Şimdi Ara

Diz kapağı ağrısı Doktor Tavsiyesi 'INARTRO ilacı' Kullanan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bugün annemi hastaneye götürdüm 2 aydır diz kapağım ağrıyor dedi sürekli üstüne dahi basamaz oldu. Doktor röntgen istedi sonra kireçlenme var dedi "INARTRO" böyle bir iğne alırsanız bunu vururuz dedi ve fiyatıda 500 lira felan dedi sigorta karşılamıyormuş alın iğneyi vuralım dediler daha önce kullanan varmı iyi gelirmi kireçlenmeye tavsiyeleriniz varmıdır ?



  • Diz, eklem ağrıları için hyalüronik asit, glukozamin, msm, kondroitin, tip 2 kollajen kullanımı bir hayli yaygın. Sıvı, kapsül, enjeksiyon formları mevcut. Fakat bazı kişilerde faydalı olabiliyor bazılarında hiç işe yaramıyor. Biraz şans işi diyelim. Durumunuz iyiyse denemekte fayda var diye düşünüyorum zararı olmaz. Geçmiş olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darknes1905

    Diz, eklem ağrıları için hyalüronik asit, glukozamin, msm, kondroitin, tip 2 kollajen kullanımı bir hayli yaygın. Sıvı, kapsül, enjeksiyon formları mevcut. Fakat bazı kişilerde faydalı olabiliyor bazılarında hiç işe yaramıyor. Biraz şans işi diyelim. Durumunuz iyiyse denemekte fayda var diye düşünüyorum zararı olmaz. Geçmiş olsun.
    Teşekkür ederim. bilgim olmadığı için soruyorum 1 ay içinde almayı düşünüyoruz doktordan randevu alınıp gittiğimizde direk vuruyorlarmı yoksa bunun bir süreci felan varmıdır tekrardan teşekkürler
  • mert478 M kullanıcısına yanıt
    Hemen vururlar kolay bir enjeksiyon problem çıkacağını sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.