Şimdi Ara

D40 SİRKECİ DE ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bunun tartışması falan da yapıldı ama bu gün Arefe günü SİRKECİYE uğradım baktım her yerde D40 var

    KİT satılıyor 18-55 MM objektif ile

    BODY si D50 den küçük

    D50 ile D70 gibi kafanızda oluşturun farkı

    Ama 1350 -1400 YTL den aşşğı yok bun ne ya

    Biz ucuz olur diye beklerken çok yüksek bir fiyatla gelmiş




  • vatan'ada gelmiş kitli olarak satılıyor 11 taksitle 1350 ytl ye geliyor taksitler 118.56 aylık
  • 1 haftaya yakındır vardı valla, heralde daha önceden geldi de forum ahalisi biliyodur diye yazmadım bile ... Karfo Karacasulu garantilisi bile vardı 1 haftadır (belki daha önceden de...)
  • Ben SİRKECİ Metro Foto ya somuştum kadın 4-5 ay sonra gelir demişti



    Ama fiyat çok yüksek değil mi ya


    Adam 700 USD ye D50 veriyordu Spot
  • 700$ spot cihaz için çok fazla tabii; nerde sordun spot fiyatını ? doğubank dersen şaşırmam zira orda ne olduğuna bakmadan megapiksel ve yeniliği üzerine ilk etapta yaslama yapıyolar genelde
  • Yok p@lutos dostum

    Fiyat HAYYAM fiyatı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

    Yok p@lutos dostum

    Fiyat HAYYAM fiyatı



    yanLış oLmuş =)
  • Arkadaşlar benim görüşüm piyasa fiyatı yerine oturmadan alım kararı vermemek. Kimse almazsa fiyat düşecektir. İktisat kuralı. Tüm donanım haber ailesinin yeni yılını ve kurban bayramını kutlarım.
  • Numaralandırmanın aksine Nikon D40, D50'nin yerine geçecek olan modelmiş..
    Dijital fotoğraf makinaların tepki sürelerinden memnun kalmayan, SLR cihazlara adım atmak isteyen ve genişleme imkanı isteyen kullanıcıları hedefleyen, kullanımı basit olan bir fotoğraf makinasıymış..

    yalçınlar'da NIKON d40 + 18-55mm lens peşin fiyatı 1.313 ytl
    12 taksit olursa 1.476 ytl


    biraz da reklamını yapalım ürünün

     D40 SİRKECİ DE ???????



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 31 Aralık 2006; 11:33:35 >




  • Hocam neettin yav

    Bu arada Hayyam derken Hayyam pasajında da bolca spot ürün var; Metro Hayyam Foto diyosan iş değişir tabii.. Fakat yine de çok gibi geldi fiyat yav.... O fiyata daha iyi 2.el temiz bi set düşer yani zannımca...

    Cihaz da çok küçüktü sanki yav 400D boyutlarında falan heralde ? Ya da ben yanlış gördüm D80'i, alırken heyecandan
    quote:

    Orjinalden alıntı: BAy Ciddi

    Yok p@lutos dostum

    Fiyat HAYYAM fiyatı


  • Arkadaşlar ben ciddi ciddi bu aleti almaya karar verdim.Bekliyelim biraz mı diyosunuz?
    ideefixe de 1272ytl taksitli fiyat.
    http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=U64UTJPRED2DZW7R8ZPY
  • Arkadaşlar gövdede AF motorunun olmaması düşündürücü. Odaklama nasıl olacak. Bilen bir arkadaş açıklayabilirse memnun oluruz. Saygılar.
  • CPU'lu lensler kendi motoruna sahip değil mi ?... Motorsuz lens zaten az var diye biliyorum piyasada ?
    quote:

    Orjinalden alıntı: account

    Arkadaşlar gövdede AF motorunun olmaması düşündürücü. Odaklama nasıl olacak. Bilen bir arkadaş açıklayabilirse memnun oluruz. Saygılar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: account

    Arkadaşlar gövdede AF motorunun olmaması düşündürücü. Odaklama nasıl olacak. Bilen bir arkadaş açıklayabilirse memnun oluruz. Saygılar.



