Şimdi Ara

Crytek, Homefront'un Haklarını Sattı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cysis 1 yazılım ve yaratıcılık yönünden muazzamdı tekrar tekrar oynanabilecek bir oyundu çoğu oyunda call of serisinde bile taklit edildi yani çıkış iyiydi ama ikinci ve üçüncü oyun standart sınırlı yolları takip ettiğin sıradan oyna bırak bir call of oyunundan farksızdı. Senaryo arka plandaydı oynanışda öyle ama en önemli olan asıl crysis efsanesini bitiren YERLERİNDE SAYMALARIDIR. Crysis 1 in üzerine 2 ve 3 grafikten başka kayde değer ne katmış? Katmayı bırak nano suitin teknolojisi daha geriye gitmiştir. Oynanış daha zor ve call of tarzı hale gelmiş Crysis birdeki etkileşim gitmiştir Kısacası oyun yazılımdır grafik değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 30 Temmuz 2014; 21:52:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • crytek sen rise oyununu xbox ile anlaşmasaydın çoklu plotforma getirseydin. iyi para koparırdın böle mali kriz geçirmezdin

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çok yazık olacak. Crytek'in bu durumunun en büyük nedenlerinden biri oyuncuların ihaneti.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokuba

    Cysis 1 yazılım ve yaratıcılık yönünden muazzamdı tekrar tekrar oynanabilecek bir oyundu çoğu oyunda call of serisinde bile taklit edildi yani çıkış iyiydi ama ikinci ve üçüncü oyun standart sınırlı yolları takip ettiğin sıradan oyna bırak bir call of oyunundan farksızdı. Senaryo arka plandaydı oynanışda öyle ama en önemli olan asıl crysis efsanesini bitiren YERLERİNDE SAYMALARIDIR. Crysis 1 in üzerine 2 ve 3 grafikten başka kayde değer ne katmış? Katmayı bırak nano suitin teknolojisi daha geriye gitmiştir. Oynanış daha zor ve call of tarzı hale gelmiş Crysis birdeki etkileşim gitmiştir Kısacası oyun yazılımdır grafik değil.


    Tekrar tekrar söylüyorum yine söyleyeceğim. Crysis 1'e güzel diyenlerin Crysis 2'ye kötü demesi kadar anlamsız bir şey yok. Cevat yerli daha önce röportajında da bunları belirtti. Crysis 1'in hikayesi yetersizdi gelecek ikinci oyun birincisinden daha iyi olmalıydı bu nedenle Amerika'da(bildiğim kadarıyla) tanınan bilinen bilim kurgu yazarları ve senaristler ile çalıştılar. Diğer yandan oyun CryEngine 3 ile geliştirilecekti ki zaten motorun gücünü herkes gördü. Yeni gelen motorun gücüyle birlikte oyunun hikayeside iyileştirildi ve ortaya daha iyi bir Crysis(2) çıktı. Tabi ki bunu anlayamayanlar var. Bu oyun kadar eleştirmenler tarafından zarar gören oyun var mıdır bilmiyorum ama oyuncu kesim, elin gavurunun eleştirilerine, puanlarına bu kadar itibar etmeyip ön yargılarını yıkarak oyunun tadına varmaya çalışsaydı, bu oyun birkaç milyon daha satabilirdi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • :D oyun soğan olcak :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Önceki haberlerde bahsedilen finansman kaynağı demek ki buymuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodri -- 31 Temmuz 2014; 3:29:04 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ByCenkay

    Bu firma dahada ayağa kalkamaz gibime geliyor. Yazık oldu Türklerde oyun yapıyor dediğimiz son firmada gidiyor.


    Aslında talewwords te türk mount blade geliştiricisi onlarda grafik yok sürükleyiciik var

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Deep Silver oyunu geliştirme işini keşke Metro serisinin geliştiricisi 4A Games'e verseydi, atmosfer yaratmada çok başarılı bir firma.
  • bu deep silverda tam mezarcı çıktı
    aldıkları oyunları iyi bir şekilde devam ettirirler umarım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keras -- 31 Temmuz 2014; 6:09:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bscgamer

