Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.920
Cevap
125
Favori
913.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceycey84x

    Arkadaşlar iyi günler yeni evliyim bizi 1-2 sene idare edicek araç almak istiyorum bütce malum uygun olsun istedim palio 1.4 var kafamda getz ve eski kasa corsa bütce 17-18 civarı palio önerirmisiniz kronik sorunu varmıdır artısı eksisi nedir?

    dizel alınacaksa 17-18 e temiz getz bulmak biraz zor olabilir ama 15-17 arası çok temiz palio bulunur.performans anlamında getz daha iyi motor bakımından.(dizeli 1.5 motor paliolar 1.3)onun dışında getz in içi biraz daha ferah ve iyi bence.bunların dışında bir fark olmaz,2 side kolay satılan arabalar piyasa olarakta.
  • Abi senin parça şu muydu.
    tam mesajını da anlamadım. Komple davlumbazdan mı bahsediyorsun yada küçük bir parçadan mı emin olamadım.
    küçük parça ise, bahsettiğimiz parça bu olabilir m ? kendim çektim bugün aracımda. bende kırmızı daire içine aldığım parça yoktu.
    fotoğrafta az çok belli oluyor. kirden fena kamufle olmuş. göz tam anlamayabiliyor. büyütmek gerek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 2 Mayıs 2014; 23:09:15 >
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Dun yazdim parcanin adını, gormediniz sanırım. Davlumbazi soruyor arkadas. Genelde kaporta onarildiginda unutulur. Hatirlanirsa, abi sonra gel takariz der usta, sonra yine unutulur :) kalır oyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba abi, gördüm gördüm de.
    davlumbaz ın ismini sorunca şaşırdım bi an. o küçük parçayı soruyor sandım.
    kendisi de hiç geri dönüşte bulunmayınca, ikilemde kaldım.
    dediğiniz gibi ona hiç önem vermiyor tamirciler. kazadan veya herhangi bir işlemden sonra ya klipslerini geçirirler sadece, yada bir iki vida ile tuttururlar. illa ki eksik bırakırlar yani.
    teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firat154334

    arama kadife kırmızı istersen fotolarını çekiyim internete koyayım. temizliğe gelince motor çok temiz alttakımda yeni. lastikler iyi. bildiğin aile aracı yani solma dışında bir sıkıntısı yok. aile için kullandığımdan eksik hiç bir şeyi yok. fiyatı yazmak kolayda kaçtan vermek lazım. çünkü burda da alıcısı çıkar.

    Hocam benim bildiğim sportingler 2002, 2005 arasında üretilip satıldı. Sizin araç 1,6 HL olmasın.

    Değeri 1999 model 1,6 için 12 en çok 13000 tl dir 13 veren olursa hiç bekleme. 13,000 tl ye alternatif çok aynı model araçlarda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 3 Mayıs 2014; 0:54:27 >
  • valla benim bildiğim o . ama siz bu işin ustasısınız ben çok anlamam biner giderim. klima yok araçta. araçta maria motoru var 1.6 başka ne diyim araç oldukça seri bir araç ama sportingmi hl mi onu bilemem nasıl anlarız onu. ben aracı 11.500 üstü satsam yeter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firat154334

    valla benim bildiğim o . ama siz bu işin ustasısınız ben çok anlamam biner giderim. klima yok araçta. araçta maria motoru var 1.6 başka ne diyim araç oldukça seri bir araç ama sportingmi hl mi onu bilemem nasıl anlarız onu. ben aracı 11.500 üstü satsam yeter.

    Hocam aracın ederi odur zaten 10.000 den başlar 12,000 e kadar yolu var. Sporting olduğunu nasıl anlarız demişsiniz tofaş sporting leri 2002 de üretimine başladı 2005 de bitirdi. Sporting özellikleri. Sparco spor koltuk, pedal takımı ve vites topuzu, hafif alçaltılmış spor helezon yaylar, bagaj spoyeri, sporting alaşım jantler, çamurluklarda sporting arması, beyaz zeminli gösterge paneli siyah döşeme ve en önemli unsuru dereceli egzantrik miline sahip 1,6 120 hp sporting armalı motoru.

