Şimdi Ara

DİKKAT !! BU BİR DOLANDIRICILIKTIR !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün gelen bir mail üzerine konuyu açmış bulunmaktayım. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür, insanlara anlam veremiyorum. Bu insanlar nasıl oluyor da mail adreslerimizi ele geçiriyorlar? .....@ptt-posta.biz gibi kolay alınabilen maillere dikkat edin. İçerikte virüs var (exe dosyası), indirmeyin ve ya açmayın/itibar etmeyin.
    Link 1; url
    google

    PTT Kargo Takibi <emel@ptt-posta.biz>
    09.03.2015 Tarihte kargonuz teslim edilememiştir. kod:755732

    EA273182901BE takip numaralı kargonuz 09 Mart 2015 adresinize teslim edilememiştir. Lütfen adres bilgilerinizi güncelleyerek kargonuzu teslim alınız.

    Teslimat adresi değiştirmek için PTT Adres Değişikliği Formu indirip dikkatlice ve eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

    Adres Değişikliği Formu İndir

    Dikkat

    Kargonuz 15 iş günü içinde almanız gerekmektedır. Fazladan her gün için PTT sizden 25TL/günlük tazminat talep etme hakkına sahip olacaktır.

    Gizlilik Politikası

    PTT olarak ilgili kuralların tarafımızca tümü ile eksiksiz bir şekilde yerine getirileceğini teyit etmekteyiz. Böylelikle, aşağıda belirtilen kişisel bilgi toplama ilkelerine bağlı olarak, tüm gayretimizi tarafımızca toplanmış olan her türlü bilgiyi ekibimizce alınan sıkı güvenlik ve gizlilik önlemleri ile saklama hususunda özen göstermekteyiz. Kişisel bilgi toplama ve kullanımını en aza indirgeyerek, toplanan kişisel bilgileri sadece işlemlerin gerçekleşebilmesi için gerekli olan süre kadar tutmakta, öte yandan size en kaliteli hizmeti ve birbirinden güzel fırsatları sunmaktayız. Web sitemiz, gizlilik konusunda yeterince duyarlı olduğunu gösterebilen ve standartlarımıza uygun olan sitelere bağlantılar içermektedir. Ancak ilgili sitelerin içeriği ya da gizlilik uygulamalarından PTT sorumlu tutulamaz.

    Bu e-posta bmt.aliyasin@gmail.com için gönderilmistir. Eğer artık ilgilenmiyorsanız haber grubu üyeliğinizi iptal edebilirsiniz

    PTT Posta Hizmetleri
    Posta ve Telgraf Teşilatı A.Ş. 2015


    ayne kargo takip numarası ile farklı kişilere mail göndermişler, kimine hatalı kimine defalarca gitmiş. Dikkatli olalım arkadaşlar







  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    bilgilendirme için teşekkürler hocam
    şimdi bende aynı maili spam klasöründe gördüm şaşırdım ne kargosu dedim ptt den.
    sonra takip no ile sorguladım kayıt yok dedi.
    sonra sizin konunuzu gördüm.
    indirdiğim zipte exe dosyası var ve virüs programım indirmeme bişey demedi ve açmadım tabiki
  • IItwentysixII kullanıcısına yanıt
    Virüs indirtiyorlar. PC'de ne kadar ofis doayası varsa, tamamını açılamaz hale getiriyorlar. Ardından da bunları açmak için pare talep ediyorlar. Turkcell versiyonu da çok yaygın bunun. Dikkatli olmak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Virüs indirtiyorlar. PC'de ne kadar ofis doayası varsa, tamamını açılamaz hale getiriyorlar. Ardından da bunları açmak için pare talep ediyorlar. Turkcell versiyonu da çok yaygın bunun. Dikkatli olmak lazım.

    Cryptolocker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.