Şimdi Ara

Darky's V9.1 JS3 E-X-T-R-E-M-E EDITION + 3E'den 2E'ye düşürmek... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
4
Favori
56.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: last2128

    abi bu dediklerinizi benim gibi normal -yani daha hiç firmware fln yapmamış biri olarak- bi insan nası yapacak diye korku içindeyim


    Genel olarak bilgi vereyim.

    Iphone'da olduğu gibi app'ler sadece KIES üzerinden yada market uygulaması aracılığıyla kurulabilir şeklinde bir sınırlama yok. Android uygulamalarının uzantısı APK'dır. Torrent sitelerinden ve pekçok internet sitesinden bu APK dosyalarını bulabilirsiniz. Bunları kurmak için bir dosya yöneticisine(file manager) ihtiyacınız var. Benim kullandığım ve çok memnun olduğum program "ASTRO file manager"
    - Öncelikle ASTRO file manager'ı kuracaksınız marketten.
    - Daha sonra APK dosyanızı telefona kopyalayacaksınız. Bunu usb ile telefonu bilgisayara bağlayarak çok kolay yapabilirsiniz. Yanlız bazı APK dosyaları düzgün kurulum olabilmesi için ROOT'a kopyalanması gerekmekte, yani ana dizinde olmalı. Herhangi bir klasörün içinde olursa kurulum başarısız olabiliyor.
    - Şimdi ASTRO'yu çalıştırıyoruz. Direkt telefonumuzun içini gösteriyor. APK dosyamızı bulup üzerine tıklıyoruz. Install'a basarak kurulumu gerçekleştiriyoruz.
    - Daha sonra istersek APK dosyamızı telefondan silebiliriz.

    Bu yöntemle her APK dosyasını kurabiliriz. Ne KIES ne de MARKET kullanma zorunluluğumuz var. Bazı oyunları market'de bulamıyoruz , bunun sebebi yayıncı şirket ile google arasında anlaşma yapılamamış olması. Örneğin GAMELOFT tam 10 tane 3D oyun çıkardı android için ancak bunların hiçbiri market'de yok çünkü anlaşmaları yok google ile.

    http://www.gameloft.com/android-games/top/




  • quote:

    Orijinalden alıntı: KIZAN

    firmware güncellemelerinden sonra -ki bayağı bir güncelleme yaptım, en son JP2'de karar kıldım-, *#06# ile IMEI'ye baktığımda boş görünüyor. Ayrıca ROM bilgileri için *#1234# ile sorguladığımda Phone:Unknown yazıyor. Bu sebepten olduğunu düşündüğüm SIM kartı tanımaması da cabası. Rica etsem, telefonunu Türkiye'de kullanan arkadaşlar, Phone: kısmında ne yazdığını paylaşabilirler mi? Tabi bu sorunun çözümünü bilenlerden de yardım ederlerse çok sevinirim, yoksa telefon özelliğini kullanamıyorum.


    Bildiğin gibi JP serisi FROYO beta sürümleri oluyor.
    JP1 ve JP2 de çok problem olduğu için çok hızlı şekilde JP3 yayınlanmıştı. JP3 bazı cihazlarda güzel çalışıyor bazılarında sorunlu çalışıyor. Yani tam stabil değil.
    Ben açıkçası JM3 kullanıyorum ve final sürümü çıkmadan FROYO update etmeye gerek duymuyorum. Ama size tavsiyem JP2 de sorun yaşıyorsanız JP3'e geçmenizdir. En sorunsuz FROYO Beta sürümü bu çünkü.

    tşk




  • merhaba,

    Bende geçtiğimiz pazar gününden beri samsung galaxy s kullanıcısı oldum.Wave den galaxy s'e geçiş yaptım.Aslında doğru seçimmi yaptım başta kararsızdım şimdi iyiki de geçmişim diyorum galaxye.Tabi birtakım sorunlarım da var her güzelin bir kusuru var misali. .Bazı tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim. İyi forumlar

    Önce kısa bir satın alma hikayesini anlatayım konuya giriş olsun;

    Tarih 08.08.2010 pazar Yer: İstanbul Kartal İlçesi Mekan: Evde en az 35-40 derece sıcaklıkta bir oda.

