Şimdi Ara

Dizüstünü Masaüstüne çevirme !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar
    Bende linkteki Asus F3Jc notebook varhttp://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/F3Jc/#specifications
    Ben cihazı alalı 5 seneden fazla oldu. Artık eskisi gibi kullanıslı değil.Menteseleri falan kırıldı.Fan cok ses cıkarıyor.Kasasıda bi hayli eskidi.
    Size sorum şu :
    -)Cihazı masaüstüne cevirmek mumkun mu ? (Parcalarını söktürüp yassı bi kasaya taktırmayı düsünüyorum.İçinede ayrıyetten güzel işimi görecek bir fan istiyorum.)
    -)Öğrendiğim kadarıyla max ram kapesitesi 2GB mis bende suan 1GB var ram takviyesi yapmayı düsünüyorum.
    Bunları yaptırmak pc verimliliği açısından sağlıklımıdır? 2 sini yaptırmak tahmini ne kadar fiyat tutar? Sizinde baska pc ye yapılabilinecek tavsiyeleriniz var mı ?
    Simdiden cevap veren herkese tesekkür ediyorum...







  • direk kasanın üstüne taşırsın ama bi fikrim var

     Dizüstünü Masaüstüne çevirme !!!


    böyle yap masaya da klavye filan koyarsın kasada küçük bi kısım delip kabloları da ordan geçirirsin çünkü normal monitöre bağlamak seni aşar bende yapamam heralde direk laptop un içindekileri kasaya koyucaksın işte tek + sı soğutma olur gibi düşünüyorum
  • Mümkün, biraz uğraşırsınız yapabilirsiniz istediğiniz herşeyi. Ama benim tavsiyem eğer imkan var ise bi şekilde satmaya çalışıp iş görücek kadar bi masaüstü sistem toplayın. Hem performans olarak çok fazlasını alırsınız, hemde bana göre daha az uğraşmış olursunuz. Benzeri özelliklerde sadece anakartı bozuk olan notebooku kardeşim 200 küsür TL ye satacaktı, ben tamir ederim diye sattırmadım, açıkcası şimdilik pişmanım. Sade ekranı için dünyanın parasını istiyorlar 200TL ye satılırmı dedim zmanında, şimdiki aklım olsa sat gitsin derdim.

    Eğer maddi durum varsa dediğim gibi temiz bi sıfır masaüstü veya 2. el sisteme bakın derim. İkinci el kısmında uygun fiyata çok güzel şeyler satanlar var.

    Sıfır alacaksanız da

    g620 CPU 120tl
    h61 b75 vs. 100-110tl
    4gb ram 45tl
    Kasa : 60-70TL ye slim kasa

    Toplamı en çok 350TL civarına çıkar. CPU performansı olarak aralarında çok fazla fark olur. Dahili GPU olarak da 7300go'dan daha performanslı HD Graphics.

    150TL'ye 18.5" monitör ve 130tl civarına 320gb hdd alınabilir.

    Kasa/ram/monitör/hdd ikinci elde çok daha ucuza bulaiblirsiniz.




  • Eyw saolasınız tavsiyeler için arkadaslar benim bi arkadasım satıyo Samsung 17" LCD monitor ve kasası ile ikisine 400 TL dedi bana.Biraz daha indirebilirim fiyatı sanırsam.İşlemcihttp://ark.intel.com/tr/products/34441/Intel-Core2-Duo-Processor-E4700-(2M-Cache-2_60-GHz-800-MHz-FSB) bu ayar bisey bundan biraz daha iyi olabilir.2GB ram.1 GB paylasımsız ekran kartı.350 GB harddisk.Ben bugün gidip inceledim kasayı falan.Kasanın üzerinde ufak tefek cizikler var.Onun haricinde içine falanda baktım bi sorun yok.Temiz kullanılmıs.400 TL civarı fiyat iyi gibi geldi bana.Zaten arkadasım oldugu icin biraz ucuza bıraktı.Sizce nasıl ?




  • Kabul edilebilir sanırım 400tl civarlarına benzeri kasalar satılıyor biraz daha iyi özellikli. Monitörü de olacağından kabul edilebilir. Elinizdekini de bi fiyata satarsanız daha cazip olablir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.