Digiturk Modül (107. sayfa)
-
-
yok maalesef türkçe seçiyorum ingilizce seçiyorum hiç bir şekilde film ve dizi kanallarında altyazı çıkmıyor başka bi yerden bir ayar mı gerekiyor acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Philips TV de de aynı durum mevcut. Sizde TV'yi açınca oluyormuş. Bende bazen kanal değiştirince bile yapıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k yayın çıkmamasının sebebi ekipman değil. O yayını çıkacak canlı yayın firmasıyla anlaşamadı bein. En son 3 yada 4 sene önce verdiler 4k yayını. Sonrakiler hep upscale
Biliyorum o en son 4 sene önce fenerbahçe-bjk maçını gerçek 4k feed ile yayın yapmışlardı. o yayını feed olarak izlemiştim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir hafta önce yeni modül abonesi oldum. Müşteri Hizmetlerini arayıp 4k yayınları izlemek istiyorum dediğimde bana elinizdeki modülün değişmesi gerekir dedi. Acaba servis gelsin diye mi yoksa hakikaten sizde de modül değişikliği oldu mu 4k yayınlar için?
Modülün 4k yayın ile alakası yok.Bilgisiz bir müşteri temsilcisine dek gelmişsiniz.Siz müşteri hizmetlerini arayıp 9 tl ye bein 4k yayın paketini açtırmak istiyorum deyin. paket tanımlansın. digitürk 4k kanalı üzerinde 10 sn bekleyin.kanal açılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 12 Mart 2024; 13:58:36 >
Eyvallah teşekkür ederim. Ben de öyle düşündüm ama kadın bir de kutu felan diyor :)
Edit:Tekrar aradım farklı biri etkinleştirmeyi yaptı, kanal açıldı. Bir bilene sormakta fayda varmış. Dikkat etmek gerekiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 12 Mart 2024; 14:9:30 >
-
Teşekkürler hocam bende şimdi geçiş yaptım. İnşallah farkı görürürüz maçlarda.
-
kutu kullanıyorsan digikumandasında da ayar var renkli tuşlar altyazı ve dilşeçeneği var
-
Arkadaşlar modülle aynı anda bein connect izleniyor mu yoksa kutudaki gibi hata mı veriyor deneyen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sistem
Hocam merhaba. Samsung tv kullanıyorum. Modül olmadığı için kutudan izliyorum. Merkezi sistemden gelen kabloya gelen eleman t konnektör bağlantısı yaptı. bir giriş 2 çıkışı da biri tv ye diğerini kutuya verdi . Ancak tv nin uydusunu açınca sinyal gidiyor. Splitter taktığımda sorun çözülür mü ?
-
Sinyal çakışması oluyor.konnektor değilde duvara gelen kabloya diesh bağlantı yapıp diesh 1-2 diye tv ile kutuya bağlantı çözüm olabilir.Tv de gömülü uydu varsa enguzeli kutuyu iptal edip modül kullanmak aynı kablo üzerinden iki yere sinyal dağıtmak mecburen çakışma olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 26 Mart 2024; 0:30:49 >
Sıfırdan modüllü üyelik en hızlı nasıl yapılır bilen varmı
Yeni üyelik almak istiyorum modülü üyelik alabilir miyim ?
Dm mesaj attım.umarim faydası olur.
İlinizde bulunan büyük digiturk bayiilerine modüllü üyelik almak istiyorum diye ulaşın. Eğer ellerinde var ise en fazla yarım saatte bütün işlemleri tamamlayıp modülü elden teslim ediyorlar. Müşteri temsilcileriyle felan hiç uğraşmayın derim.
elden mi o zaman süper hocam evde beklemek rezillik çünkü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X