    Perdeler güneş girmesin diye çekili pencere aralanmış oda da sadece çalşmaktan adete dili dışarı sarkmış vantilatörün çıkardığı ses.
    Sıcağında etkisiyle sinirlerim gergin.Son birkaç gündür wave beni iyice sinir etmeye başlamıştı.Çok sık takılıyor 2 işi bir arada yapmakta zorlanıyordu.Üstüne üstlük şarjıda hemen bitiveriyordu.(Bu süreyi son zamanlar nerdeyse 2 güne falan çıkarmıştım gerçi)
    Tam böyle bir ezik haldeyken Galaxy S ile ilgili yorumları okumaya başladım.Zaten waveden bu şekilde yakınanlara en yakın alternatif olarak eğer paranız varsa I9000 Galaxy S'e geçin falan deniliyordu forumlarda.Yaklaşık 2-3 saat forumlarda bezgin bir şekilde gezdikten sonra ani bir kararla gördüğüm bir ilan üzerine hakan iletişim diye bir firmaya gitmek üzere saat 16.00 sularında evden çıktım.Firma kadıköy hasanpaşanın girişinde eski salıpazarının orada belki bileniniz vardır.Terden yapış yapış olmuş bir halde iğrenç bir minübüs yolculuğundan sonra firmaya ulaştım. Firma diyorum ama daha çok mahallesi arası bir telefon tamircisi gibi kapıdan girince hemen bu havayı hissediyorsunuz. İçerde dükkanın sahibi karşıladı beni.Hoş geldiniz havada ne sıcak değilmi falan filan gibi kalıplaşmış muhabbetlerden sonra hemen konuya daldık.Neyse fazla uzatmayalım wavei verip galaxy s aldım.Ürün almanyadan gelmiş 8 gblik modeldi.Satıcının bu konuda çok fazla bilgisi yoktu zaten telefonun bütün özelliklerini ben anlattım adama.Birde abi bu telefon nedir ya biraz anlatsana özelliklerini 1 haftadır yok satıyorum demezmi?Ben aynen hönk oldum.Adamın sattığı maldan haberş yok o derece işe vakıf yani.Ürün paralel ithalat.Adama soruyorum bilhassa arızalanırsa ne yapacaz diye garantiyi ne garantisi abi senin garantin benim diyor varın ortamı hesap edin artık.E artık bir kere gözüm karardı dı ya bütün olumsuz şartlara rağmen telefonu alıverdim bir anda.Dönüş yolu sanki daha serin gibi geldi bana 1.5 saatlik yolun nasıl geçtiğini hiç anlamadım ve sıcağı da pek hissetmedim telefonu kurcalamaktan.Eve vardığımda da soluk almadan kurcalamaya devam ettim.Taaki şark bitiyor uyarısı verene kadar o da yaklaşık 22.30 civarlarında oldu.Şarjı aldığımda yüzde 45 lerdeydi sanırım .Saat 18.00 dan 22.30 a kadar hiç elimden düşürmedim.Ondan sonrada şarja takılı halde yaklaşık gece 2 ye kadar kullandım durdum.Eee ilk heves tabi neyse sonra şarja takp uyudum.

    Bu kısa girişten sonra genel hatlarıyla tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum;

    1-gece floresan ışık olan bir oda da yaptığım 1280*720 formatında video çekiminden pek memnun kalmadım.Hafif kumlu bir görüntü oluşuyor.Bu ışığın yetersiz oluşundanmıdır bilemiyorum.Sanki wave bu konuda daha iyi gibiydi.

    2-Gündüz ışığın yeterli olduğu ortamda vide çekimi çok güzel göründü.Demek yetersiz ışıktandı kumlu görüntü diye düşünmekteyim.

    3-Live duvar kağıdı yüklü olarak yüzde 100 şarjı cihazı sabah 8 den itibaren kullanmaya başladım.Akşam saat 21.00 da eve geldiğimde şarja takın uyarısı vermeye başladı.Gün içinde sabah yarım saat müzik 1 tel görüşmesi öğlen biraz web menü kurcalama tabi bu arada hareketli duvar kağıdı devrede geri planda 1-2 uygulama açık.Çoğunlukla bunları advanced task killer ile öldürdüm.

