Şimdi Ara

Divx Yardım Berbat Görüntü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Berhaba arkadaşlar bende Sony Sybershot S60 Digital fotograf makinası var ve bununla 640x480 boyutunda video çekiyorum ve 1 dk sı yaklaşık 75 mb tutuyor görüntü kalitesi yeterli seviyede yani en azından bir digital fotograf makinası için süper diyebilirim ancak şöyle bir sorunum war bu videolar çok yer kaplıyor bunları Hard Disk te depolamak oldukça bir sorun çünkü 2gb ile sadece 25 dk çekim yapılabiliyor normal divxlerde ise 25 dk sı yaklaşık 300 mb yer kaplıyor bazen daha bile az birkaç divxprogramı denedim bunlarda yukarıda üst konu yapılan Nasıl divx yapılır başlıklı mesajda adı geçen Auto Gordian Knot programı da dahil ancak 1.20 dk lık bir video 8 ila 14mb arasında değişecek şekilde küçültebiliyorum (1.20 lik orjinal video 101MB) ancak görüntü berbat derecede kötü oluyor!!! hertaraf kare kare ve noise lar çok fazla bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler!!!

    WinAvi yi de denedim WinAvi Makinanın kaydettiği MPG leri açmıyor hata veriyor core.dll hatası ancak başka MPGleri Çeviriyor!!!







  • 640x480 formatında çekim yaparsan sonrada bunu 100md'dan 8-14mb civarına düsürürsen tabiki kare kareler olur

    digital fotograf makinası ile cekim yapmadım hiç ama çeşitli format (converter) dönüştürücü programlar mevcut misal bende kullandığım Sorenson Squeeze ki bu sitede görmüştüm zamanında mutlaka bak siteye eleman film konusunda mükemmel bir site hazırlamış..http://www.kkymn.com/index_content.html diger programda AVS Video Converter 4 ikiside güzel converter'dır ayrıca AVS efektler vs. de barındırıyor içinde..

    olmadı birde digital makinalar vs. bölümüne bir topic aç.




  • Burada bazı işinize yarayacak dokümanları bulabilirsiniz sanırım. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.