Şimdi Ara

DOLANDIRICI ULTRASLAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Arkadaşa çok yükleniyorsun. Van örneği vermişsin bu bence hata dır. Sonuç olarak bu durum o arkadaşı ilgilendirmez. Bir ürün almış ama bir türlü teslim alamamış sebebini sorduğunda karşı taraf tek bir yanıt bile vermiyorsa karşı tarafın savunulacak hiç bir tarafı yoktur.

    Van depremine herkes gibi bende üzüldüm ama 99 Marmara depremini yaşamış biri olarak Van şehrindeki depremden sonra Vana yapılan bu kadar çok yardımın artık abartıldığını düşünüyorum. 99 Marmara depremin den sonra Van için toplanan ve Vana gönderilen yardımlar kadar yardım gönderilmedi Yalova,Bolu,Kocaeli (Gölçük) ve Sakarya şehirlerine. Marmara depremin de resmi rakamlara göre 20 bin insanımız öldü Van da ise 1500 kişi. Daha büyük hasar gören Marmara şehirlerine kimse Vana edilen kadar yardım etmedi. Yalova Belediyesi Borç içinde. Bankalara trilyonlarca borcu var. Yalova gelseniz sahil ne kadar güzel bak Yalova Belediyesi güzel çalışmış dersiniz ama sonra öğrenirsiniz ki o sahili İstanbul Belediyesinin o hale getirdiğini. Yalova Sahili şu an Yalova şehrine değil İstanbul Büyük Şehir Belediyesine ait. Güzelim Şehir kendi sahilini kendi yapamıyor. Neden çünkü Sahili İstanbul Belediyesine devredilmiş. İstanbul ile hiç bir bağlantısı olmayan Şehrin Koca Sahil Şeridi Başka Şehrin belediyesine verilmiş. Onlar bir şey yaparsa yapar yoksa yok

    Vanın gördüğü yardımları Marmara depremini yaşamış yerler görseydi Yalova Şehri kendi Sahilini kendi yapar Bankalara da borçlu olmazdı. Kocaeli'in Gölçük ilçesi de hala depremin izlerini taşıyor olmazdı. Kısa lafın özü arkadaşımız hakkını aramakta özgür dür kalkıp da sırf haksız olduğunu söylemek için ürünü aldığı ULTRASLAN savunmak için Van'a yardım ediyorlar demeyin.


    Hocam o kadar haklisiniz ki. Van depremi doğal afet olmaktan çıktı milletin reklam malzemesi olmaya basladi. Ben deprem doneminde Sakarya'da yaşıyordum ve yani az da olsa hatirliyorum sehrin halini Van'a yapılan yardimlarin yarisi yapilsaydi hersey cok farkli olurdu ki o Van'da ki bazı sahislar yardim araclarina saldirip sonra devlet bize yardim etmiyor yeaaa diyorlardi. Eger su gonderilen kolilerden cikan tas ve Turk Bayragi iliskisini de iyi kursalardi o zaman da guzel bi degisim olabilirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: marophat

    Ürün geç gelebilir diyorlar da, ürün geç gelecekse de müşteriye ürünün geç geleceği söylenir, sap gibi ortada bırakılmaz. Ua içinde burda avukatlık yapmaya gelmeyin artık ne olduklarını hepimiz biliyoruz. Galatasaray'ın adına yakışmayan bir topluluk o kadar.

    Yakışmayan mı? Çıkar tribünden onları kim beste yapacak? Maçta kim bağıracak? atmosfer nasıl oluşacak? İtalyaya İspanyaya İngiltereye gidiyor bu adamlar maça farkında mısın?Ordan gelenlerin çoğu ultrAslan Avrupa içinde onlar gelir diyeceksen.