    4-Müzik çalar waveden daha iyi olmuş.Ancak wavede olan eko ayarları açıkken 5.1 i açabilme özelliği galaxyde yok şarkı çalarken 5.1 i açmak için eko ayarlarını defaulta almanız gerekiyor.Bu küçük bir eksi gibi görünsede ben pek şikayetçi olmadı.Çünkü burdaki 5.1 wavedekinden daha iyi ses veriyor.Müzik çaların genel ses yüksekliği iyi seviyede ama çok iyi değil.Parçaları 12 volümde dinliyorum iyi geliyor ama tatmin edici değil.Gizli kodlar ile ses değerlerini arttırılırsa eminim güzel olur.Ben wave de 58 olan değeri 70 yapmıştım sesi 10 dan fazla açamıyordum.Tabi sennheiser kulaklık il dinliyordum o da başka tabi.Telefonun kendi kulaklığını çok beğenmedim.Ses 12 hatta 13 deyken bile çok fazla tatminkar bir sonuç elde edelemiyor.

    5-Bu telefonun belki de en gıcık olayı bana göre ;

    a-Kamera tuşunun fiziksel olarak yer almaması.Video veya foto çektiğinizde illaki menuyu açıp ordan kameraya giriyorsunuz.Menuden kamera girdiniz diyelim bu sefer odaklanmak biraz sorun olabiliyor.Ama sonuçta alışıyorsunuz. Lakin kamera tuşunun olmaması hakikaten büyük bir hata olmuş.Neden bir tuş koymadılar çok merak ediyorum.

    b-Kamerada flaş olmaması.Bunu da anlamış değilim göstermelikte olsa insan bir flaş koyar dı be kardeşim. Tabi hal böyle olunca gece çekimleri haliyle sıkıntılı oluyor.Bana göre kafaya çok takacak bir şey değil.Gece gece fotograf çekmeyi çok seven biri değilim şahsen.

    6-Telefon wave ile kıyaslandığında inanılmaz hızlı.Menü ve ekran geçişleri uygulama açma hızı.Geri planda birçok uygulama açıkken bile çok kasmıyor.Wade bu konu beni resmen uyuz etmişti.4-5 widget ekranı ve birkaç program yükleyince acayip kasıyordu meret.

    7-Web tarayıcısı süper.Ezik edgede bile çok hızlı sayfa açıyor.Hele wi fi ile resmen uçuyor.Tıkladığınız anda sayfayı resimler dahil komple yüklenmiş halde açıyor.

    8-You tubeda sorun yok şak diye açıyor ve videoları izliyorsunuz.

    9-Bütün özelliklerini ve Gpsi henüz denemedim.Zaman içinde deneyeceğim.

    10-Şarj olayı waveden kötü bunu belirtmek lazım.Yani cihazı gün içinde ciddi anlamda kurcalarsanız şarj akşamı bile görmeyebilir.Benim telefonun yazılımı 2.1 eclaır update 1 I9000XXJF3 forumlardan okuduğum kadarıyla bu sürüm biraz problemli imiş.Şarj süresinin yeni yazılım ile yükseleceğini yazmışlar ama bilmiyorum ben denemedim şahsen.Sizlerden deneyen arkadaş varsa bilgi rica ediyorum.

    11-Bir diğer sinir kısma gelirsek.Malzeme kalitesi çok çok iyi değil.Bu konuda wave daha stabil bence.Galaxyde teli elinize aldığınızda çok fazla güven vermiyor size.Her an elinizden kayıp gidecekmiş gibi geliyor.Bilmiyorum belki de çok hafif malzemeden yapıldığı içindir.Ama ne bileyim beni çok da rahatsız etmedi. Doğrusunu söylemek gerekirse bu benim içim telefonu tercih sebebi olmazdı hiç bir zaman.

    12-Bir sorum olacak sizlere ayarlar ksımında uygulamalar/çalışan servisler diye bir sekme var.Bu kısmı masaüstüne kısayol atayabiliyormuyuz?

    13-Ayarlar/telefon hakkında/pil kullanımı kısmında ekran kısmında % 66 yazıyor sanırım ekran pilin yüzde 66 sını kullanıyor anlamına geliyor.Bu ayarlar kısmında bir çok değer var.Hücre askıda,telefon boşta,sesli aramalr vs Bunların karşısındaki değerler neyi ifade diyor ve nasıl azaltılabilir.Mesela telefon boşta seçeneğine girdiğimde süre 5 saat 6 dakika yazıyor bunun anlamı nedir.Açıkçası bu kısmı açıklayacak bir arkadaşımız varmıdır?




