Şimdi Ara

Corsair Hydro H45

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Corsair'in Hydro serisinden H45 sıvı soğutma sistemini amazon.de' den sipariş ettim fakat bu sıvı soğutma hakkında neredeyse hiçbir bilgi yok. Ürün Corsair' in sitesinde de yok. Ürün bu:https://www.amazon.de/Corsair-CW-9060028-WW-Wasserk%C3%BChler-Performance-schwarz/dp/B01FSMWFQG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1482458895&sr=8-1&keywords=h45
    KDV indirimi + 31 aralığa kadar geçerli 10 euro luk indirim koduyla 32 euroya geldi. Kargo da bedava. Fakat ürün hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Tek bulabildiğim bu:http://www.ukgamingcomputers.co.uk/corsair-hydro-h45-review-a-89.html
    Bu ürün hakkında bilgisi olan var mı?







  • Sınırlı üretilip sonlandırılmış olan bir model olabilir, destek veren arkadaşımızı çağırdım konuya bilgisi vardır muhtemelen.
  • Bildigimiz 120mm radyatörlü 120mm fanlı sıvı sogutma kiti genelde mini-micro atx kasalarda tercih ediyorlar boyutundan dolayı performansıda h80i ye filan yakındır diye düşünüyorum.
  • 32 Euro'ya güzel soğutucu almışsınız güle güle kullanın. Pompa blokta değil radyatörde.

    Görülen çıkıntı bölümüne koymuşlar pompayı. Corsair'in sitesinde olmaması ilginç, üretimine son mu verildi acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 23 Aralık 2016; 13:40:22 >
  • Teşekkürler bilgiler için. Corsair live chat'te birisiyle konuştum. Ürünü sitemizde ben de bulamadım dedi. Şimdi Corsair'a ticket attım. Cevap bekliyorum.
  • H45 was initially planned for SI only, it is not for public purchase. For some reasons, it is on sale for public now. Therefore, the website is not updated for it yet. However, it should have similar performance with H55.

    Gelen cevap bu. H45 başta sadece SI için üretildi. Bazı nedenlerden dolayı şuanda satışa açık. İnternet sitesi daha güncellenmediği için ürün internet sitesinde yok. H45, H55 den biraz daha az performanslı olmalı.

    SI ne demek acaba
  • Pompanın radyatörde olması dezavantajmıdır ? H45 ile aşağıdaki model arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz ?

    http://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-water-30-performer-sivi-sogutma-sistemi.html
  • Merhaba,

    Corsair H45 su soğutma sistemin diğer uygun fiyatlı markaların çözümleri karşısına konumlandırmak için çıkartmıştır.

    H45 su soğutma Türkiye'ye de gelmiş olup yakın zamanda ürünün satışına başlanacak ve Ürünün inceleme videoları da yayınlanacaktır.

    Corsair'de genellikle i serisi ( Corsair Link bağlantısı olan ) su soğutmalar dünya genelinde ciddi adetlerde satıldığı için uygun fiyatlı bu su soğutma sistemine diğer seriler kadar üzerine düşülmemekte, bu sıralar çok fazla yeni ürün de çıktığı için H45 önem sırasının gerilerinde kaldığı için henüz site için sayfası hazırlanmış değil.

    Şu anda lokal olarak Türkçe zengin içerikleri hazırlanmakta. Türkiye'de satışına başlandığında Türkçe olarak teknik bilgilerinin yer alacağı e-tail sayfalarını görebileceksiniz.
  • XerNiuS X kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    SI System Integrator demek. yani Kendi markaları ile tüketici elektroniği sınıfına giren bilgisayarları üretip satan markalar SI'dır.

    SIlar'a örnek olarak, Casper, Exper, CONN, Phoenix, Dijital Storm, iBuy Power, Maingear gibi yerel ve global markaları örnek gösterebiliriz.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Pompanın rezervuarda ya da işlemci bloğu üzerinde olması bir dezavantaj değildir. Bu tamamen tasarım ve tercih meselesidir.
  • Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Ürün Vatan Bilgisayar'a da gelmiş. 286 TL'ye satılıyor. Sanırım şuan bu ürün hakkında tek Türkçe bilgilerin olduğu konu burası. Yani ürünü vatan veya başka herhangi bir siteden gören kişilerin gelecekleri yer burası. Onlar için tavsiyem ürünü Amazon.de den almaları. Bu şekilde yaklaşık 100 120 TL daha az ödeyerek alabilirler bu ürünü.
  • XerNiuS X kullanıcısına yanıt
    Şuan amazon.de üzerinden 180 Liraya geliyor. 16 Ocak'ta gümrük muafiyeti 30 Euro'ya düşecek. Düşünenler varsa ellerini çabuk tutup sipariş etsin.

    16 Ocak'tan önce gümrükten geçerse sıkıntı olmaz. Aksi halde vergi alırlar.
  • PM attım

    Başka kullanan var mı bu soğutucuyu ?
  • Soğutucuyu kullanan varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tech guru

    Pompanın rezervuarda ya da işlemci bloğu üzerinde olması bir dezavantaj değildir. Bu tamamen tasarım ve tercih meselesidir.
    Selamlar yaklaşık 2 seneye yakın bir süredir bu ürünü kullanıyorum (H45) ancak bazı sorularım olacak;

    - İçerisindeki sıvı değişimi gerekir mi? Uzun zaman oldu ve işlemciye zarar verir mi?
    - Yük altındayken ara sıra radyatörden "tık - tık" diye sesler geliyor ancak herhangi bir ısınma vs. gibi durum yok, acaba garantisi bitmeden Corsair'e danışsam mı.

    Teşekkür ederim şimdiden.
  • Bu soğutucuyu dün bilgisayarıma taktım ama hiç umduğum gibi çıkmadı CPU-Z den stres testinde 75 dereceye sabitleniyor i7 7700K da.
    Ne yanlış olabilir acaba ben eski hava soğutma ile de aynısını alıyordum aşağı yukarı ?

    Bilen birisi varsa biosdan fan ayarlarımı yapmak gerekiyor pomba ve fan için ayrı ayrı ?
  • Merhaba, sorularınıza yanıt bulabildiniz mi? Bir de fan değişiyor mu? Çok ses çıkardığına dair yorumlar var. Kendi fanımı takmak istiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtx510 kullanıcısına yanıt

    12cm tüm fanları kullanabilirsin ancak sıvı değişimi yok

  • xtx510 kullanıcısına yanıt
    Fan sesi hiç rahatsız etmedi beni 90 cfm güzel fan bence ama pompa sesi geliyor bi coil whine gibi inceden

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.