    </blockquote><br><br>Tekrar tekrar söylüyorum yine söyleyeceğim. Crysis 1'e güzel diyenlerin Crysis 2'ye kötü demesi kadar anlamsız bir şey yok. Cevat yerli daha önce röportajında da bunları belirtti. Crysis 1'in hikayesi yetersizdi gelecek ikinci oyun birincisinden daha iyi olmalıydı bu nedenle Amerika'da(bildiğim kadarıyla) tanınan bilinen bilim kurgu yazarları ve senaristler ile çalıştılar. Diğer yandan oyun CryEngine 3 ile geliştirilecekti ki zaten motorun gücünü herkes gördü. Yeni gelen motorun gücüyle birlikte oyunun hikayeside iyileştirildi ve ortaya daha iyi bir Crysis(2) çıktı. Tabi ki bunu anlayamayanlar var. Bu oyun kadar eleştirmenler tarafından zarar gören oyun var mıdır bilmiyorum ama oyuncu kesim, elin gavurunun eleştirilerine, puanlarına bu kadar itibar etmeyip ön yargılarını yıkarak oyunun tadına varmaya çalışsaydı, bu oyun birkaç milyon daha satabilirdi.


    Yav arkadaş ne çok boş konuşuyorsunuz ben kanıt sunuyorum siz öyleydi böyleydi şöyleydidesiniz hala bana dayanak sun neye dayanarak onu söyle Oyun motoruyla anca buraya kadar gidersin işte bize oyun motoru lazım değil ilk öncelik grafik değildir bir oyunda, yazılım lazım, yaratılıcılık ve emek lazım Crysis 1 de senaryonun işleyişi ve oynanış (Bir binanın tepesine çıkıp ordan çatışmak yaratıcılığını gösterebiliyordunuz karadan değilde denizden gitmeyi seçebiliyordunuz bunları benmi sölim) gerçekten çok iyiydi Crysis 2 e 3 de bunlar yok, yeterince yazdım dikkatli oku boş yorumlar yapmayın aman işte anlamadınızda da crysis 2 de senaryo daha iyiydi diyor hala. Tamam bende yazayım bir senaryo düz yoldan ilerleteyim adamı oyun bitireyim böyle saçmalık olurmu o senaryoyu oyunda yaşamalıyım ben sen bunu geliştiriceksin yazıcaksın, geliştirmeyi bırak nano suiti daha zayıf yapıyorsun niye çünkü alan dar, çünkü oyun artık call of duty, nerde Crysis? Saçma sapan bir boos yapıyorsun oyun sonuna asla bir yere kaçamayacağın zor ya, insanlar şu yaratık ölsede oyun bitse artık diyor. Her oyunda böyle basit yazılımlarla saçmalıklar yapılır illa böyle yapıcan bu adam böyle ölür o adam öyle ölürse cryissde böyle ölür. Nerde senin farkın? Yoksa kusura bakma sende hak ettiğin yerde yerini alıcaksın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokuba -- 31 Temmuz 2014; 11:18:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Harbiden oyun için kötü olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokuba
    <br> <br> Yav arkadaş ne çok boş konuşuyorsunuz ben kanıt sunuyorum siz öyleydi böyleydi şöyleydidesiniz hala bana dayanak sun neye dayanarak onu söyle Oyun motoruyla anca buraya kadar gidersin işte bize oyun motoru lazım değil ilk öncelik grafik değildir bir oyunda, yazılım lazım, yaratılıcılık ve emek lazım Crysis 1 de senaryonun işleyişi ve oynanış (Bir binanın tepesine çıkıp ordan çatışmak yaratıcılığını gösterebiliyordunuz karadan değilde denizden gitmeyi seçebiliyordunuz bunları benmi sölim) gerçekten çok iyiydi Crysis 2 e 3 de bunlar yok, yeterince yazdım dikkatli oku boş yorumlar yapmayın aman işte anlamadınızda da crysis 2 de senaryo daha iyiydi diyor hala. Tamam bende yazayım bir senaryo düz yoldan ilerleteyim adamı oyun bitireyim böyle saçmalık olurmu o senaryoyu oyunda yaşamalıyım ben sen bunu geliştiriceksin yazıcaksın, geliştirmeyi bırak nano suiti daha zayıf yapıyorsun niye çünkü alan dar, çünkü oyun artık call of duty, nerde Crysis? Saçma sapan bir boos yapıyorsun oyun sonuna asla bir yere kaçamayacağın zor ya, insanlar şu yaratık ölsede oyun bitse artık diyor. Her oyunda böyle basit yazılımlarla saçmalıklar yapılır illa böyle yapıcan bu adam böyle ölür o adam öyle ölürse cryissde böyle ölür. Nerde senin farkın? Yoksa kusura bakma sende hak ettiğin yerde yerini alıcaksın.