  • @gurmer

    Fotoğraf & Video
    Şimdi bir kere hiçbir telefon yada kompakt fotoğraf makinesi ile düşük ışıkta ( akşamüstü, akşamları veya kapalı mekanlarda ) kumlanma olmayan görüntü elde edemezsiniz. Bu şartlarda fotoğraf çekerken dikkat etmeniz gereken ışığı arkanıza almak ve makineyi titrememeye çalışmaktır. Aynıları Video için de geçerli. Yarın birkaç video ve fotoğraf ekleyeceğim SGS ile çektiğim.
    Ben aldığım sonuçlardan çok memnunum. Fakat dediğiniz gibi kamera tuşu olmaması çok büyük eksiklik. Size tavsiyem mutlaka zaman ayarlı fotoğraf çekin. 2sn'ye ayarlayın ve telefonu titretmeyin. Flaş olmaması da %99 oranda eksiklik değil. Led flaş hiçbir işe yaramaz... Bende profesyonel makine var ama onunda bile flaşlı fotoğraf çekmiyorum. Zevk meselesi...
    Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da odaklandığınız yer. Buna dikkat ederseniz en iyi sonucu alırsınız.

    Live duvar kağıdı
    Bende de live duvar kağıdı yüklü. Bu sabah 06:30 da telefonu açtım %100 de idi, şu an saat 18:00 ve şarj %87'de...
    Sizin pil sorununuzun sebebi büyük ihtimalle firmware'dir. En kısa zamanda JM3 yada JM5'e terfi edin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: spdrmn


    quote:

    Orijinalden alıntı: last2128

    abi bu dediklerinizi benim gibi normal -yani daha hiç firmware fln yapmamış biri olarak- bi insan nası yapacak diye korku içindeyim


    Genel olarak bilgi vereyim.

    Iphone'da olduğu gibi app'ler sadece KIES üzerinden yada market uygulaması aracılığıyla kurulabilir şeklinde bir sınırlama yok. Android uygulamalarının uzantısı APK'dır. Torrent sitelerinden ve pekçok internet sitesinden bu APK dosyalarını bulabilirsiniz. Bunları kurmak için bir dosya yöneticisine(file manager) ihtiyacınız var. Benim kullandığım ve çok memnun olduğum program "ASTRO file manager"
    - Öncelikle ASTRO file manager'ı kuracaksınız marketten.
    - Daha sonra APK dosyanızı telefona kopyalayacaksınız. Bunu usb ile telefonu bilgisayara bağlayarak çok kolay yapabilirsiniz. Yanlız bazı APK dosyaları düzgün kurulum olabilmesi için ROOT'a kopyalanması gerekmekte, yani ana dizinde olmalı. Herhangi bir klasörün içinde olursa kurulum başarısız olabiliyor.
    - Şimdi ASTRO'yu çalıştırıyoruz. Direkt telefonumuzun içini gösteriyor. APK dosyamızı bulup üzerine tıklıyoruz. Install'a basarak kurulumu gerçekleştiriyoruz.
    - Daha sonra istersek APK dosyamızı telefondan silebiliriz.

    Bu yöntemle her APK dosyasını kurabiliriz. Ne KIES ne de MARKET kullanma zorunluluğumuz var. Bazı oyunları market'de bulamıyoruz , bunun sebebi yayıncı şirket ile google arasında anlaşma yapılamamış olması. Örneğin GAMELOFT tam 10 tane 3D oyun çıkardı android için ancak bunların hiçbiri market'de yok çünkü anlaşmaları yok google ile.

    http://www.gameloft.com/android-games/top/

    hocam çok güzel bir açıklama olmuş gerçekten,markete olmayan uygulamaları yuklemekte,
    vermiş oldugun linkte ait oyunlardan,bi kaç adroid 3D oyun videosu koyalım

    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=PkfPjTYhPtM&feature=player_embedded#!]

    GTA TURU SEVENLERE GELSİN

    Sıtedekı tum oyunlar 5dolar gayet guzel geldı bana,
    böyle başka oyun sıtelere varmı android için markete bulamadıgımız oyunlar bulacagımız bi yer !?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120slim_fintr -- 10 Ağustos 2010; 19:19:00 >




  • Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum elinize kolunuza sağlık
  • gurmer hayırlı olsun. güle güle kullan. Aynı yerden aldığımız için soruyorum. IMEI sorgusu yaptınmı? Bugün nerdeyse 1 hafta olduğu için dayanamayıp aradım. Acaba bir yanlış anlama mı var? Cihazlar kayıtsızmı diye? Ancak hiçbir problem olmayacağını eğer olursa direk getirip yenisini vereceklerini söylediler. Bekleyelim bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

    quote:

    Orijinalden alıntı: spdrmn


    quote:

    Orijinalden alıntı: last2128

    abi bu dediklerinizi benim gibi normal -yani daha hiç firmware fln yapmamış biri olarak- bi insan nası yapacak diye korku içindeyim


    Genel olarak bilgi vereyim.

