Şimdi Ara

Control Ön Siparişe Açıldı (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yakında konularda mal beyanı görürsek şaşırmayın, bordro falan. Yetişkin, mal mülk sahibi kazık kadar insanlar, çoğunluğu öğrenci -yaş ortalaması 20 lerde- olan bir ortamda kişileri maddi olarak ezmeye kalkıyor .Kim demiş forum bilgi paylaşım yeri diye ? Konsol bile paylaşılıyor, ne koç yiğitler var piyasada. İşte forum ruhu budur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E87629FD5

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    PS4 kırılamıyormuş gibi konuşuyorsunuz. 0 Kelvin ise tarihin en büyük AMD ve XBOX fanboylarından biridir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden Playstation 2'de olan Psi-Ops: The Mindgate Conspiracy ile benzer bir oyun. Gerçi bunda karakter Superman gibi. Bu kadar gücü var ise neden hala silah kullanma gereği duyuyor, enteresan.
  • pinky demon, eskhioyuncu bitane daha vardı adını unuttum şimdi de bu Mutlak.Sıfır türedi. Bunun gibi xbox fanları her zaman bu haldeler. Dışarıdan kendilerini görmüyorlar zannediyorlar ki herkes bunların yorumunu okuyup ciddiye alıyor.

    Ben artık şöyle düşünüyorum bu pinky demon olsun, eskhioyuncu olsun mutlak.sıfır olsun bunlar gerçek kişiler değil, Bunlar BSC'nin para ile tuttuğu ortamı kızıştırıp sitenin hitini arttırmak için çalıştırdığı insanlar. Çünkü sürekli yenileri geliyor bunların ve neden bunlar hep tek? yani her dönem tek biri çıkıyor.

    Salıyolar adamı amd ve nvidia cıları birbirine katıyor, Futbolu birbirine katıyor, Konsolcuları birbirine katıyor bu sayede forumda daha çok tartışma ve mesaj olunca site aktif ve canlı kalıyor, artık benim teorim bu yani


    Bu teorimi söylediğim için DBI(Donanimhaber Bureau of Investigation) ve DIA(Donanimhaber Intelligence Agency) peşime düşebilir. Eğer sınırsız ban yersem bu mesajımı yayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 28 Mart 2019; 13:20:44 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.