Şimdi Ara

DarkPassage TrielBaenre (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ordan konuşması kolay.bi takım kurda dünya sampiyonasına katıl seni kaale alalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: number352

    ordan konuşması kolay.bi takım kurda dünya sampiyonasına katıl seni kaale alalım.

    Şimdi sen bu adamın haksız olduğunu mu söylüyorsun yani? Wildcard kazandılar diye DP'yi abarta abarta bitiremediniz, tabi şimdi böyle dumur olursunuz. Zamanında da dedim hala diyorum. DP, Türkiye için iyi bir takım ama EUCS'de bile en yüksek ilk 6'ya kalabilecek bir takım. Kimse beklemiyordu DP'nin ahq'yu yenmesini sizin gibi fanboylar dışında, arada bir kere tecrübe ve yetenek farkı var. Rakip takımın midlanerı NA, KR ve TW serverlerinde 1. olmuş bir oyuncu, gerçekten Naru'nun TR'de yaptığı gibi ezmesini falan mı bekliyordunuz? Ki bana göre DP yanlış bir kompozisyon ile oynadı, eğer Tristana'yı koruma üzerine kompozisyon kursalardı şansları daha yüksekti ve Syndra picki kötüydü.




  • HellTruant kullanıcısına yanıt
    touch = skill
    triel = vision

    tek farkları bu, touch biraz daha wardinge yönelmesi lazım, çok boş bırakıyor haritayı ward konusunda. Ha bu maçı kaybetmelerinin sebebi touch değildi, naru ve meth idi ama olsun.

    Ek olarak, samsung ahq maçını izledim de, bugün bizimkileri hallaç pamuğuna döndürür samsung ve edward



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbatu -- 19 Eylül 2014; 4:45:47 >
  • touch'un hangi yeteneğini, hangi becerisini gördünüz. profesyonel arenada gördüğüm en kötü skillshot kullanan oyuncu. adam %5 isabet oranıyla falan oynuyor. wildcard dahil şu ana kadar iyi oynadığı maç görmedim. bu forumda ondan iyi oynayacak onlarca oyuncu vardır. adam yabancı olduğu için ilginçlik olsun diye aldılar başka bir şey değil. sonuçta takım ergenlerden kurulu bir takım. ergendir ne yapsa yeridir.

    bi eu challenger series ya da katılamayan lcs oyuncularından birini alabilirlerdi. illa ki gelen olurdu. hem de bilgi birikiminden yararlanırlardı adamın bi faydası olurdu takıma.

    vision konusuna gelince. laneswapten sonra o drake vision'u crystal meth'in göreviydi. zaten oyunu kaybetmelerinin en büyük iki suçlusu crystal ve naru'ydu. touch yerine madlife da olsa bir şey yapamazdı. ama bu touch'un bariz kötü bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 19 Eylül 2014; 6:15:09 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: asterisk*

    touch'un hangi yeteneğini, hangi becerisini gördünüz. profesyonel arenada gördüğüm en kötü skillshot kullanan oyuncu. adam %5 isabet oranıyla falan oynuyor. wildcard dahil şu ana kadar iyi oynadığı maç görmedim. bu forumda ondan iyi oynayacak onlarca oyuncu vardır. adam yabancı olduğu için ilginçlik olsun diye aldılar başka bir şey değil. sonuçta takım ergenlerden kurulu bir takım. ergendir ne yapsa yeridir.

    bi eu challenger series ya da katılamayan lcs oyuncularından birini alabilirlerdi. illa ki gelen olurdu. hem de bilgi birikiminden yararlanırlardı adamın bi faydası olurdu takıma.

    vision konusuna gelince. laneswapten sonra o drake vision'u crystal meth'in göreviydi. zaten oyunu kaybetmelerinin en büyük iki suçlusu crystal ve naru'ydu. touch yerine madlife da olsa bir şey yapamazdı. ama bu touch'un bariz kötü bir oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmiyor.


    bencede LCSten banko gelirdi birisi

    ama wildcardda gelmezdi.