    Iphone'da olduğu gibi app'ler sadece KIES üzerinden yada market uygulaması aracılığıyla kurulabilir şeklinde bir sınırlama yok. Android uygulamalarının uzantısı APK'dır. Torrent sitelerinden ve pekçok internet sitesinden bu APK dosyalarını bulabilirsiniz. Bunları kurmak için bir dosya yöneticisine(file manager) ihtiyacınız var. Benim kullandığım ve çok memnun olduğum program "ASTRO file manager"
    - Öncelikle ASTRO file manager'ı kuracaksınız marketten.
    - Daha sonra APK dosyanızı telefona kopyalayacaksınız. Bunu usb ile telefonu bilgisayara bağlayarak çok kolay yapabilirsiniz. Yanlız bazı APK dosyaları düzgün kurulum olabilmesi için ROOT'a kopyalanması gerekmekte, yani ana dizinde olmalı. Herhangi bir klasörün içinde olursa kurulum başarısız olabiliyor.
    - Şimdi ASTRO'yu çalıştırıyoruz. Direkt telefonumuzun içini gösteriyor. APK dosyamızı bulup üzerine tıklıyoruz. Install'a basarak kurulumu gerçekleştiriyoruz.
    - Daha sonra istersek APK dosyamızı telefondan silebiliriz.

    Bu yöntemle her APK dosyasını kurabiliriz. Ne KIES ne de MARKET kullanma zorunluluğumuz var. Bazı oyunları market'de bulamıyoruz , bunun sebebi yayıncı şirket ile google arasında anlaşma yapılamamış olması. Örneğin GAMELOFT tam 10 tane 3D oyun çıkardı android için ancak bunların hiçbiri market'de yok çünkü anlaşmaları yok google ile.

    http://www.gameloft.com/android-games/top/

    hocam çok güzel bir açıklama olmuş gerçekten,markete olmayan uygulamaları yuklemekte,
    vermiş oldugun linkte ait oyunlardan,bi kaç adroid 3D oyun videosu koyalım

    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=PkfPjTYhPtM&feature=player_embedded#!]

    GTA TURU SEVENLERE GELSİN

    Sıtedekı tum oyunlar 5dolar gayet guzel geldı bana,
    böyle başka oyun sıtelere varmı android için markete bulamadıgımız oyunlar bulacagımız bi yer !?

    gameloft'un sitesinde download linki yok (ki gayet normal). Oyun satın almaya gittiğimizde bizden bilgiler isterken Türkiye maalesef listede yok. Başka bir yolumu var yoksa sadece listedeki ülkelere mi satış yapılıyor.




  • Hocam ilginize tşk ederim.Belirttiğiniz noktaları dikkate alacağım ve bahsettiğiniz firmwareyi yükleyeceğim.Ama nasıl yükleyeceğiz bunu yardımcı olurmusunuz?


    quote:

    Orijinalden alıntı: spdrmn


    @gurmer

    Fotoğraf & Video
    Şimdi bir kere hiçbir telefon yada kompakt fotoğraf makinesi ile düşük ışıkta ( akşamüstü, akşamları veya kapalı mekanlarda ) kumlanma olmayan görüntü elde edemezsiniz. Bu şartlarda fotoğraf çekerken dikkat etmeniz gereken ışığı arkanıza almak ve makineyi titrememeye çalışmaktır. Aynıları Video için de geçerli. Yarın birkaç video ve fotoğraf ekleyeceğim SGS ile çektiğim.
    Ben aldığım sonuçlardan çok memnunum. Fakat dediğiniz gibi kamera tuşu olmaması çok büyük eksiklik. Size tavsiyem mutlaka zaman ayarlı fotoğraf çekin. 2sn'ye ayarlayın ve telefonu titretmeyin. Flaş olmaması da %99 oranda eksiklik değil. Led flaş hiçbir işe yaramaz... Bende profesyonel makine var ama onunda bile flaşlı fotoğraf çekmiyorum. Zevk meselesi...
    Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da odaklandığınız yer. Buna dikkat ederseniz en iyi sonucu alırsınız.

