Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (8537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ormanci1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 20 Misafir - 21 Masaüstü
5 sn
349.993
Cevap
2.721
Favori
21.344.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
571 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 85358536853785388539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • borderlands oynayacakasanız en baştan oynayın. tüm dlcleri ile birlikte. yoksa düz fps oynamaktan farkınız kalmaz.

    ben single oyuncusu olarak hiç sıkılmdım ama borderlands fanı olduğum bir gerçek elbette.
  • Kinguin e bahar indirimi gelmiş ucundan. Öne Çıkanlar:

    Euro Truck Simulator 2 Gold Bundle Steam CD Key 22,58 TL
    Wolfenstein: The New Order Steam CD Key 12,89 TL
    Mortal Kombat X 15 TL
    L.A Noire Complete Edition 15 TL

    Edit: Aslına bakarsan pekte öne çıkan birşey yokmuş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XanthiN

    Hemen gaza gelmişsiniz, Borderlands oyunları GoTY versiyonları çıkmadan alınır mı hiç? %60 ile 15,48TL'ye inmiş daha düşer bu

    Ölücülük ruhu budur hocam
  • Yalnız Borderlands 2'de 46 tane dlc var goty sürümde galiba 10 tane dlc veriyor. Kozmetik tarzı şeyler değil mi bunlar? Hikaye odaklı DLC varsa veririz parasını.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zomboy.

    Yalnız Borderlands 2'de 46 tane dlc var goty sürümde galiba 10 tane dlc veriyor. Kozmetik tarzı şeyler değil mi bunlar? Hikaye odaklı DLC varsa veririz parasını.

    Goty de buyuk dlc leri veriyo olmasi gerek 2 liralik kozmetik dlc lerini vermiyor onlarda gereksiz zaten
  • borderlands 2 goty içinde ne varsa dolu dlcler.. eksik olarak ta yanlış hatırlamıyorsam vault hunter ek level paketinin 2.si ve 5 tane kısa hikayeden oluşan headhunter dlc paketi. bunu haricindeki tüm dlcler var goty içinde. 2 adet karakter dlcsi dahil.
  • Ben dayanamayacağım galiba. :D Küçük bir de ekleme yapayım. %60 değil aslında. Pakete girince %70'lik bir indirim yapıldığı görülüyor. :)

    Bu arada The Pre Sequel oynayanlar. Season Pass içeriği bana az gibi geldi. İleride artış olacak mı? Şuanki haliyle değer mi dersiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan Ç. -- 18 Mart 2016; 22:44:00 >
  • Arkadaslar belki konusu bura degil ama deginmek istiyorum

    g2a dan yaptigim alisverislerim devamli declined oluyor daha oncede cok urun aldim en son swtor ve batman arkham knight goty edition almistim yok arkadas dun g2a pay ile denedim bugun normal kredi karti ile odeme seceneginden denedim telefona sifre bile geliyor ininal ing banktan islemi onalyamak icin giriyorum 5dk bekletiyor processing yaziyor iptal oluyor

    aldigim da shadow of mordor goty + season pass

    daha alirsam burdan ne olayim oncekisinde supporta yazdim indirim kodu verdi demin alirken denedim gecersiz diyor. 50tl ye yakin para kaptirdik refundladik diyorlar ininal da 1-11 gun arasi refund olur diyorlar oncekisinde 1 kere refund geldi tam 1 aya geldi rusyadan wow aliyordum o seferde.

    2 gune bitirecegim oyun icin 2 hafta bekleticekler onceki eleman da sistem tarafindan declined oldu bisi yapamayiz diyor demin denerken supportla konusuyorum bak odeme yapiyorum bu seferde sorun cikmasin diyorum gene sorun cikti en son alisverisim 15 gun once oldu 15 gunde neyi degistirdilerde devamli decline oluyor onuda anlamadim.

    g2a ya mi sovsem ininal denen seye mi sovsem bilemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 18 Mart 2016; 22:56:55 >




  • G2a ' da key eline 10 dakika içinde geçmez ise hemen ticket yolla. Zaten 10 dakikada geri dönüş yapıyorlar. Telefon bilgin ve yaşadığın şehir bilgini güncellemeni isteyecekler büyük ihtimalle. Sen o bilgileri doğru şekilde güncelle sonra ticket yolla.
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Hocam hersey dogru sehre telefon numarasina email adresine kadar.

