Şimdi Ara

ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Neden?



  • işte bende anlamıyorum, bu millete ne oldu? beyinler gitmiş çünkü, ben bir muhalifim ve akp nin belediyeleri kaybetmesine çok sevinmiştim 5 sene önce ama o 5 sene içerisinde dolar 3 liradan 33 liraya çıktı ve gördüm ki belediyeleri muhalefet kazanması ülke gidişatını iyileştirmiyor.


    ekonomi, sağlık, milli eğitim, ulaştırma, iç işleri ve dış işleri, merkez bankası, diyanet işler başkanı falan bu saydığım ve aklıma gelmeyen bu tüm bakan ve başkanlar tayyibin adamı. belediyeleri muhalif partiler kazandı ama sığınmacılar için hiç bir şey yapmadılar. tayyip zaten bu ülkeyi dibe çakmaya yemin etmiş görünüyor ve muhalefet ise ülkeyi iyileştirme gibi bir niyetleri yok.


    görevini iyi yapan bir kaç istisna belediye başkanı var onların dışında bütün belediyeler çöp, gerçekten 2 ile 2 yi toplayamayan beş para etmez vasıfsızlar üniversitelere rektör yapılıyor, kamu kuruluşlarına başkan yapılıyor....


    bu size tuhaf gelebilir ama benim en sinir olduğum şeylerden biri de heykel yapılmasına laf söylenmesi, ulan bir heykel yapmak ülkeye nasıl bir zarar verebilir? heykel sanattır ve tarihte yapılmış öyle heykeller var ki böyle azınız açık kalır, o derece zor ve mimarlık eseri ve harika heykeller.


    yani heykel yaparak bir ülke batıyorsa ben o ülkenin soyunu sopunu sıraya düzer onlara söverim. bakın bilinçli olarak sanattan koparılıyoruz, toplum bilinçli olarak salaklaştırıldı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikita7404 -- 17 Mart 2024; 11:59:31 >




  • OverClocKing kullanıcısına yanıt

    ayıya gül vermişler ayı onu almış kıçına tutmuş.


    benim için önemli, hayat sadece yemek ye, içecek iç, çalış, evlen ve çoğal dan ibaret değil, insan olarak çıkıp geziyoruz, tarihi yerleri geziyoruz, müzelere gidiyoruz, sanat eserlerine bakıyoruz... eğlence mekanlarında zaman harcıyoruz yani insan basit temel ihtiyaçları aştıktan sonra artık kültüre ağırlık vermeye başlar ve medeniyeti gelişir.


    milletimiz gittikçe insanlıktan çıkmaya başladı.


    bakın, aşağıdaki heykel 1600 lü yıllarda yapılmış, burası büyük bir park ve parkın içerisindeki gölün kıyısına yapılmış bir heykel ve devasa boyutta... ağaçlar biraz manzarayı kapamış, bence ağaçlardan arındırmak lazım heykelin kenarlarını ama yinede kötü değil...


    dünyaya ne için geldiğini bilmeyip hayatını sadece paraya adayan insanlar benim gözümde boş insanlardır ve zararlıdırlar çünkü bu tip insanlar genelde dünyayı diğer insanlara zindan ederler. biz insanlar olarak lüks ihtiyaçlara sahibiz, hayvanlardan farkımız bu fakat hayatını paraya adamış kişiler pek insansı değiller, onlar tıpkı hayvanlar gibi sadece tek bir şeye odaklanmışlar, para kazanmak. sorsan paranın ne olduğunu bilmezler ama.


    ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK.




  • Belediyenin çöp toplaması en basit işi . RTE için belediye demek kupon arazinin paylaşılması demek . 1 dönümlük araziden 100 villanın kazanilmasi demek binlerce dönümü düşün İstanbul ve İzmir'deki koylardak arazileri düşün . Reis buraları Araplara Ruslara sattı mi sırtı yere gelmez zaten şimdiye kadar sattığı ile de gelmiyor .kaç milyar dolar eder acaba ? Muhtemelen Ruslardan Araplardan aldığı parayı oraları bunlara vererek kapatmayı düşünüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 17 Mart 2024; 16:17:56 >
  • ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK.


    ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK.


    ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK.




    ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK.




  • kanal istanbul. ÇÖP TOPLAYACAK BELEDİYE SEÇİMLERİNE KİLİTLENDİK. 

  • her gün sabahın köründe her partiden megafonla bağırıp çağırıyorlar çağ dışı bir tutum gece çalışan var uyuyan bebekler var düşüncesiz alayı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.