Şimdi Ara

Computex 2015 : ZenFone 2 yeni işlemcilerine kavuştu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bizim köyde bir laf vardır. "Bok yediğinden başı ağrıyor."

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DownClock01

    Bizim köyde bir laf vardır. "Bok yediğinden başı ağrıyor."

  • Of, s1k1ldım bunlardan. Cin'den Elephone P5000 getirecek birini ariyorum. 5350mA pili var. 179$. 500 TL. Cilkini cikarmadan kar koyup getirecek biri varsa PM atsin.

  • snapdragon 615 emin olun intelin o dandik işlemcilerinden iyidir ne rom atabilirsiniz ne kernel üstelik arm mimarisinin ilerde çıkacak tüm yeniliklerine intelin güncelleme getirebileceği kanısı yok içimde mesala andrid m ile androiin bir çok arm aassembly kodu yenilense intel tüm bu assembly kodlarını x 86 ya emüle edebilecek mi bir çok oyunda kararsızlık çıkacağını düşünüyorum direk arm alın içiniz rahat etsin.

  • Akıllı telefonlarda kullanılan Ekran Kartlarına ait bir inceleme / karşılaştırma sitesi felan varmı acaba? Hangi telefonda hangi GPU kullanılmış merak ediyorum?

  • Snapdragon 615 antutuda 36000 civarı alıyor intel işlemciler ise Snapdragon 801 Ac ile kafa kafaya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    snapdragon 615 emin olun intelin o dandik işlemcilerinden iyidir ne rom atabilirsiniz ne kernel üstelik arm mimarisinin ilerde çıkacak tüm yeniliklerine intelin güncelleme getirebileceği kanısı yok içimde mesala andrid m ile androiin bir çok arm aassembly kodu yenilense intel tüm bu assembly kodlarını x 86 ya emüle edebilecek mi bir çok oyunda kararsızlık çıkacağını düşünüyorum direk arm alın içiniz rahat etsin.

    Neden intel islemcilerde boyle bir korku var.performans olarak intel qualcom ve mediatek den oldukca basarili.fakat ilerisi icin neden düsündürüyor.sonucta zenfone 4,5,6 da herhangi bir sikinti su an icin gözükmüyor.anlamadigim sey su an intel islemcilere rom kurulamiyormu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 2 ısmınde bır telefon varmıs gıbı gorunsede ıcerısınde 6 7 model barındıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zxss

    Snapdragon 615 antutuda 36000 civarı alıyor intel işlemciler ise Snapdragon 801 Ac ile kafa kafaya.

    Sentetik testler sadece kullanıcıyı kandırmaya yöneliktir.Gündelik kullanımdaki başarısına bakılmadan telefonu direkt aaa bu bak şu şu kadar puan alıyormuş diye alırsanız büyük bir hayal kırıklığı yaşarsınız.Bu olay telefonların kameralarında da çokça kullanılıyor yok 16 MP yok 13 MP yok 20.4 MP çoğu kullanıcı megapiksel ne kadar çok olursa o kadar iyidir zannederek alıyor ama lens kalitesi 8 MP lik bir kameradan bile kötü olunca haliyle berbat çekimler ortaya çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.