Şimdi Ara

Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
7.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • eline sağlık, oldukça detaylı ve kaliteli bir inceleme olmuş iyi günlerde kullanmanı dilerim.. benim de aklımda olan 2 kasadan biri.. geçenlerde beyaz versiyonu da çıktı o daha çok ilgimi çekiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 4 Haziran 2011; 13:48:47 >
  • dişi soketler erkek soketlerin kullanılmayacağı durumda açıkta kalarak kısa devre yapma olasılığı için konulmuş olabilir.
  • @Man From Atlantis beyaz modeli de harika gerçekten.

    @zotti52 son derece mantıklı, haklı olabilirsin.
  • Profosyonelce bir inceleme olmuş Corsair'in marka ve ürün kalitesini bilenler bilir zaten güzel inceleme güzel ürünler

    alan arkadaşada hayırlı olsun...
  • Arkadaki egzost fanını test çevirip dışarıdan serin hava alacak şekle getirin. İşlemci soğutucusundaki fanı da soğutucunun diğer tarafına; dışarıdan hava alan fanın havasını soğutucuya yönlendirecek şekilde takın. Üstteki fan da oluşan sıcak havayı tahliye etsin. Hem mosfetlere daha serin hava temas etmiş olur. Ön taraftaki intake fanın havası daha çok ekran kartına yarıyor zaten. Bir de ters çevirdiğiniz egzost fanı için dışarıdan mıknatısla yapışan bir toz filtresi aldınız mı, çok verimli soğutmaya sahip bir sistem olacaktır. Kullandığınız güç kaynağı zaten pek ısınan bir model değil. Alt taraftan dışarı attığı hava , ters çevirdiğiniz fanın içeri çektiği havayı etkilemeyecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotti52 -- 19 Haziran 2011; 5:27:38 >
  • İnceleme çoook güzel oldu bende Hx750 için araştırma yapıyordum. Sağol emeğine sağlık..
  • Merhaba, kasanın ön fanı uğultulu çalışıyordu. Fanı çıkarıp dışarıda çalıştırdığımda fanda sorun olmadığını anladım. Temel bir aerodinamik hata yapılmış. Neredeyse tüm kasalarda fanın önündeki ızgara bir miktar dışa bombeli olarak tasarlanıyor ve fan bıçaklarıyla çok yakın olmaması sağlanıyor. Bu kasanın ön ızgarasında hiç bombe olmadığı için fan bıçaklarıyla ızgara arasında pozitif hava basıncı oluşuyor ve fan bıçaklarını esneterek uğultu yapıyor. Başka Graphite kasa kullanıcılarının da benzer şikayetlerde bulunduğunu gördüm.

    Fanı farklı bir şekilde monte ederek uğultu sorununu tamamen çözdüm. Fotoğrafları da Corsair forumda konu açarak paylaştım:

    http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=96305




  • 350TL civarını fiyat olarak bi inebilseydi hiç düşünmeden alırdım ama şu anda çok pahalı. Tam da aradığım şekilde. Sade ve şık. Üstüne kaliteli.
  • inceleme çok güzel olmuş sistem benim sisteme benzer bu kasada nasıl duracağını görmüş olduk keşke fiyat konusundada daha başarılı olsaydı
  • Ben de geçtiğimiz hafta Eksen Bilgisayar aracılığı ile kasayı temin ettim. İnceleme, bu kasayı tercih etmemde iyi bir referans oldu. LUZz arkadaşa bu güzel çalışmasından dolayı bir kez daha teşekkürler.

    Kasa ile birlikte yine Corsair'in Hx850W Silver serisi güç kaynağını kullanıyorum ve son derece memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 12 Eylül 2011; 13:10:56 >
  • Çok güzel olmuş, bende bu aralar 2 tane pc kullanmayı düşünüyorum yeni kasa için tercih edilebilirim. Teşekkürler inceleme için :)
  • inceleme süper olmuş elinize sağlık çok açıklayıcı olmuş resimlerde cabası tebrikler
    kasa sanki cm storm sniperi andırıyo azcık
    yanlız psu seri numarasını karalasaydınız güzel olurdu
  • Tebrik ederim.Çok başarılı ve faydalı bir inceleme olmuş
    Saygılarımla ,




