Şimdi Ara

Dizüstü Bilgisayarım Kafayı Yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.. Bilgisayarım Toshiba Satellite l655 32bit-windows7. Bundan birkaç ay önce bilgisayarımda bazı sorunlar oluştu. Örneğin direk ekranı kapatınca uyku moduna alıyordu bilgisayarım. Sonra birgün, ekranı açıp uyku modundan çıkınca ekran parlaklığı 8 kademede 8'deydi yani full parlaklıkta duruyordu. Ve fn tuşuyla ayarladığım bu ayarları hiçbir şekilde değiştiremiyorumdum. Hep full parlaklıkta çalışıyor aldırış etmedim ilk zamanlar. Arada kendiliğinden normal parlaklığına dönüyor. Ses ile ilgili de bununla aynı bir sorunum var. Ayrıca bu sorun sadece böyle uyku moduna aldıp tekrar açtıktan sonra oluyor. Olduktan sonra tekrar direk ekranı indirip uyku moduna alınca bu sefer notebook hiç tepki vermiyor çalışmaya devam ediyordu. Bir ay önce bios güncellemesi yaptım ve çözüldü. Ancak bu hafta bu sorun geri döndü. Neden oluyordur acaba, tekrar aynı biosu yüklesem mi çünkü zaten şu an o bios kurulu.??







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biçare Çocuk

    Merhabalar.. Bilgisayarım Toshiba Satellite l655 32bit-windows7. Bundan birkaç ay önce bilgisayarımda bazı sorunlar oluştu. Örneğin direk ekranı kapatınca uyku moduna alıyordu bilgisayarım. Sonra birgün, ekranı açıp uyku modundan çıkınca ekran parlaklığı 8 kademede 8'deydi yani full parlaklıkta duruyordu. Ve fn tuşuyla ayarladığım bu ayarları hiçbir şekilde değiştiremiyorumdum. Hep full parlaklıkta çalışıyor aldırış etmedim ilk zamanlar. Arada kendiliğinden normal parlaklığına dönüyor. Ses ile ilgili de bununla aynı bir sorunum var. Ayrıca bu sorun sadece böyle uyku moduna aldıp tekrar açtıktan sonra oluyor. Olduktan sonra tekrar direk ekranı indirip uyku moduna alınca bu sefer notebook hiç tepki vermiyor çalışmaya devam ediyordu. Bir ay önce bios güncellemesi yaptım ve çözüldü. Ancak bu hafta bu sorun geri döndü. Neden oluyordur acaba, tekrar aynı biosu yüklesem mi çünkü zaten şu an o bios kurulu.??

    FN Kontrol için gerekli driver kurmanız gerekiyor yoksa FN+F3 yapamayabilirsiniz. Driver DVD'sinde yada laptop web sitesinde mevcuttur.

    Uyku moduna almayla bios güncelleme anlam veremedim.

    Sağ alttan Pile tıklayın Diğer Güç Seçenekleri - Kapak Kapatıldığında Yapılacakları Seçin Açarak SS'deki ayarı yapın.

     Dizüstü Bilgisayarım Kafayı Yedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 11 Temmuz 2012; 22:58:09 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.