Şimdi Ara

Digikutu Projeksiyona bağlamada renklerde sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba maçları büyük ekran izlemek için viewsonic 701 4k projeksiyon aldım. Fakat digiturk kutusunu projeksiyona hdmi ile bağladığımda renkler saçmalıyor. İnsan yüzleri gri çıkıyor, morlar kırmızı vb. Çözünürlüğü 720p seçtiğimde düzeliyor ancak renkler. 3-4 farklı kutuda denedik servisle birlikte fakat bir türlü çözüm bulamadık. Sizce nasıl çözülür bu sorun? Müşteri hizmetleri telefondan tabletten izleyin diyor şaka gibi. Evimde neden büyük ekranda izlemeyeyim ki?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Yaklaşık 15 yıldan fazla pj de maç izlerim. Şu ana kadar sayısız pj ve dt kutusu değiştirdim. İlk başlarda sd ile izlerdik kendi kablomu kendim yapardım. Son 8-10 senede hdmı ile hd olarak izliyorum. Şu ana kadar hiç sorun yaşamadım görüntü cam gibi. Bence teknik servisi arayın bir kaç farklı kutu ile gelsinler yada ya kablonuzda sorun var yada pj de arada avr var mı? yoksa direk mi bağlı?

  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Üstadım Teknik servisle görüştüm hem onlar geldi hem ben projeksiyonu götürdüm. Bir çok kutuda denedik. İlk önce hdcp hatası aldım. 9506 kutu vardı. Bu hatayı vermemesi için 9503 ile kutu değişti. Diğer denediğimiz kutularda da renkler hep garip. Kutunun çıkışını 720p konumuna getirince doğal renklerinde veriyor. Digitürkün kendi hdmi kablosuyla miboxs hdmi kablosuyla ve başka kablo ilede denedik sonuç değişmedi. Arada Avr yok direkt bağlıyorum cihaza. Paugge ya da ugreen tarzı kablolar denemedim

    Digikutu Projeksiyona bağlamada renklerde sorun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • KeManCI78 K kullanıcısına yanıt

    Tamam tüm ihtimaller denenmiş. Oklar pj ye döndü o zaman. Başka bir kaynaktan fhd görüntü verin yine aynı şeyi yaparsa pj de arıza var demektir!

  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    Üstadım mibox macbook playstation3 ile denedim hepsinde sorunsuz. Sadece digiturk ile sorun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KeManCI78 K kullanıcısına yanıt

    Yuh diyorum o zaman :) bu nasıl işmiş ya çok ilginç. Neyse zaten bein bırakacak gibi duruyor yeni ihaleyi online olarak veya yeni kutular çıkarsa sorunuz ortadan kalkar.

  • Digiturk 4K kutu ile 4K çözünürlükte deneyin?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.