ?
  • merhaba arkadaşlar bu konuyu bu forumu çok sevidiğim ve yardımcı olabilmek için yazıyorum öncelikle forum bi harika bunu tekrar tekrar dile getirmek istiyorum tüm yöneticilere teşekkürler,
    şimdi geliyim konuya dosya kurtarma veri kaybını geri getirme; öncelikle program reklamı falan yapmıyorum başarılı olan bir programın başarısını dile getiriyorum.
    Başıma gelen olaylar ve çözümleriyle anlatmaya çalışacağım, öncelikle ıvır zıvır proğramları kullanmayın derim 100 tane program denedim sonuçlar hep hüsran ve en acısı zaman kaybı aşırı 1 haftadır uğraıyorum desem yeri var.
    Başıma gelen bilgisayarımda bulunan harddiski çıkarım mac'ime format atmak için çıkarılabilir bir disk kutusuna takıp maci kopyalamak istemek mac'i kopyaladım fakat hardiski bilgisayarıma geri taktığımda görmedi ve birdaha başlatıığımda bios otomatik hardiske format attı sanırım. Dökmanların hepsi silinmiş :( dediğim gibi 1 hafta uğraşmam sonucunda forumlardan eksik bilgiler alarak hallettim en düzgününü dile getirmek istedim,
    active @ partition recovery 9.5 en iyi çözüm oldu 10 versiyonu ve 11 de var fakat 9.5 en sağlıklısı tavsiye ediyorum bu programı kullandığınızda benim düştüğüm yanılgıyı da dile getiriyim programa full scan yaptığımda tüm dosyaları buluyodu ama dökümanları şu hardiske kopyala dediğimde kopyalarmış gibi yapıp zaman kaybı yapıyo oyüzden full taradığınız hdd partını bilgisayarımıza kaydediyoruz partın yanında excellent seçeneği çıkıcak ve yeşil renkte olucak dikkat! ve excellen yazar partı seçip File, save log seçeneğini seçiyoruz arkadaşlar ve sonra aynı program içinde yani şöyle kurarken tamamını kuruyo programın kurulduğu bölüme bakarsanız active @ file recover diye bir programı daha var onu açıp kaydettiğimiz logu open log diyerek açıyoruz taradığı dökümanlar gelicek şimdi istediğimiz dokümanın üzerine gelerek mausede sağa tıklayıp recover diyoruz ayarlar programın yaptığı gibi kalsın oynamayın ben 2 tb hardiskimi bu şekilde sorunsuzca kurtardım yardımcı olmuşumdur umarım herkeze teşekkürler.




  • brev kullanıcısına yanıt
    Hocam benim kestiğim büyük boyutlu bir dosya kesim esnasında kayboldu bu konuda ne yapabilirim ? harici diskime kestim ama sanırım kablo temassızlık yaptı ve o dosyayı kesmedi ne önerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.