Şimdi Ara

Çorba Tarifleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çorba yemekleri kültürümüzün en eski öğünleri arasında yer alır. Binlerce yıllık tarihimizden günümüze kadar gelen ve hala sofralarımıza giren çorba çeşitleri mevcuttur. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan çorbalar, sağlıklı beslenme için de uzmanların önerdiği alternatif öğünler arasındadır.

    Mutfakta yetenekli olan hanımların ve aşçıların soframıza sundukları çorba tarifleri,http://www.corbatarifi1.com her yöreye özgü farklı lezzetlerle birçoğumuzun damak zevkine hitap ediyor. Akşam yemeklerine çorba ile başlamak, geçmişten bugüne devam eden alışkanlıklarımızdandır. Dumanı üstünde, soğutunca tadını alamadığımız yüzlerce çeşit çorbamız, ülkemizi ziyaret eden turistlerinde ilk tatmak istedikleri geleneksel yemeklerimizdendir. Doğu, batı, kuzey ve güney illerimizin, köylerimizin kendilerine özgü içeriye ve lezzete sahip çorbalarını da fırsat buldukça soframıza katmak gerekiyor.

    En çok tüketilen ve sabahçı restoranların vazgeçilmezi mercimek çorbası diyebiliriz.http://www.corbatarifi1.com/CorbaTarifi/875972375/mercimek-corbasi.html Limonla müthiş bir ikili olan bu çorba, hem sağlığımız için mucizevi etkilere sahip hem de lezzetiyle bir tabakla yetinemediğimiz yemeklerdendir. Mercimeğin çorba yemeği dışında diğer yemek türleri de diyetisyen ve beslenme uzmanlarının sıkça önerdiği yemekler arasındadır.

    Geleneksel yemeklerimizden biri olan, düğünlerin ve lokantaların vazgeçilmezi tavuk çorbasıhttp://www.corbatarifi1.com/CorbaTarifi/488912146/tavuk-corbasi.html da ilk aklımıza gelen çorba yemeklerinden oluyor. Kaynatılan tavuk suyuna, haşlanmış tavuk eti eklenerek yapılan bu çorbayı hepimiz büyük bir iştahla tüketiyoruz. Bahsettiğimiz bu çorbaların çeşitli damak zevklerine uygun farklı tarifleri sitemizdeki ilgili kategorilerde mevcuttur. Afiyet olsun.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.