Şimdi Ara

Direnç RenkKod 1.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Direnç RenkKod 1.1

     Direnç RenkKod 1.1


    Üreticinin Açıklaması:

    Bu program 4 renk-kodlu elektrik dirençlerinin renk kodlarına göre direnç değerlerini ve direnç değerlerine göre renk kodlarını bulmak için tarafımdan hazırlanmıştır.

    Programın asıl amacı elektrik alanında amatör ya da profesyonel olarak çalışanların kolaylıkla direnç-renk kodlarını hesaplayabilmesidir. Bu işi yapan birçok programdan ayrı olarak, bu program aynı zamanda direnç değerini girdiğiniz dirençlerin sahip olması gereken direnç-renk kodlarını da bulabilmektedir. Programın yardım düğmesine tıklandığında örnek hesaplamaları görmek mümkündür.

    Önemli Ayrıntı : 2564 KOhm gibi bir direncin renk kodunu bulmak isterseniz, bu tarz bir direnci tek dirençten direkt olarak elde edemeyeceğiniz için (2500 KOhm ± %2 gibi bir yaklaşım çok sağlıklı değildir) 2500 KOhm + 64 KOhm şeklinde iki direncin seri bağlanması yoluyla elde edilebileceğini dikkate alınız.

    NOT: Kurulum gerektirmez. İndireceğiniz dosyanın içindeki çalıştırılabilir dosyayı bilgisayarınızın istediğiniz bir yerine kopyalayarak çalıştırabilirsiniz.


    Detaylı bilgi ve indirmek için : Download Direnç RenkKod

    NOT : Programın yeni sürümleri çıkması halinde de yukarıdaki link geçerlidir. Bu mesaj başlığındaki sürüm eski bir sürüme işaret ediyor olsa da yukarıdaki link sizi güncel sürümle ilgili detaylara ulaştıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marion cobretti -- 26 Temmuz 2008; 22:37:12 >







  • Saol arkadasım ...elektronikçiler için her zaman el altında olması gereken bir program ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.