    Live duvar kağıdı
    Bende de live duvar kağıdı yüklü. Bu sabah 06:30 da telefonu açtım %100 de idi, şu an saat 18:00 ve şarj %87'de...
    Sizin pil sorununuzun sebebi büyük ihtimalle firmware'dir. En kısa zamanda JM3 yada JM5'e terfi edin.








  • chatın hocam

    henuz kayıt görünmüyor hergün kontrol ediyorum.Bir süre daha bekleyeceğim.

    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    gurmer hayırlı olsun. güle güle kullan. Aynı yerden aldığımız için soruyorum. IMEI sorgusu yaptınmı? Bugün nerdeyse 1 hafta olduğu için dayanamayıp aradım. Acaba bir yanlış anlama mı var? Cihazlar kayıtsızmı diye? Ancak hiçbir problem olmayacağını eğer olursa direk getirip yenisini vereceklerini söylediler. Bekleyelim bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurmer

    Hocam ilginize tşk ederim.Belirttiğiniz noktaları dikkate alacağım ve bahsettiğiniz firmwareyi yükleyeceğim.Ama nasıl yükleyeceğiz bunu yardımcı olurmusunuz?


    quote:

    Orijinalden alıntı: spdrmn


    @gurmer

    Fotoğraf & Video
    Şimdi bir kere hiçbir telefon yada kompakt fotoğraf makinesi ile düşük ışıkta ( akşamüstü, akşamları veya kapalı mekanlarda ) kumlanma olmayan görüntü elde edemezsiniz. Bu şartlarda fotoğraf çekerken dikkat etmeniz gereken ışığı arkanıza almak ve makineyi titrememeye çalışmaktır. Aynıları Video için de geçerli. Yarın birkaç video ve fotoğraf ekleyeceğim SGS ile çektiğim.
    Ben aldığım sonuçlardan çok memnunum. Fakat dediğiniz gibi kamera tuşu olmaması çok büyük eksiklik. Size tavsiyem mutlaka zaman ayarlı fotoğraf çekin. 2sn'ye ayarlayın ve telefonu titretmeyin. Flaş olmaması da %99 oranda eksiklik değil. Led flaş hiçbir işe yaramaz... Bende profesyonel makine var ama onunda bile flaşlı fotoğraf çekmiyorum. Zevk meselesi...
    Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da odaklandığınız yer. Buna dikkat ederseniz en iyi sonucu alırsınız.

    Live duvar kağıdı
    Bende de live duvar kağıdı yüklü. Bu sabah 06:30 da telefonu açtım %100 de idi, şu an saat 18:00 ve şarj %87'de...
    Sizin pil sorununuzun sebebi büyük ihtimalle firmware'dir. En kısa zamanda JM3 yada JM5'e terfi edin.







    ben biraz yukarıda nasıl yüklediğimi adım adım saniye saniye, stres stres her anını yeniden yaşayarak yazdım .
    Dosyalar da burada: http://samsung-firmware.webs.com/samsungi9000.htm




  • bişe soracam samsung appsdeki wave için olan uygulamaları galaxy s çalıştırırmı kupon vermiş indırelım şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokhanMaths -- 10 Ağustos 2010; 21:42:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    gurmer hayırlı olsun. güle güle kullan. Aynı yerden aldığımız için soruyorum. IMEI sorgusu yaptınmı? Bugün nerdeyse 1 hafta olduğu için dayanamayıp aradım. Acaba bir yanlış anlama mı var? Cihazlar kayıtsızmı diye? Ancak hiçbir problem olmayacağını eğer olursa direk getirip yenisini vereceklerini söylediler. Bekleyelim bakalım.


    Adamım eğer alalım bakalım sitesinden aldıysanız ilk alanlardan biriyim cihazı.Geçen pazartesi sipariş verdim ve hala telefonun kayıdı yok.Hatta kendilerini övünç kaynağı olarak gördükleri şu neredenaldın adlı siteye imei numarası kayıtlı değildir diye yorumda yazdım ama banada endişelenmemem gerektiğini söylediler.1 hafta daha bekleyelim bakalım hakkaten endişelenmemiz gerekiyor muymuş yoksa gerekmiyor muymuş.

