Şimdi Ara

Çorlu Vitrin - Ücretsiz İlan Sitesi ( Kimdir ? )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Çorlu Vitrin

    Çorlu Vitrin bizimle yaşayan, Çorlu 'dan biridir. Çorlu 'nun ihtiyaçlarını görebilen ve sesini duyurabileceği biri. Çorlu 'nun her alanda, her ihtiyacı doğrultusunda kendini tanıtabileceği bir VİTRİN 'dir.

    CorluVitrin.com esasında ücretli ilan sitelerine alternatif olarak ihtiyaçlar doğrultusunda hazırladığımız, fazlaca miktarda emek ve alt yapı için iyi oranda ücret ödediğimiz bir platformdur. Öyle ki projeyi 1.5 yılı aşkın süredir sürekli geliştirmekteyiz ve ihtiyaçlara daha hızlı cevap verebilmek için hazırlamaktayız.

    Dilerseniz Çorlu Vitrin - Tanıtım Video 'muzu da izleyebilirsiniz.


    Çorlu Vitrin Para Peşinde Değil

    Bu gün başta Çorlu olmak üzere, tüm Türkiye 'de ki kullanıcılara hizmet vermekte olan bir yapıyız. Hedefimiz, Yurt dışında ki Gurbetçilerimizi de bu platformdan yararlandırmak. Çorlu Vitrin 'de Sınırsız sayıda Ücretsiz ilan verebilir, Firma - Proje tanıtımlarınızı arzu ettiğiniz süre boyunca yayınlayabilirsiniz. Biz bir Emlak / Gayrimenkul ofisi değiliz. Oto Kiralama Acentası da değiliz. Bir tüccar veya kar amacı güden, kazanç peşinde ki kişiler hiç değiliz...

    Biz başta Çorlu olmak üzere alışverişin daha hızlı ve Google 'da reklamlar ile daha kaliteli yapılabilmesine, sabit ücretlere takılmadan ilanlar verebilmesine yardımcı olmak isteyen kişileriz. Biz bu işin, o faiş-sabit fiyatlara gerek kalmadan da yürütülebileceğinin ispatıyız esasında. Biz kazancımızı fazlasıyla " Keyifli sohbetlerinizden ve teşekkür maillerinizden " kazanmaktayız. Çorlu Vitrin hepimiz için...


    Çorlu Vitrin İş Tanımı

    Çorlu Vitrin her şeyden önce Ücretsiz ilan - Firma ve Proje tanıtım platformudur.
    Neredeyse her konuda, her kategori de satış yapabileceğiniz hatta İş Verenler veya İş Arayanlar 'ın bile ilanlarını ekleyebildiği Ücretiz İlan Sitesidir. Ücretsiz üyelik açabileceğiniz ve her kategoride sınırsız ÜCRETSİZ İLAN ekleyebileceğiniz bir platform. Ürünlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, ilanlarınızı kolayca ekleyebilirsiniz.

    DOPİNG • sistemi Çorlu Vitrin 'de de mevcut. Ancak bizim diğerlerinden farkımız • ÜCRETSİZ DOPİNG HİZMETİ • veriyor oluşumuz. İlanlarınızı eklediğinizde tüm Doping hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Doping hizmetleri 2 hafta ile 1 ay arasında değişmekte. Bunun sebebi, eklenip bir daha kontrol edilmeyen pasif ilanların sürekli olarak Anasayfa , Üst Sıradayım , Acil İlan vb alanlarda önlerde kalmasını engellemek.

    Dilediğiniz de Doping Hizmetinizi Ücretsiz Yenileyebilirsiniz.


    Google , Yandex , Yahoo , Bing Arama Motorları

    Bize düşende ilanlarınızın Google , Yandex, Yahoo, Bing gibi arama motorlarına kaydedilmesini sağlamak ve böylece ilanlarınızın daha çok kişiye ulaşmasını, Firmanızın yada Projenizin daha fazla arama motorunda çıkmasını amaçlayarak çok daha fazla görüntülenmesi sağlamak.

    Son olarak ücretsiz ilan sitemizin en büyük faydası dostluklar kazanmamız oldu. Desteğiniz için Çorlu Vitrin olarak teşekkür ederiz. İletişim için tıklayınız https://www.corluvitrin.com/Iletisim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazanmakGibisiYok -- 16 Ocak 2017; 14:25:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.