Şimdi Ara

Dijital müzik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar içinizden dijital müzik satın alanlar var mı? Türkiye'de bildiğim ttnet turkcell vodafone ve nokia nın müzik mağazaları var.Alıyorsanız hangisini tercih ediyorsunuz? CD ye göre kalitesi nasıl sizce?



  • Ben bir ara ttnetten alıyordum. Fakat klasik müzik ve film müziği arşivi bana yetersiz geldiğinden kullanmıyorum artık.

    Kalite genelde 128kbps MP3 şeklinde AUDIO CD ye göre düşük tabiki. Türkiye de korsan yaygın olduğundan amazon, apple gibi firmalar trde hizmet vermiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danjamem -- 27 Nisan 2012; 23:38:47 >
  • Teşekkürler cevap için. Ben nokia'dan alıyorum genelde ttnet ve turkcell hesabım olmadığı için onları deneyemedim.Nokia'da parçalar 256 kbps sabit ve albüm kapağı, sanatçı falan etiketli oluyor. Vodafone'dan satın almıştım 3 ay falan önce 128 kbps'di daha sonrası için indirme seçeneği de yoktu sanırım. Ttnet ve turkcell'i merak ediyordum. Aslında CD almak isterdim hem arşivlik olsun hem de daha kaliteli olsun diye ama o da pahalıya geliyor benim için. Peki mp3 çalar ve bilgisayardan dinlerken 256 kbps yeterli midir sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blcksprt

    Teşekkürler cevap için. Ben nokia'dan alıyorum genelde ttnet ve turkcell hesabım olmadığı için onları deneyemedim.Nokia'da parçalar 256 kbps sabit ve albüm kapağı, sanatçı falan etiketli oluyor. Vodafone'dan satın almıştım 3 ay falan önce 128 kbps'di daha sonrası için indirme seçeneği de yoktu sanırım. Ttnet ve turkcell'i merak ediyordum. Aslında CD almak isterdim hem arşivlik olsun hem de daha kaliteli olsun diye ama o da pahalıya geliyor benim için. Peki mp3 çalar ve bilgisayardan dinlerken 256 kbps yeterli midir sizce?

    Aslında yeterli denebilir. İyi bir hi-fi sistem olmadan aradaki farkı anlamak oldukça zor. 128kbps üstünde anlamak zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.