Şimdi Ara

[Çözüldü]Soft brick olmuş cihazı kurtarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Grola 1.1 yüklü telefonuma 2.0 versiyonunu yüklemeye çalışırken brick oldu ve fastboot ekranında açılıyor,
    http://forum.donanimhaber.com/m_103635167/f_//tm.htm#104976978 bu konuda belirtilen adımları yaptım ancak son adımda c:\adb>fastboot flash dbi db
    error: cannot load 'dbi.img' şeklinde bir hata veriyor , lg flash tool ile yüklemeye çalıştığım zaman kdz dosyasını %2'de takılıyor, tot dosyası ile yüklemeye çalıştığımda modelin farklı olduğunu söylüyor ve telefon modeli olarak "L01F" olarak görüyor, konuyla ilgili araştırma yaptığımdahttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/fix-lg-flash-tool-stuck-2-t3031112/page2 bu konuya rastladım belki çözüm olur diye ancak adb driverlerını yüklememe rağmen pc telefonu görüyor ancak cmd'de adb devices dediğimde görmüyor. Telefon brick olmuş bir şekilde kala kaldım. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axXxo -- 21 Nisan 2015; 2:09:16 >







  • Up
  • Benim telefon da yanlış rom sonucu fastboot modunda kalmıştı. Hard Reset tuş kombinasyonu ile twrp ye girip doğru romu yüklemiştim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Bende ki bozuk rom olduğu icin ve de yedekte baska rom olmadıgı icin yapamadım ama 5 saat arama sonucuhttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/help/fix-cross-dll-to-stock-universal-dll-t3075495 bu konu sayesinde çözebildim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.