Şimdi Ara

(Çözüldü) AP Router Arayüze Ulaşım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba.

    Netmaster WDS 540 model AP Router kullanıyorum. Wireless şifresini belirleyebilmem için arayüze girmem gerek ancak arayüz şifresini bilmediğim için arkadan resetlememe ve varsayılan kullanıcı adı ve şifreyi girmeme rağmen arayüze erişemiyorum.

    Bu konuda teknik destekle konuştum. Bana yasadışı veya uyumsuz bir sürücü güncelleştirmesi yapılmışsa bundan kaynaklanabileceğini söyledi. Ancak bilgisayarımda öyle bir sürücüye rastlamadım artı aygıtın cd'sinde kullanım ve kurulum klavuzundan öte birşey yok.

    Anlıyacağınız hiçbir şekilde arayüze ulaşamıyorum. Network'ten anlayan uzman arkadaşlardan çözüm önerilerinizi bekliyorum.

    Esenlikle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoomSword -- 9 Eylül 2011; 4:08:46 >



  • Access point i bağladığın bilgisayarın IP'lerini kontrol et!. Eğer elle verilmiş farklı bir IP varsa AP'nin arayuzune giremezsin.
  • IP'lerde herhangi bir sorun yok hepsi otomatik alınıyor. ipconfig/all dan kontrol ettim. Default Gateway cihazın ip adresini almış: 192.168.5.1
  • Arkadaşlar sorunu şimdi çözdüm. Mesele reset düğmesine 10 saniye gibi uzun bir süre boyunca basmak gerekiyormuş. Bu kadar basit olduğunu bilseydim başınızı ağrıtmazdım. Mazur görün.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.