Şimdi Ara

CREATİVE ZEN V 4GB MP3 ALDIM YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar.
    CREATİVE ZEN V 4GB hepsiburada.com'dan aldım (http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=9181&productid=bd50249)

    Bu ürünü tercih etme sebebim bazı sitelerde line-in girişinden mp3 formatında kayıt yapıyor denmesiydi. Fakat ben bu özelliği denediğimde wma formatında kayıt yaptı. Bu cihazın mp3 formatında kayıt yapabilmesi için bir firmware güncellemesi mi yapmam gerekiyor veya başka bir programamı ihtiyacım var.
    ikinci olarakta firmware güncellemesi yaptığım zaman cihaza fm radyo özelliği gelecek mi? bunun hakkında bilgisi olan var mı?

    Creative sitesinden cihaza ait firmware güncellemesi için indirdiğim (ZENV_PCFW_L22_1_32_01.exe) dosyayı cihazı bilgisayara bağladıktan sonra çalıştırıyorum fakat cihazla bağlantı kurulamadı uyarısı veriyor. Bu sorun cihazı bilgisayara taktığım zaman açamadığımdan dolayımı kaynaklanıyor bilemiyorum, çünkü cihazın ekranında ekte bulunan resimdeki görüntü çıkıyor.
    Bu konularda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

    Cihaz hakkındaki genel düşüncem ise yanında gelen kulaklık ile ses kalitesi kötü çıkıyor, fakat daha iyi bir kulaklık kullanıldığında ise daha güzel bir ses duyabiliyorsunuz. Bu ürünü alma sebebim ise sadece line-in girişi olmasıdır.


     CREATİVE ZEN V 4GB MP3 ALDIM  YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ


     CREATİVE ZEN V 4GB MP3 ALDIM  YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.