Şimdi Ara

Crowdfunding Sitesi Fonlabeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kafasında projesi olan ve bu projeye maddi destek bulamayan bir sürü girişimci var etrafımızda.Bu girişmciler için onlara maddi destek yani fon sağlayabilecek çok fazla ortamda yok ülkemizde. Melek yatırımcılar fazla şey bekliyor- istiyorlar, dernekler vakıflar kolay kolay rahat bırakmıyorlar vs. Mesela yurtdışında adamlar işin çözümünü bulup ortaya Crowdfunding diye bir şey çıkarmışlar.

    Crowfunding bir amaç bir proje uğrunda insanlardan maddi destek almak demek. Yani insanlara projenizi sunuyorsunuz ve onlarda gönlünden geçen meblayı bağış yapıyorlar. Bunu gerçekleştiren en büyük sitelerden bir kaçı Kickstarter, İndiegogo diyebiliriz.

    Benimde bugün bahsetmek istediğim, bu web sitelerinin arasına katılan yeni ve yerli sermaye Fonlabeni. Fonlabeni ile projelerinizi yada fikirlerinizi insanlara sunarak bağış toplayabilir ve projenizi gerçekleştirebilirsiniz. Yine aynı şekilde kafanıza yatan bir projeye destek yapabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken www.fonlabeni.com adresine girip gerek işlemleri yapmak.
    Ayrıca Fonlabeni Türkiyede topluluk fonlamasını bilinir hale getirmek için bir kısa film yarışmasıda düzenliyor. İsterseniz sizde yaratıcı bir video çekip yarışmaya katılabilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.