    Dayanak? nerede? Yazıyı baştan sona okudum sitem ve birine karşı uyuz olma hissinden başka bir şey vermedi bana. Belli ki sen benim yazdığımı okumamışsın ayrıca Crysis fanı olmadığında gayet açık. Oyunu mantıksız kılan nedir? Hikayenin New York'a sıçraması ve yaratıkların farklı şekilde görünmesi mi? Eğer öyleyse oyundaki güzellik anlayışının far cry gibi ada ve palmiye ağaçlarıyla sınırlı olduğunu söylemem gerek(çünkü o tarihlerde dünya genelinde oyuncu kesim bu tür haritalardan bıkmıştı artık). Dolayısıyla far cry serisine devam etmen daha iyi olurdu senin için. Belli ki Crysis hakkında da yeterince bilgi sahibi olmadığın belli araştırmamışsın o yüzden daha yazdıklarımı anlamadan "Boş konuşma" tabirini kullanman çok komik. Yaratıcılık ve yazılım.. Bu ikisi bağdaşmaz. Senin dediğin optimizasyona girer. Ben programcıyım. Unity 3d ve CryEngine 3 ile küçük şeyler yaptım. Oyun geliştirmeyle ilgili biraz tecrübem olduğu için söylüyorum bu adamlar ortaya müthiş şeyler çıkarmış ve birçok kişide bunu anlayabilmekten acizler. Crysis 2 duyurulunca bende hikaye konusunda tereddütteydim. Hikayedeki değişikliklerin nedenini araştırdım ve oyunu anlayarak oynamaya çalıştım. Oyunu oynarken de olabilidiğince her türlü ayrıntıyı incelemeye çalıştım. Çevre etkileşimleri(fizik), yapay zeka, hikaye akışı vs vs.. (Nanosuit 2 dizaynıda ayrıca ödül alan tasarımlar içindeydi) Sonuç olarak adamlar ortaya başarılı bir oyun çıkarmışlar. Tüm bunların yanında Türkçe gelmeside cabası.. Konuyu bu kadar ifade etmem normalde ama yanlış noktaları ele alıp eleştiren karşıt görüşlü bilgisizler için yazıyorum tüm bunları.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Şaka maka da DeepSilver coştu son yıllarda...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bscgamer

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: gokuba<br><br>Cysis 1 yazılım ve yaratıcılık yönünden muazzamdı tekrar tekrar oynanabilecek bir oyundu çoğu oyunda call of serisinde bile taklit edildi yani çıkış iyiydi ama ikinci ve üçüncü oyun standart sınırlı yolları takip ettiğin sıradan oyna bırak bir call of oyunundan farksızdı. Senaryo arka plandaydı oynanışda öyle ama en önemli olan asıl crysis efsanesini bitiren YERLERİNDE SAYMALARIDIR. Crysis 1 in üzerine 2 ve 3 grafikten başka kayde değer ne katmış? Katmayı bırak nano suitin teknolojisi daha geriye gitmiştir. Oynanış daha zor ve call of tarzı hale gelmiş Crysis birdeki etkileşim gitmiştir Kısacası oyun yazılımdır grafik değil.</blockquote><br><br>Tekrar tekrar söylüyorum yine söyleyeceğim. Crysis 1'e güzel diyenlerin Crysis 2'ye kötü demesi kadar anlamsız bir şey yok. Cevat yerli daha önce röportajında da bunları belirtti. Crysis 1'in hikayesi yetersizdi gelecek ikinci oyun birincisinden daha iyi olmalıydı bu nedenle Amerika'da(bildiğim kadarıyla) tanınan bilinen bilim kurgu yazarları ve senaristler ile çalıştılar. Diğer yandan oyun CryEngine 3 ile geliştirilecekti ki zaten motorun gücünü herkes gördü. Yeni gelen motorun gücüyle birlikte oyunun hikayeside iyileştirildi ve ortaya daha iyi bir Crysis(2) çıktı. Tabi ki bunu anlayamayanlar var. Bu oyun kadar eleştirmenler tarafından zarar gören oyun var mıdır bilmiyorum ama oyuncu kesim, elin gavurunun eleştirilerine, puanlarına bu kadar itibar etmeyip ön yargılarını yıkarak oyunun tadına varmaya çalışsaydı, bu oyun birkaç milyon daha satabilirdi.