    Kısaca sporting özetleyen ilan burada.
    http://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-fiat-palio-1-6-16v-sporting/acil-farki-hisset-palio-sporting-ozel-uretim/4813486
  • dediklerinin hiç biri yok bu araçta göstergeleri siyah üzerine yeşil. motor aleminyum blog. koltuklar bildiğimiz koltuk vites levyesi biraz uzun. 1999 model aynı motoru maria dada görmüştüm. ruhsatta sa paliyo 1.6 yazıyor. 76 kv artık kaç beygire denk geliyorsa sanırım 110 küsür
  • firat154334 F kullanıcısına yanıt
    Sporting olmadığı ortada zaten bir önceki mesajımda belirrtim sportingler 2002 ila 2005 arası üretildi. kw yi bilmem ama 1,6 palio albealar 103 beygirdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tunc52


    quote:

    Orijinalden alıntı: MECHULFİRARİ

    quote:

    Orijinalden alıntı: tunc52


    quote:

    Orijinalden alıntı: MECHULFİRARİ

    2008 Palio fire active modeline uyumlu lpg nedir. Sıralı sistem mi takılıyor yoksa eski tip mi ?

    1.4 hariç palio araçların alayı mpi dir yani sıralı sistem takılır.

    benim araçta yeni tip 1.4 fire active.Bu yeni tip motorlara sıralı sistem uygun değil mi şimdi

    Hocam pardon dikkatimden kaçmış 1.4 8v fire 77 hp Mpi motor yani sıralı sistem takılıyor. Piyasada 1.4 fire motorlu araç pek olmayınca benim kafa 1.4 deyince direkt mk1 kasalara gidiyor.

    tunc52, Teşekkür ederim ederim aydınlattığın için
  • arkadaşlar sizi bir konuda daha rahatsız edeceğim. bu gün internette gezinirken aracı boyamak yerine kaplatabileceğim soylendi bu muayenede sorun olurmu nasıl kaplıyorlar. kaç paraya mal oluyor. araç kadife kırmızı birebir rengini bulabilecek miyim? birde kaplattığımda boyada olduğu gibi araç değerini kaybeder mi. ve doğu güney doğuda önerebileceğiniz biri var mı. eğer solma sıkıntısını halledersem aracı satmayacağım. şimdiden cevap veren herkese tşk ederim özellikle tunc52 ve videsupra ya
  • firat154334 F kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam bilgimiz dahilinde herzaman yardımcı olmaya çalışırız.

    Fakat folyo kaplama hakkında pek fikrim yok ne fiyat nede bulunduğunuz lokasyonda yapabilecek kişi olarak. Güneş yanığı sadece tavanda varsa karbon kaplama yaptırabilirsiniz zira kadife kırmızı folyo zor bulunur düşüncesindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun 2005 oalio aldım sıgortası ne kadar tutuyordur tahmını teşekkurler
  • Selamlar arkadaşlar,
    aranıza yeni kaltıldım, şu sıralar bi palio almayı planlıyorum.
    üzerinde durduğum model 2001-1.2s lgp'li, 10-11000 bütçem var.
    ekseriyetle şehir içinde kısa mesafelarda kullanacağım.
    benim için artıları eksileri nelerdir önerilerinizi bekliyorum.
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    Dostum, teşekkür ederim cevabın için. Bir süredir işler boyumu aştı giremedim foruma. Davlumbazdan söz ediyormuşum. O senin işaretlediğin parça da olaya yeni bir boyut kattı şimdi. Onu da kontrol edeceğim. Dediğiniz gibi araç tampon tamiri vb işlemlerden geçmiş o sırada unutulmuş. Alıp takmak lazım.

    Bir ara sanayiye gitmek icap eder. Belki internet üzerinden de bulursam parçayı sipariş ederim.
  • arkadaşlar benimde bi sorunum var bende 99 model palio var araçta su eksiltme mevcut ama gözlemlediğim kadar araç 90nı geçince radyatör kapağını hafif açmaya teşebbüs ediyorum su seviyesi bi an yükseliyor ve fışkıcak dereceye geliyor ne yapmalıyım. bi yardım edin :(
  • orcungkc O kullanıcısına yanıt
    Bence normal bir durum, su yüksek sıcaklıkta olduğunda radyatör kapağını açarsan muhtemelen elini yüzünü yakarsın. Aracın su eksiltmesi olayına gelirsek, eğer araç egzozdan beyaz duman atıyorsa ve belli bir süre boyunca aracın çalışması düzensiz oluyorsa muhtemelen silindir kapak contasından pistona su kaçağı oluyordur. Diğer bir değişle conta yanığı vakası.
  • selam arkadaşlar.palio 1.2 8v aracımın hararet göstergesi ortadayken birden en alta iniyor ve arıza ısıgı yakıyor neden olabilir ?
  • 2000 model palio mk1 in teybini nasıl sökeriz arkadaşlar?

    teypten ses gelmiyor , sökmek lazım değil mi?
  • Oncelikle gosterge cercevesi tirnaklarindan sokulecek.ama dikkatli olmak lazim plastik cabuk kirilabilir. sonra kalorifer kumanda panelinin de sokulmesi gerekiyor. Bunlardn sonra teyp cercevesiyle beraber sokulecek. Boyle sacma bir sistem yapmislar iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.