    Amatör branşlara kaç kere gittin hocam? Bunun cevabını istiyorum Kaç kişi gidiyor? İzmir de mesela engelli maçı için ortalama 60-70 kişi geldi maça ultrAslan üyesi onlar dışında kaç Galatasaraylı geldi? "0"

    O adamlar keyiflerinden mi geceleri soğukta pankart boyamaya çalışıyor kim hazırlayacak onları?Stat nasıl öyle görünecek? Biraz mantıklı konuşun arkadaş. O tribün çalışmalarına kaç para harcanıyor biliyor musun? 1 koreografi kaç para tutuyor boyasıydı halatıydı. Nasıl karşılayacak adamlar bunları satmasa onların parasını?




  • synaesthesia S kullanıcısına yanıt
    Hocam ultraslan giyim mağazası değil ürünü yaptırıp teslim alıp size dağıtıyorlar yani siz bir şirketten ürün almıyorsunuz anlatabildim mi sizin o ürünü alışınız bile arkadaşınıza para yollamanız şeklinde gerçekleşir yani anlayacağınız sizi dolandıracak adam zaten yapar.

    Tedarikçi konfeksiyon ürünü geç basmıştır bunun açıklamasını yapmadıysa hata var tabiki ama kaçıncı parti mesela sizin ürün ilk alanların direk geldi mesela.

    Kendi vicdanınıza gelince düzeltmeniz nasıl vicdansa böyle bir yakıştırmada ne olduğunuzu gösterir.

    ultrAslan dan hiçbir ürünü kabul etmiyorsanız bundan sonra almazsınız ha ben uzun yıllardır böyle bir sıkıntı yaşamadım ama siz yaşamışsınız benim görüşüm forumdaki konunuz hata ama siz saldıracak yer aramışsınız kendinize göre haklı olarak keşke para iadesi isteseydiniz.Emin olun geri ödemeniz yapılırdı.Sorunun üreten firma ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

    Unutmayın aldığınız ürünü giyerken dolandırıcı ultraslan sweati giyiyorum nezlinde giymeniz lazım.




  • Açtığın başlığa dikkat et. Düzgün kelimeler kullan !!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle bu forumda bildigim kadariyla boyle sikayet konularina izin verilmiyordu. Daha once uzaklastirma alan uyeler olmustu. Demek ki uygulama degismis veya forum yoneticilerinin kurallardan haberi yok:

    16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

    Ikinci olarak Ultraslan ticari olarak ne kadar ciddi calisiyor bilmiyorum. Normal sartlarda bir firma yukaridaki basliktan dolayi Donanimhaber.com sitesine ciddi bir tazminat davasi acabilir. Dikkatli olmak lazim.
  • Neyse sezon bitmeden urun gelmis. Gule gule kullan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

    ultraslanda kurumsallaşmaya başlamış

    sebepsiz güldüm neden bilmiyorum

    konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun.
  • Arkadaşa yüklenmeye gerek yok, parasını yatırmış belirtilen günde gelmediği ve cevap alamadığı için sinirlenip böyle bir konu açmış. İlk defa satın aldığı için kendisine gönderilmeyeceğini düşünmüş olabilir. uA ürünleri kendisi üretmediği için giyim firmaları gibi ellerinde stok olmuyor, siz sipariş verip parayı yatırdığınız zaman onlarda başkasına sipariş verip ürünü diktirtiyor. Binlerce kişi aldığı için her sipariş böyle gecikiyor. uA mont için 1 ay son teslim edilecek denmişti, bana 3 ay sonra teslim edildi. Foruma üye olsaydı orada yaşanan sorunları ve gelişmeleri takip ederdi. Benim bildiğim ürünlerden sorumlu 1 kişi var, her siparişle o ilgileniyor. Forumda 14 bine yakın üye var, facebook ve twitterdanda sipariş verenleri düşündüğünüzde hepsine zamanında cevap veremeyebilirler. Ürün küçük veya büyük geldiğinde yada beğenmediyseniz forumda satıp takas yapabiliyorsunuz. Dolandırıcı falan değiller yani rahat olun.




  • cinayetten sonra şimdi de dolandırıcılığa başlamışlar.sonrası ne olu bilemiyorum artık.bu çapulculara ne zaman dur denecek?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.