Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
53.803
Cevap
666
Favori
3.048.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24672468246924702471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gayet iyi fiyatlar bence. Mesela Uydu olarak 250 279 tl gibi teklif verseler ben açıkcası ona geçerim. Sonuçta gecikmesiz ve kesintisiz yayın oluyor düşününce. Ama Tod olarakda bariz çok iyi fiyatmış verilen fiyat

• haritaci41 kullanıcısına yanıt

üyelik alınca ne zaman sonra aktif edebiliyoruz.mayıs sonu ligler bittigi için haziran 5 gibi aktif mantıklı.engelli olarak 207 tl verirdi.uydu ile tod arasında canlı mac sirasinda fazla farkı olacagını sanmıyorum.google tv kumanda destegi ile geriden gelmeyi azaltabılıyorsun.

• Biraz önce iptal birimini aradım ve sporun yıldızı engelli ilk 5 ay 145 tl son 7 ay 290 tl ortalama 230 tl ile yenileme yaptım. 4 ay yıldız dolu hediye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araxes -- 15 Mayıs 2024; 14:0:31 >
  • Araxes kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun.iptal talebimi verdiniz.direk iptal birimine yönlendirme oldu.engelli yada kamu durumunuz varsa.%25-35 faydalanın.kamu için kamu sen üyelik sart.hediye tanımlama ne verdiler.gecen yıl kredi kartına aldıysan.içerde alacagın varsa teklif düştüler mi.

• jaiecris J kullanıcısına yanıt

İptal talebi vermedim. İptal birimini aradım sözleşmemin bitmesine 2 hafta kaldı dedim, teklifler yüksek olduğu için iptal etmek istiyorum dedim. Sonra bu teklifi sundular engelli indirimi ile birlikte. Kredi kartı ile değil aylık ödeme şeklinde.

engelli ındırımı ile 207 tl anlasan oldu.hatta bende engelli spor yıldızı uyesıyım.güncel engelliye 207 tl teklif ediliyor.aradaki 23 tl neyın farkı.forum da yeni anlasan arkadaslar oldu.keske forumu bakıp oyle adım atsaydın.yada ara iptal talebini durumu izah et aradakı farkı cözsunler.herkes 207 alırken sen neden 23 tl fazla veresın.
    iptal birimi sana 319 tl üzerinden %35 indirim verecek.Arada yanlış anlaşılma müşteri hizmetlerinin hatası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 15 Mayıs 2024; 14:14:28 >
    Çok da dert değil hocam aradaki fark. Zaten bjk kombinem var. Sırf modüllü üyeliğimi iptal etmemek için devam ettim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bilginiz olsun diye dedim.sonucta karar sizin.engelli olup da 207 tl olan fiyata 230 tl fazla vermeniz.gönlüm el vermedi.bide herseye kulak arkası yapmamak lazım.ortada gecerli teklif var.aynı teklife 230 tl hakkınız arayın diye dedigim gibi size kalan bişe hayırlı olsun.

• Sporun yıldızı paketi kullanıyorum.

Geçtiğimiz yıl 2325 tl kredi kartı tek çekim ödemiştim.

Şimdi dalga geçer gibi aylık ortala 649 tl diye mesaj göndermişler. Yıllık 7788 tl yapar.  

Geçtiğimiz hafta telefon ettiler açmadım.

Bakalım bu yıl kaç liraya bağlayacağız.

Daha 2 ay süre var taahhüt bitimine.

• por favor kullanıcısına yanıt

kredi kartına 259 -279 tl uyeler alıyorlar.bunlar ne yapacaklarını bılmıyorlar.gecen yıl pesın odedıgın için içerde alacagin var.eger bügün 259-279 gelirse 387.5 tl düsecekler.

259 -226.75 olacak

279-246.75

teklif konusunda bunu gözden kacırmayın.müsteri hizmetlerine soylemesen 387 arada kaynatırlar.

Aynen öyle.

Peşin ödediğim için şimdi yenilesem aradaki fark mahsup edilir kalanı öderim.

Her yıl tek çekim kredi kartı ile ödüyorum. Aslında 12 ay taksitle ödeme ile arasında indirim farkı yok ama ben taksit sevmediğim için tek seferde ödüyorum.

hocam bu teklifi nasıl aldınız? mevcut üyeyim 8.ayda bitiyor taahhüt benim, teklif falan nerde çıkıyor bulamadım?

• KOMANDO ASTEĞMEN kullanıcısına yanıt

engelli üyeliginiz varsa.müsteri hizmetlerinden sorgulatın yada online işlemler iki defa müsteri hizmetleri size ilk engelli ındırımı olmadan teklıfı sunacak.suan guncel engelli 319 tl.engelli ındırımı ile kaca geldıgını sorarsın.207 tl denk gelıyo.kamu ise 279 tl kamu ındırımı 209 tl kamu sen uyelık sart.

yok hocam en basit tod tv üyeliği mevcut. Aslında kamu çalışanıyım ama tod tv de herhalde kamu indirimi olmuyor. Uydu yayınına geçeyim diyordum fiyat farkı az olursa da sizin teklif iyi geldi bana ondan sordum.

Bu fiyatlar herkese yok galiba (tod) 249 görüniyor şu an

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • evet şimdi baktım teklif var ama herkese olan teklfi 249 TL diyor. O zaman bu tod tv nin artısı ne kalıyor ki? uydu yayını hem daha ucuz hem hızlı ve kaliteli.

tod 4 ekranmı kullandın.geriden gelme kac saniye.google tv kumanda destegi ile zaman farkını düşürmek var.uydu ile tod arasındakı zaman farkını kontrol ettın mi.beinconnet göre 1080 hd yayınlar.

Benim bein connect üyeiğim var ondan tod üye olamıhorım bein connect yönlendiriypr

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

andorid tv den izliyorum. geriden gelme olayını ölçmedim hiç. çokta önemli değil ama görüntü kalitesi kötü gerçekten, en büyük sıkıntı o bence.

• alper_love kullanıcısına yanıt

baska mail adresi ile yada baska telefonun varsa.digiturk de kayıtlı olmayan telefon ile yeni tod hesabı acabılırsın.

• 
Sayfa: önceki 24672468246924702471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.