Şimdi Ara

Direksiyon derslerine gitmeden ehliyet alınmaz mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lanet olasıca bir kursa yazıldım yazılı sınavdan tahminimce 92 ya da 90 alıcam. Direksiyon sınavı ayın 19 una geliyor. Kurstaki hocalar yarım saat gösteriyorlar bir de onun için hoca bekliyoruz güneşin altında. Bir de haftada 2 gün erkek diye ayırmışlar iyice kıl oldum adamlara yani. Diyeceğim o ki ben direksiyon derslerine pek gitmek istemiyorum var mı böyle sınavı geçen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben kağıthanede bi kursa yazılmıştım ne teorik derslere nede direksiyon dersine gittim ama sınav günü sinyal vereceğime silecekleri çalıştırınca kaldım :) bir sonrakinde geçtim hiç araba kullanmadıysan yeteneğine bağlı kullandıysan derslere katıldım dersin geçersin
  • Araba kullanmayi biliyosan 1 ders al arabayi ve parkuru tanimak gormek icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    Kullanmayı bildiğim söylenemez bence kendi kanaatim tabi bu ama tabi sinyal vermeyi unutmam ne biliyim geri giderim normal giderim yokuşta kalkabilirim kullanmaktan kasıt buysa ;)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidip sınavın yapılacağı parkuru önceden görüp bir kaç tur atmak sana çok şey kazandırır.
    Ben çok gördüm sürmeyi biliyorum deyipte sınavdan kalanları...
  • Parkuru gördüm 4 kere derse girdim biliyorum hatta hocaya söylüyorum baştan bir şey deme kendim biliyorum diye hem o yorulmasın hem ben yorulmayayım. Sadece parkta eksik hissediyorum kendimi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinavda sakin ol. Heyecanlı görürlerse seni panik yaparsan sıkıntı çıkar. Ben hiç kullanmadım araç. Sinavda hoca daha önce araç kullaniyormuydun felan dedi o derece sakindim. Güldük ettik sınav bitti. 5 10dk felan daha erken bitti yol. Hocalarda anlamadı nasil erken bittiğini söyledikleri hızda gittim. Yani işin püf noktası sakin rahat olmak nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.
    Birde zor felan diyorlar hiç zor değil. Araba kullanamayan adama tabi ehliyet vermezler. Ben bide araba simülasyon oyunlarını çok oynuyorum bununda etkisi var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü kursuna yazılırken iyi pazarlık yaptım dolayısıyla direksiyon dersi veremeyiz dediler. Kabul ettim. Kullanmakta problem yoktu ama sınavda her prosedürü atlamadan uygulamalısın. Sınav yerine kendi arabamla gitmiştim onlarda gördüler zaten fakat arabam lineaydı. Sınava gireceğim araba ise A180 el freni yok ayak pedallı falan. Bu gibi durumlarda afallamamak için aracı görüp tanıman daha iyi olur senin için. Ve park konusuna özen gösteriyorlar artık eğer mümkünse ona da çalış derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ehliyet aldığım zaman ne teoriye ne de direksiyona katıldım.Sadece sınav parkurunu göreyim diye ısrarla çağırdılar bende gittim.Hocayla sigara içerek dolaştık sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.