Şimdi Ara

Domain nasıl satılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar; Öncelikle sorumu forumda arattım ama cevap olarak bir şeyler bulamadım.

    Satın aldığımız bir domain'i bir başkasına nasıl satabiliriz. Yani demek istediğim sadece şifrenizi vermeniz yeterli mi ? Çünkü alan adı üzerinize kayıtlı olduğu için, domain'i satın alan kişi eğer yasal olmayan bir site yaparsa muhatab direk siz olduğunuz için sakat olmaz mı ?

    Aldığım domainleri ebay'den satmak istiyorum. Gerçi o da ayrı sorunlar barındırıyor (Paypal'in türk bankalarına para transferi yapmadığını duydum) Ebay'den daha önce satış yapan bir arkadaş parasını nasıl aldığını da yazabilirse sevinirim.



  • ebaydan pazarlıkla satın aldıgım bir seyin üste kalan kısmını satıcı bana geri ödedi ve paypal üzerinden direkt is bankası hesabıma yattı.. bir kac ay önce oldu bu olay yani durum simdi degisti mi bilmiyorum..

    diger domain olayı ile ilgili birsey söyleyemicem.. bilen arkadaslar varsa yazar zaten...
  • quote:

    ebaydan pazarlıkla satın aldıgım bir seyin üste kalan kısmını satıcı bana geri ödedi ve paypal üzerinden direkt is bankası hesabıma yattı.. bir kac ay önce oldu bu olay yani durum simdi degisti mi bilmiyorum..

    diger domain olayı ile ilgili birsey söyleyemicem.. bilen arkadaslar varsa yazar zaten...


    Hızlı cevabın için teşekkürler. Kafamı karıştıran konulardan biri de para transferi meselesiydi. Demek ki bir şekilde parayı alabileceğiz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.