    Bu arada cihazda yüklü olarak gelen I9000XXJF3 firmware'sini mutlaka son sürüme update yapın arkadaşlar.Zaten konuyu açan arkadaş oldukça yalın bir biçimde anlatmış güncellemenin nasıl yapılacağını.Eğer yapamayan olursa seve seve yardım ederim buradan.Şuan için en güncel sürüm I9000XWJM5 bulunmaktadır.




  • yok ben Hakan iletişim'den ilk alanlardanım (5 ağustos). Ne demişler bekleyen Derviş muradına ermiş.
  • chatin hocam

    benJM5 sürümünü indirdim ayrıca o verdiğin sitede bulunan başka hangi dosyaları indirmem gerekli yardımcı olursan sevinirim.Yalnız site arızalı galiba çok yavai indiriyor.8 mb bağlantım var 1.5 saatte indirdi resmen yarıldım


    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62


    quote:

    Orijinalden alıntı: gurmer

    Hocam ilginize tşk ederim.Belirttiğiniz noktaları dikkate alacağım ve bahsettiğiniz firmwareyi yükleyeceğim.Ama nasıl yükleyeceğiz bunu yardımcı olurmusunuz?


    quote:

    Orijinalden alıntı: spdrmn


    @gurmer

    Fotoğraf & Video
    Şimdi bir kere hiçbir telefon yada kompakt fotoğraf makinesi ile düşük ışıkta ( akşamüstü, akşamları veya kapalı mekanlarda ) kumlanma olmayan görüntü elde edemezsiniz. Bu şartlarda fotoğraf çekerken dikkat etmeniz gereken ışığı arkanıza almak ve makineyi titrememeye çalışmaktır. Aynıları Video için de geçerli. Yarın birkaç video ve fotoğraf ekleyeceğim SGS ile çektiğim.
    Ben aldığım sonuçlardan çok memnunum. Fakat dediğiniz gibi kamera tuşu olmaması çok büyük eksiklik. Size tavsiyem mutlaka zaman ayarlı fotoğraf çekin. 2sn'ye ayarlayın ve telefonu titretmeyin. Flaş olmaması da %99 oranda eksiklik değil. Led flaş hiçbir işe yaramaz... Bende profesyonel makine var ama onunda bile flaşlı fotoğraf çekmiyorum. Zevk meselesi...
    Dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta da odaklandığınız yer. Buna dikkat ederseniz en iyi sonucu alırsınız.

    Live duvar kağıdı
    Bende de live duvar kağıdı yüklü. Bu sabah 06:30 da telefonu açtım %100 de idi, şu an saat 18:00 ve şarj %87'de...
    Sizin pil sorununuzun sebebi büyük ihtimalle firmware'dir. En kısa zamanda JM3 yada JM5'e terfi edin.







    ben biraz yukarıda nasıl yüklediğimi adım adım saniye saniye, stres stres her anını yeniden yaşayarak yazdım .
    Dosyalar da burada: http://samsung-firmware.webs.com/samsungi9000.htm




  • ODIN
    512 PIT
    ve rehber olması açısından Readme English




  • çok sağol hocam

    quote:

    Orijinalden alıntı: chatin_62

    ODIN
    512 PIT
    ve rehber olması açısından Readme English




  • sanırım listedeki ulkerece satış yapılıyor ve ordaki kullandıgınız oparetor seçimi yapılıyor vesadece kredi kartı ile ödeme kabul ediyor,
    bulundugum ülke listede var ama paypal olsaymış deme aamaçlı bi oyun indiridim.
    ama paypal yok.yazışma yapıp paypal eklense diye istek yapsak sonuç alırmıyızki ! ?


    bende 2mb up var link verin 24mb down indirir hızlı bi yere up ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 120slim_fintr -- 11 Ağustos 2010; 0:03:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: last2128

    bişe soracam samsung appsdeki wave için olan uygulamaları galaxy s çalıştırırmı kupon vermiş indırelım şimdiden


    tabiiki samsung store'dan indirdiğiniz her uygulamayı Galaxy S de çalıştırır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spdrmn


    quote:

    Orijinalden alıntı: last2128

    bişe soracam samsung appsdeki wave için olan uygulamaları galaxy s çalıştırırmı kupon vermiş indırelım şimdiden


    tabiiki samsung store'dan indirdiğiniz her uygulamayı Galaxy S de çalıştırır.

    Saolasın hemen başlayalım indirmeye
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.