  • Kendimden biliyorum voleybol oynarken 150 kişinin önünde kıçı kırık yer de elim ayağım dolanırdı bir de bu çocukları düşününce 500 bin kişiden fazla izliyordur izleyici sayısını bilmiyorum ama heycan, tecrübesizlik ne arasan bizim takımda mevcuttu tek dileğimim bu sene yediğimiz tokatlar tecrübemiz olur seneye gidebilirsek daha iyisini yapabilmemiz. Oradaki tecrübelerini Türkiye sunucusuna aktarmalarını umut ediyorum bu şekilde sunucu kalitesi de artabilir takım düzeyinde.
  • Abi simdi touch cok kotu oynadi docem aptal aptal seyler diyeceksiniz. Ben basinrdan beri soyluyorum touch bu takima yakismiyor cok kotu oyniyor diye. Yani holy de bi piglet degil ama touch gibi bir suppoet haketmiyor bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oyle kotu bir support olduğunu düşünmüyorum pek ama DP daha buraya gelirken supp konusunda çok ilginç açıklamalar yaptı dediler ki holytooth çok saldırgan oynuyor çok agresif lane kaybediyorlar falan 1 hafta kadar geçti touch geldi triel la kiyaslarken daha saldingan agresif oynayan bir sup. Daha uyumlu olacagimizi düşünüyorum dendi e madem agresif bir sup. Lazimdi sana hplytooth u alsaydin da en azindan takim oyunu tecrübesi olan bir sup.olsaydi kill almak yetenek kullanmak yerine biraz daha görüş saglasaydi ama yine soyluyorum touch gerçek bir takimda oynamis olsa uzun sureli çok daha farklı bir oyuncu olabilirdi bence yeteneği var gibi geliyor bana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfe28

    Hangi yetenek atışı hangi reslek tauch kelimenin tam anlamı ile rezalet oynadı.Gerek koridor aşamasında gerek oyunun ilerleyen dakikalarında threshe çekilip durdu.Karşısı fizz pickleyince zaten bizimkiler korktu holy oovv falan yapmıştı pick ekranında.Bizi ormancı ağırlığını hissettiremedi zaten.Naruda fazla korktu fizzden ve ilk verdiği kill cidden gereksizdi orada flash atmalıydı o ultiyi yemek yerine.

    Oğlum oyun başından beri dp blue buff ını alamadı hep çaldırdılar
  • Haksız olup olmaması değil konumuz.Ve olaya yanlış yaklaşıyorsun ben fanboy değilim.Normalde sonuna kadar desteklediğim takım Fnatic.

    Bilgisayar başında düşük elolarla bişeyler yapmaya çalışanlar,burda 0 çekicek bile olsa dünya şampiyonasına katılmış Türk oyuncularımıza laf atma ezikliği gösteriyorlar.İsterse 6 maçta skor bile alamasınlar ama bu adamlar Türkiye'nin en iyi takımı ve ne konumda olursa olsun desteklemek bize düşer.Buna sende dahil.Çok iyi biliyorsan iyi bi kompizosyon hazırla,dünya şampiyonasında bizi temsil et senide sonuna kadar destekliyeyim. ;)
  • Ahq maçı başlıyor skoru geçtim umarım buffları alabiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fb__ömer

    Abi simdi touch cok kotu oynadi docem aptal aptal seyler diyeceksiniz. Ben basinrdan beri soyluyorum touch bu takima yakismiyor cok kotu oyniyor diye. Yani holy de bi piglet degil ama touch gibi bir suppoet haketmiyor bence...

    Doğru diyorsun da Touchu holy istemişti özellikle.

    Takım oyuncusu degil çünkü takıma daha yeni katılmıştı. Karşılarındaki takımlar bunun için yıllarca hazırlanan takımlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.