    Gövdeden motorlu AF sistemi tarihe karışıyor zaten, Eğer eski AF olupta body den güç alan nikon lensiniz yoksa veya ucuz bulup almayı düşünmüyorsanız sizi etkilemeyecektir. Kafaya takılması gereken bir konu değil. D40 alırken araştırılması gerek farklı eksikleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 1 Ocak 2007; 1:21:46 >
  • Teşekkürler rouvax şimdi yerini hatırlamıyorum. Bir arkadaş AF motoru olan lenslerin çok yüksek fiyatlı olduğunu ve Nikon D40 makine'ye yeni lens alma durumunda ucuz olan fiyatının bir anlamı kalmayacağını belirtmişti. Demek ki yanlış yönlendirmiş. Yine bir çok arkadaşımızın yeni nesil lenslerde AF motor sistemi olduğunu bilmediğini düşünüyorum. Sayeniz de aydınlandık. Sayın Plutosdaddy sizede çok teşekkür ederiz. İfadeniz biraz teknik bir terim olduğu için anlayamamıştık. Saygılar sunarım. İyi günler.
  • D40 için dpreview'deki incelemeyi keskinlik ve kenarlarda oluşan renklenme açısından biraz üstünkörü inceledim, Beni tatmin etmedi.....Elinde nikon lens olanlar kullanamıyor. Manuel odaklama yok gibi geldi bana, çünkü incelemede ve teknik özelliklerde gözüme çarpmadı. Giriş seviyesi deniyor, daha sonra üst modele geçildiğinde mevcut lens kadük oluyor!!bence tek başarılı noktası ISO1600 de gerçekten noise az ve kullanılabilir bir sonuç ama ayarların ISO 200 den başlaması bana itici geldi, Neyse Tecrübeli arkadaşlar doğru yorumları mutlaka yapacaklardır.
  • Rouvax dediğimi tercüme etti arkamdan Şimdiden hayırlı olsun almayı planlıyorsan
    quote:

    Orjinalden alıntı: account

    Teşekkürler rouvax şimdi yerini hatırlamıyorum. Bir arkadaş AF motoru olan lenslerin çok yüksek fiyatlı olduğunu ve Nikon D40 makine'ye yeni lens alma durumunda ucuz olan fiyatının bir anlamı kalmayacağını belirtmişti. Demek ki yanlış yönlendirmiş. Yine bir çok arkadaşımızın yeni nesil lenslerde AF motor sistemi olduğunu bilmediğini düşünüyorum. Sayeniz de aydınlandık. Sayın Plutosdaddy sizede çok teşekkür ederiz. İfadeniz biraz teknik bir terim olduğu için anlayamamıştık. Saygılar sunarım. İyi günler.




  • Teşekkürler plutosdaddy evet Bir dslr almayı planlıyorum. Ancak 2. el bir Canon Eos 20d mi yoksa Sıfır Nikon D40 yada D50 mi olmasına karar veremedim.
  • Nikon D40 dijital SLR kamera odaklama işlemlerinde Nikon D80 ve D200 modellerinde de tercih edilen algoritmaları kullanıyor. Üç alana sahip MultiCam 530 AF algılayıcı zayıf ışıklı ortamlarda dahi süratli ve etkili çalışıyor. Sadece AF-S objektiflerle çalışabiliyor olması ise bazı Nikon yandaşlarını üzecek bir özelliği. Her ne kadar Nikon objektiflerinin değişmez ve standart bir yapıda olması ve tüm kameralarda kullanılması ile tanınıyor olsa da bu durumda eski objektifler maalesef kullanım alanı dışında kalıyor. Sanırız bu durum, Nikon D40 modelinin çoğu kullanıcıların ilk DSLR makineleri olacağı göz önünde tutulursa küçük bir zayıf nokta olarak kalacaktır. Ayrıca Nikon’un geniş bir AF-S objektif ürün yelpazesi bulunuyor ve bunların çoğu da uygun fiyat etiketleri taşıyor.
  • Dostum AF-S objektifler ile AF objektifler arasındaki fark nedir. Bilgilendirdiğin için sağol.



    quote:

    Orjinalden alıntı: kaxq

    Nikon D40 dijital SLR kamera odaklama işlemlerinde Nikon D80 ve D200 modellerinde de tercih edilen algoritmaları kullanıyor. Üç alana sahip MultiCam 530 AF algılayıcı zayıf ışıklı ortamlarda dahi süratli ve etkili çalışıyor. Sadece AF-S objektiflerle çalışabiliyor olması ise bazı Nikon yandaşlarını üzecek bir özelliği. Her ne kadar Nikon objektiflerinin değişmez ve standart bir yapıda olması ve tüm kameralarda kullanılması ile tanınıyor olsa da bu durumda eski objektifler maalesef kullanım alanı dışında kalıyor. Sanırız bu durum, Nikon D40 modelinin çoğu kullanıcıların ilk DSLR makineleri olacağı göz önünde tutulursa küçük bir zayıf nokta olarak kalacaktır. Ayrıca Nikon’un geniş bir AF-S objektif ürün yelpazesi bulunuyor ve bunların çoğu da uygun fiyat etiketleri taşıyor.




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.