    Ulke olarak poland gosteriyor du hesap bilgilerinden kontrol ettim degistirilmiyorda onceki alisverislerimide poland uzerinden yaptim heralde ki login location olarak turkey gozukuyor bu arada g2a ya girerken vpn proxy gibi biside kullanmadim ayni sekilde hesabi olustururkende kullanmadim. Sacma sapan sistemleri yuzunden gereksiz yere tansiyonum firladi
  • Son alışverişimde benimde aynısı başıma geldi. Ürünü aldıktan sonra transaction g2a pay ekranında zamanaşımına uğradı sayfa , geri de dönmedi ama bankadan parayı çekti. Onay bekledim 30 dk kadar gelmeyince ticket attım işte parayı çektin keyi yolla yiğenim diye. Bilgilerinizin güncelliğinden emin olunuz diye geridönüş yaptılar 1 dakika sonra da yolladılar. Satış politikalarında bir değişiklik olmuş olabilir belki de. Ben de Poland olarak kayıtlıyım ama country Turkey seçili, belki de bundandır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HankMoodies -- 18 Mart 2016; 23:10:10 >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Hocam ticket attim bakalim ne olucak parayi veriyoruz refund ettik tekrardan dene diyorlar. Parasini verip almaya kalkiyoruz sanki alisverisi yaparken sans faktoru devreye giriyor olmadi tekrar dene 2 kere denedim farkli yontemle yok arkadas yok bakalim ticket a cevap gelsin onlarada guzel yok geri gonderdik tekrar dene falan derlerse onlarada guzel bir sovucem.


    EDIT: Ticket a cevap geldi klasik senmisin hesabin sahibi yok telefonun dogrumu yok alisverisi engelleyecek bir yazilim varmi yok emailin dogurmu ayni soruyu 5. kere cevapliyorum cok pis sovdum adamlara yeter artik zaten steamde indirim olunca alacagim fiyata geldi parasi ortalikta halen key vs hicbisi yok derse gene tekrar dene cok fena sovucem oyle boyle degil isterlerse hesabi kapasinlar banlasinlar umrumda degil bu kadar amatorce calisan bir sistem gormedim yok 24 saat bekle yok tekrar dene heleki refun zaten 14 gun icinde belki 1 ayda gelicek sinirlenmede ne yap simdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 18 Mart 2016; 23:32:11 >
  • Sercan Ç. kullanıcısına yanıt
    Bencede az.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kinguin.net/tr/exclusive-spring-offers

    Gözüme çarpanlar:
    Evolve + Monster Expansion Pack: 22,5TL
    Total War Master Collection: 17,75TL
    Dragon Age: Inquisition: 29TL
    Mad Max + The Ripper DLC: 33TL
    Civilization: Beyond Earth + Exoplanets Pack: 25,8TL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Kinguin'den alırken herhangi bir değişiklik yapıyor muyduk? Sanki en son tamamen yasaklanmıştı kinguin'den alışverimiz. Ya da firmaları karıştırıyorum. Standart şekilde alabiliyorsak Civ Beyond Earth çekiyorum hemen
  • Borderlands oynanmaz mı ya, doğru düzgün hiç coop oynamadım, ama single olarak ilk oyunu bilmem kaçar kez bitirmişimdir ben de bilmiyorum, gerek korsan gerekse orijinal alıp yüzlerce saat oynadım, her karakteri incik boncuk ettim nerdeyse. İlk oyunda 1 tane challenge 3 tane hikaye dlcsi var. 2. oyunda 4 tane büyük dlc, 5 tane yarı dlc, 3 tane level cap dlcsi, 2si düz 1i op leveller için, 2 tane karakter dlcsi ve yığınla skin ve küçük dlcsi var. Pre Sequel'i de aldım bu indirimle, onu da korsanken bitirmiştim Nishayla, max level cape gelip bırakmıştım şimdi yine 2 tane upgrade gelmiş sanırım.
  • bahar indirimi yok mu ?
  • Borderlands inanılmaz sıkıcı bir oyun, 2 sene önce borderlands 2'yi 10 liraya falan almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Oyunun tamamında yaptığın şey karşıdan sürekli irili ufaklı düşman gelecek sen de onlara saatlerce kurşun yağdıracaksın. Eğlenceden çok işkence gibi bana göre, tabii sevenleri de bu yüzden seviyordur, benim daha önce oynamadığım bir tür olduğu için biraz şok yaşatmıştı.
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Hocam scooter oyunlarının çoğu öyle zaten hatta oyunların mantığı öyle değil mi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isbara alp

    Borderlands inanılmaz sıkıcı bir oyun, 2 sene önce borderlands 2'yi 10 liraya falan almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Oyunun tamamında yaptığın şey karşıdan sürekli irili ufaklı düşman gelecek sen de onlara saatlerce kurşun yağdıracaksın. Eğlenceden çok işkence gibi bana göre, tabii sevenleri de bu yüzden seviyordur, benim daha önce oynamadığım bir tür olduğu için biraz şok yaşatmıştı.

    Oyunu basitçe Diablo'nun FPS versiyonu diyebiliriz. Vakti zamanında benim de hoşuma gitmemişti fiyatı için alacaktım. Ama seven yüzlerce saat oynayabiliyor. Diablo da aynı şekilde bir kısım oyuncu bu ne öldür öldür sürekli diyor diğerleri yüzlerce saat veriyor oyuna.
  • 
Sayfa: önceki 85358536853785388539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.