    Hiçte bilene kalite ve grafik crysis 2'le berber düşmeye başlamıştır adamlar konsollara yaranacağız diye güzelim seriyi bozdular




  • homefrontla metro gene buluştu desenize :D darısı darksiders ın başına...
  • tamda istediğim firmaya satmışlar deep silver bu oyunu adam eder...
  • Ellerinde adam akıllı bir CRYSIS markası kaldı. O yüzden yakın zamanda bir CRYSIS 4 duyurusu görmek çok şaşırtıcı olmaz. Umarım CRYSIS markasını da satmak zorunda kalmadan durumlarını düzeltirler ama, bu sefer gerçekten hikaye derinliği ve oynanabilirliği olan bir CRYSIS devam oyununa ihtiyaçları var, yoksa batmaktan kurtulamazlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bscgamer



    Dayanak? nerede? Yazıyı baştan sona okudum sitem ve birine karşı uyuz olma hissinden başka bir şey vermedi bana. Belli ki sen benim yazdığımı okumamışsın ayrıca Crysis fanı olmadığında gayet açık. Oyunu mantıksız kılan nedir? Hikayenin New York'a sıçraması ve yaratıkların farklı şekilde görünmesi mi? Eğer öyleyse oyundaki güzellik anlayışının far cry gibi ada ve palmiye ağaçlarıyla sınırlı olduğunu söylemem gerek(çünkü o tarihlerde dünya genelinde oyuncu kesim bu tür haritalardan bıkmıştı artık). Dolayısıyla far cry serisine devam etmen daha iyi olurdu senin için. Belli ki Crysis hakkında da yeterince bilgi sahibi olmadığın belli araştırmamışsın o yüzden daha yazdıklarımı anlamadan "Boş konuşma" tabirini kullanman çok komik. Yaratıcılık ve yazılım.. Bu ikisi bağdaşmaz. Senin dediğin optimizasyona girer. Ben programcıyım. Unity 3d ve CryEngine 3 ile küçük şeyler yaptım. Oyun geliştirmeyle ilgili biraz tecrübem olduğu için söylüyorum bu adamlar ortaya müthiş şeyler çıkarmış ve birçok kişide bunu anlayabilmekten acizler. Crysis 2 duyurulunca bende hikaye konusunda tereddütteydim. Hikayedeki değişikliklerin nedenini araştırdım ve oyunu anlayarak oynamaya çalıştım. Oyunu oynarken de olabilidiğince her türlü ayrıntıyı incelemeye çalıştım. Çevre etkileşimleri(fizik), yapay zeka, hikaye akışı vs vs.. (Nanosuit 2 dizaynıda ayrıca ödül alan tasarımlar içindeydi) Sonuç olarak adamlar ortaya başarılı bir oyun çıkarmışlar. Tüm bunların yanında Türkçe gelmeside cabası.. Konuyu bu kadar ifade etmem normalde ama yanlış noktaları ele alıp eleştiren karşıt görüşlü bilgisizler için yazıyorum tüm bunları.

    Sanırım sen ayrıntılı yazınca anlamıyorsun (dayanak = senaryonun işleniş şekli + düşük yaratıcılık + call of duty gibi basit oyna geç oyun mantığının artık crysise hakim olması + kaliteli motora kalitesiz yazılım) İLETİŞİM KURABİLİYORMUYUZ SENİNLE TEKRAR DAYANAK YAZ LÜTFEN yav nedir şu fan fan fan herkezin ağzında bir fan muhabeti sen şunun fanısın sen bunun fanısın ben bunun fanıyım ama taktınız fana lan oğlum azcık kafanız bassın o kadar insan bir şey diyorsa doğru olabilir az oturun düşünün halla kendi bildiklerini anlatma insanları bir tarafından anlama modundasınız. Senden ders alacak birine benziyormuyum ben bana optimizasyondan bahsediyorsun çok fazla programcı ve oyun yapımcısı var bu önemli değil sende bir şeyler olucak yaratıcılığın olucak yazılımla yaratıcılığı bağdaştıramadığına göre pek gelecek vaad etmiyorsun, hobi olarak mı cahilsin arkadaşım :)




  • SenJi kullanıcısına yanıt
    ya hakkaten sırf türkçe dublaj var diye desteklediler diye crysis 3 ü almıştım.multiplayerı çok güzel mesela

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe çıkacak bir oyun daha kaydı gitti ya ( Türkçe çıkacak mıydı bilmiyorum)
    Deep Silver da fena firma değil bazı oyunlarını beğeniyorum, 4A games de THQ da olduğundan daha memnunmuş Deep Silver de. bu adamlar gelişir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birini Sevdim -- 2 Ağustos 2014; 13:10:48 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.