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt333

    beyazı alındı 600thttp://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc600twm-wht-graphite-serisi%E2%84%A2-600t-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57745

    Hayırlı olsun hocam siyahına göre daha bi dikkat çekici fiyat biraz daha düşse bende almayı düşünüyorum beyazını yada siyahını alıp plexi yaptırcam(garantiye bir sorun olurmu yan kapağı kestirmek)




  • hocam hic ugraşma beyazı al yan kapagı ister flexi olarak kullan ıstersen mesh panel olarak kullanıp extra 4x 12 lik fan ekleyebilirsin bu fan kontrolcu gayet iyi calısıyor 4 edt fan taktıgın zaman tam ayarında fan hızlarını azaltıp arttırıyor. kasa gayet guzel anakartımı servise gonderdıgımden dolayı ben daha kururlum yapamadım gecen hafta 459 a ındırımden aldmıstım vatandan guzel gayet tavsıye ederiö ben level gt 10 a takıldım ama estetik olarak crosair daha iyi duruyor bır anakartın arkasındaki kapak boslugu genıs oldugu ıcın fazla kabloları oraya saklayabılırsınız tek begenmedıgım nokta yan mes panele sadece 12 lık fan takılması keske bır ıkı delık daha delselermıs 20 lik fan takabılme ımkanı dogsaymıs mesela 500 r o komuda daha ıyı yana kapaga 12 14 yada 20 lık fan takma imkanın var sistemimi kurdugum zaman detaylı resi,mleriş ekleyecegım arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yalçınyaşar

    quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt333

    beyazı alındı 600thttp://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-kasasi/corsair-cc600twm-wht-graphite-serisi%E2%84%A2-600t-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa/productdetails.aspx?I_ID=57745

    Hayırlı olsun hocam siyahına göre daha bi dikkat çekici fiyat biraz daha düşse bende almayı düşünüyorum beyazını yada siyahını alıp plexi yaptırcam(garantiye bir sorun olurmu yan kapağı kestirmek)
    Hangi rengini alırsanız alın orjinal kapakla oynamanıza gerek yok. Aşağıdaki örneklerdeki gibi pileksiden komple kapak yaptırabilirsiniz.

     Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi

     Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi

     Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi

     Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi

     Corsair 600T & HX750 Kullanıcı İncelemesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 17 Aralık 2011; 18:35:39 >




  • Hayırlı olsun hocam öncellikle güle güle kullanmanız dileğiyle.Bu arada Kasada-Psu gerçekten iyi bir ikili oluşturmuşlar.Kasanın tasarımı çok hoşuma gitti.
  • İnceleme için teşekkürler, hayırlı olsun sistem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt333

    hocam hic ugraşma beyazı al yan kapagı ister flexi olarak kullan ıstersen mesh panel olarak kullanıp extra 4x 12 lik fan ekleyebilirsin bu fan kontrolcu gayet iyi calısıyor 4 edt fan taktıgın zaman tam ayarında fan hızlarını azaltıp arttırıyor. kasa gayet guzel anakartımı servise gonderdıgımden dolayı ben daha kururlum yapamadım gecen hafta 459 a ındırımden aldmıstım vatandan guzel gayet tavsıye ederiö ben level gt 10 a takıldım ama estetik olarak crosair daha iyi duruyor bır anakartın arkasındaki kapak boslugu genıs oldugu ıcın fazla kabloları oraya saklayabılırsınız tek begenmedıgım nokta yan mes panele sadece 12 lık fan takılması keske bır ıkı delık daha delselermıs 20 lik fan takabılme ımkanı dogsaymıs mesela 500 r o komuda daha ıyı yana kapaga 12 14 yada 20 lık fan takma imkanın var sistemimi kurdugum zaman detaylı resi,mleriş ekleyecegım arkadaşlar


    Hocam beyazında iki farklı kapakmı veriyorlar iki şekildede kullanabilirsiniz demişiniz.
    @Blackeagle
    Akadaşın tavsiye ettiği komple plexide güzelmiş, yanlız istediğin gibi de fan yuvası açtırırsın, yanlız kilitleri orninal kapakan söküp takmışlar sanki




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.